NBA

Atlanti prva izbira na naboru lige NBA

Dnevnik pred 5 dnevi
Ekipa severnoameriške košarkarske lige NBA Atlanta Hawks bo na naboru lige 2024 prihodnji mesec imela prvi izbor. Hawks so v nedeljo v Chicagu dobili loterijo, čeprav so imeli malo možnosti za najboljšo izbiro. Štirinajst ekip lige NBA, ki se niso… »

Denver v gosteh in Indiana doma opravila svoji nalogi

Delo pred 5 dnevi
Branilci naslova v ligi NBA so na zahodu še drugič premagali Minnesoto, na vzhodu pa je bil zdesetkani New York povsem potolčen. Nikola Jokić v slogu MVP. Košarkarji Indiane so v drugem krogu končnice vzhodne konference lige NBA premagali New York s… »

Denver in Indiana izenačila na 2:2

Dnevnik pred 5 dnevi
Košarkarji Indiana Pacers so v drugem krogu končnice vzhodne konference severnoameriške lige NBA sinoči premagali New York Knicks s 121:89 in serijo na štiri zmage izenačili na 2:2. Enako so so na zahodu storili Denver Nuggets, ki so tokrat v gosteh… »

Dončić v bolečinah

Dnevnik pred 6 dnevi
Košarkarji Dallasa so v drugem krogu končnice lige NBA s 105:101 ugnali Oklahomo in v zmagah povedli z 2:1. Luka Dončić je 22 točkam dodal 15 skokov in pet asistenc. Četrta tekma bo v torek ob pol štirih zjutraj po slovenskem času. Serija drugega… »

Luka Dončić: Borim se iz dneva v dan. Vse me boli!

Delo pred 6 dnevi
Dallas ima po zmagi v tretji tekmi proti Oklahomi v ligi NBA kar 74 odstotkov možnosti za napredovanje. Boston vodi z 2:1. Košarkarji Dallasa so na dobri poti proti finalu zahodne konference. Pri zmagi v tretji tekmi polfinalne serije proti Oklahomi so… »

Potolčeni Dončić: "To je še moj najmanjši problem"

Zurnal24 pred 6 dnevi
Luka Dončić je na tretji tekmi spet trpel ob izredno fizični obrambi moštva Oklahoma City Thunder. Dallas Mavericks so na tretji tekmi polfinala zahodne konference premagali Oklahomo City Thunder (105:101) in povedli z 2:1 v seriji. NBA Šport Ne boj… »

#video Dončić: Zmagali smo, to je vse, kar šteje

Dnevnik pred 6 dnevi
Košarkarji Dallas Mavericks so v tretji tekmi konferenčnega polfinala lige NBA premagali Oklahomo City Thunder s 105:101 in v seriji na štiri zmage povedli z 2:1. "Zmagali smo, to je vse, kar šteje," je po tekmi v izjavi za ameriške medije povedal… »

Nedeljski dnevnik: Dušanu Hauptmanu se je svet porušil, zdaj ga spet sestavlja

Dnevnik pred 6 dnevi
S slovensko košarkarsko legendo Dušanom Hauptmanom smo pokramljali o aktualnih temah, njegovi karieri in hudi bolezni, s katero bije bitko. Namesto da bi sedem let po osvojitvi naslova evropskih košarkarskih prvakov želi sadove tega uspeha, za nekaj… »

Dallas v dvoboju na moč prišel do druge zmage

Delo pred 7 dnevi
V tretji polfinalni tekmi zahodne konference v ligi NBA Luka Dončić in drugi Teksašani pokazali, da zmorejo tudi s tršimi prijemi zlomiti Oklahomo. Košarkarji Dallasa so v tretji tekmi polfinala končnice v zahodni konferenci še drugič premagali… »

Branilci lovorike iz Denverja vendarle dočakali prvo zmago proti Minnesoti

Delo pred 7 dnevi
Lanski prvaki lige NBA s srbskim zvezdnikom Nikolo Jokićem na čelu v gosteh pokazali povsem drugačen obraz kot pred svojimi navijači. Košarkarji kluba Denver Nuggets so v polfinalu zahodnega dela končnice lige NBA v Minneapolisu s 117:90 ugnali… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem