NBA

Budenholzer pet let na klopi Phoenixa

RTV Slovenija pred 7 dnevi
V Phoenixu so zelo hitro našli novega trenerja. Mike Budenholzer je podpisal petletno pogodbo s Sunsi, potem ko je bil Frank Vogel odpuščen v torek. 54-letni Budenholzer je bil v letih 2015 in 2019 izbran za trenerja leta v Ligi NBA. Med letoma 1996 in… »

Luka in kolega poskrbela za prvi takšen dosežek v ligi NBA

Zurnal24 pred 8 dnevi
Luka Dončić je tokrat dobil nepričakovano pomoč. Dallas Mavericks so na drugi tekmi serije proti moštvu Oklahoma City Thunder v gosteh zmagali s 119:110 in najboljši ekipi Zahoda po rednem delu sezone odvzeli prednost domačega igrišča. V drugem… »

Za Luko Dončićem ena najtežjih tekem v karieri

Dnevnik pred 8 dnevi
Košarkarjem Dallasa je uspelo izenačiti serijo proti Oklahomi v drugem krogu končnice lige NBA na 1:1. Na drugi tekmi so prišli do zmage s 119:110. Najboljši posameznik pri moštvu iz Teksasa je bil Luka Dončić z 29 točkami, 10 skoki in sedmimi… »

Dallas izenačil na krilih Dončića in Washingtona

Dnevnik pred 8 dnevi
Na drugi tekmi polfinala zahodne konference lige NBA so košarkarji Dallasa premagali Oklahoma City Thunder s 119:110 in izid izenačili na 1:1. Luka Dončič je dosegel 29 točk, 10 skokov, sedem podaj, tri ukradene žoge in blokado. Pri Dallasu je bil… »

Napad na Dončića izzval ostre odzive: "Nedvomno umazana poteza"

Zurnal24 pred 9 dnevi
Navijači Luke Dončića so pod drobnogled vzeli sumljivo potezo Luja Dorta na prvi tekmi polfinalne serije med Dallasom in Oklahomo. Slovenski superzvezdnik v ligi NBA Luka Dončić je bil po mnenju velike večine navijačev moštva Dallas Mavericks… »

Shaq Jokiću v obraz: "Želim, da tole slišiš od mene"

Zurnal24 pred 9 dnevi
Legendarni Shaquile O'Neal je znan po tem, da se ne boji na glas povedati svojega mnenja. Upokojeni košarkarski as Shaquile O'Neal ni bil zadovoljen z razpletom glasovanja za najkoristnejšega igralca rednega dela NBA sezone 2023/2024. Po mnenju… »

Nikola Jokić v družbi Mosesa Malona, Magica Johnsona in Larryja Birda

Dnevnik pred 9 dnevi
Košarkar Denverja Nikola Jokić je tretjič postal najkoristnejši igralec (MVP) košarkarske lige NBA po izboru ameriških novinarjev. Luka Dončić je pristal na tretjem mestu. Čeprav bi si slovenski ljubitelji košarke želeli drugačnega razpleta… »

Dončić spet ostal brez nagrade MVP, v New Yorku znova navdušil Brunson

Delo pred 9 dnevi
Po izboru ameriških novinarjev je bil najboljši košarkar rednega dela prvenstva v ligi NBA znova srbski center Nikola Jokić. Nikola Jokić je postal najkoristnejši igralec lige NBA po izboru ameriških novinarjev. Za srbskega centra je to že tretja… »

Ga bo to le še podžgalo? Luka v glasovanju za MVP-ja "šele" tretji

Zurnal24 pred 9 dnevi
Nikola Jokić je postal najkoristnejši igralec severnoameriške košarkarske lige NBA po izboru ameriških novinarjev. Za srbskega centra je to tretja nagrada MVP v zadnjih sezonah. Slovenski as Luka Dončić je po sezoni, v kateri je v rednem delu bil… »

Jokić prepričljivo do naziva igralca sezone

RTV Slovenija pred 9 dnevi
Nikola Jokić (Denver) je bil tretjič v zadnjih štirih letih izbran za najkoristnejšega košarkarja rednega dela Lige NBA. Luka Dončić (Dallas) je po sezoni, v kateri je bil najboljši strelec, pristal na tretjem mestu glasovanja. Pred Slovenca se je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem