MotoGP

Martin z novo sprintersko zmago prevzel skupno vodstvo

RTV Slovenija 14.10.2023
Jorge Martin je dobil četrto zaporedno sprintersko dirko v razredu MotoGP in je zaradi le osmega mesta Francesca Bagnaie prevzel skupno vodstvo v svetovnem prvenstvu, kjer ima Španec pred nedeljsko dirko za VN Indonezije 7 točk prednosti pred… »

Marini v Indoneziji z rekordom proge najhitrejši v kvalifikacijah

SiolNET 14.10.2023
Italijan Luca Marini (Ducati-VR46) si je v kvalifikacijah za veliko nagrado Indonezije v razredu motoGP na dirkališču Pertamina Mandalika International z rekordom proge privozil prvi startni položaj. Njegov rojak in vodilni v skupnem seštevku… »

Marc Marquez po izgubljeni nasmeh z občutno nižjo plačo

Delo 13.10.2023
Sloviti španski šampion motoGP je včeraj uradno podpisal pogodbo z Ducatijevo ekipo Gresini Racing, za Hondo bo dirkal le do konca sezone. V nadaljevanju preberite: Kar je bilo jasno že prejšnji teden, je od včeraj uradno. Najuspešnejši… »

Marc Marquez ima novo ekipo, pridružil se bo ...

Zurnal24 12.10.2023
Marc Marquez že prihodnjo sezono pri Gresini Racing, kjer bo dirkal skupaj s svojim bratom Alexom. Španski motociklistični zvezdnik Marc Marquez, šestkratni svetovni prvak v kraljevskem razredu svetovnega prvenstva motoGP, je v začetku meseca… »

Marc Marquez se bo pridružil bratu pri ekipi Gresini Racing

RTV Slovenija 12.10.2023
Marc Marquez, šestkratni svetovni prvak v razredu motoGP, je v začetku meseca razkril, da po koncu sezone zapušča ekipo Honde. Zdaj je sporočil, da bo v sezoni 2024 dirkal za ekipo Gresini Racing. 30-letni Katalonec, ki ima v motociklizmu sicer… »

Zgodovinski trenutek za brata Marquez in družino Gresini

SiolNET 12.10.2023
Španski motociklistični zvezdnik Marc Marquez, šestkratni svetovni prvak v kraljevskem razredu svetovnega prvenstva motoGP, je v začetku meseca razkril, da po koncu sezone zapušča ekipo Honde. Danes pa je sporočil, da bo že v sezoni 2024 dirkal za… »

Timi Zajc upa na novo licenco, da se bo lahko dokazoval še v drugem športu

Delo 07.10.2023
Timi Zajc o svojem zdajšnjem skakanju, finalu velike nagrade v Klingenthalu, ciljih za novo sezono, ogledu dirke motoGP v Mugellu, svoji veliki želji ... V nadaljevanju preberite: Kako je Timi Zajc, svetovni prvak z Bloudkove velikanke v Planici… »

Po enajstih letih konec sodelovanja Marqueza s Hondo

SiolNET 04.10.2023
Španski motociklistični zvezdnik Marc Marquez, šestkratni svetovni prvak v kraljevem razredu motoGP, po koncu sezone zapušča ekipo Honde. Japonska ekipa je sporočila, da bodo pogodbo prekinili predčasno, leto dni pred iztekom dogovora. "Obe strani… »

Prekinitev sodelovanja med Marcom Marquezom in Hondo

Zurnal24 04.10.2023
Marc Marquez po koncu sezone zapušča Hondo. Španski motociklistični zvezdnik Marc Marquez, šestkratni svetovni prvak v kraljevem razredu motoGP, po koncu sezone zapušča ekipo Honde, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Japonska ekipa je dodala… »

Dirko skrajšali, Martin z novo zmago še bliže prvaku

SiolNET 01.10.2023
Španski motociklist Jorge Martin (Ducati-Pramac) je v razredu motoGP zmagal na VN Japonske v Motegiju. V zaradi dežja prekinjeni dirki je imel pred vodilnim v seštevku za svetovno prvenstvo in branilcem naslova, Italijanom Francescom Bagnaio (Ducati)… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem