Pariz

Slovenska šampionka z vsemi topovi nad zvezo: "Ne morem verjeti, da so ..."

Zurnal24 pred 2 dnevoma
Slovenska kajakašica Špela Ponomarenko Janić bo, kot kaže, ostala brez nastopa na olimpijskih igrah v Parizu. Slovenska kajakašica na mirnih vodah Špela Ponomarenko Janić je zaradi kršenja pravil in nepravične obravnave Kajakaške zveze Slovenije… »

V Carigradu pridržali več kot 200 ljudi, v Parizu spopad protestnikov s policijo

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Turška policija je nad protestniki v Carigradu uporabila solzivec in gumijaste naboje, da jih je razgnala. Več kot 200 ljudi je pridržanih. O spopadih med policijo in protestniki poročajo tudi iz francoske prestolnice, kjer je pridržanih 45 ljudi… »

Po dobri sezoni napovedal vrnitev na Tour

Zurnal24 pred 3 dnevi
Bernal potrdil udeležbo na Touru. Kolumbijec Egan Bernal, sicer že zmagovalec kolesarske dirke po Franciji, je napovedal udeležbo tudi na letošnji izvedbi Toura. Bernal je v letošnji sezoni v dobri formi, saj je na tretjem mestu končal dirko po… »

Bernal potrdil nastop na Touru

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Kolumbijec Egan Bernal, zmagovalec kolesarske Dirke po Franciji leta 2019, je napovedal udeležbo tudi na letošnji izvedbi Toura. Bernal je v letošnji sezoni v dobri formi, saj je na tretjem mestu končal Dirko po Kataloniji. Na omenjeni dirki je… »

Nadalova mama in sestra v solzah, objokana tudi žena

Zurnal24 pred 3 dnevi
Španski teniški velikan Rafael Nadal je odigral svoj zadnji dvoboj pred domačimi gledalci v Madridu. Čeprav njegove kariere še ni konec, v prihajajočih tednih in mesecih pa bo poskusil, če mu bo telo to dopuščalo, zaigrati še na OP Francije in… »

Ropret: Upal na večjo minutažo, a trener je imel očitno prav

RTV Slovenija pred 4 dnevi
"Upal sem na večjo minutažo, a trenerju ne gre oporekati, Perugia je pobrala vse, kar se je dalo," se je Gregor Ropret ozrl na pravkar končano sezono, v kateri ni dobival veliko priložnosti. A to, kot pravi, ne bo ovira za reprezentančne akcije… »

#Intervju Marija Stepanova, pesnica, pisateljica in teoretičarka: Ko se zapre pretok idej, se sliši le še en glas

Dnevnik pred 4 dnevi
Ruska pesnica, pisateljica in esejistka Marija Stepanova je leta 2005 je prejela prestižno nagrado Andreja Belega za poezijo, ustanovila je dva literarna časopisa, Openspace.ru in Colta.ru, ki pa sta oba ugasnila zaradi vse večjega pomanjkanja sredstev… »

V Domžale prihaja Slovenska olimpijska bakla

Domžalec pred 6 dnevi
Vabljeni k sodelovanju pri sprejemu Slovenske olimpijske bakle, ki bo 9. maja 2024 obiskala domžalsko občino. V sredo, 17. aprila 2024, natanko 100 dni pred odprtjem olimpijskih iger v Parizu, se je na pot po Sloveniji podala Slovenska bakla. Občina… »

"Naj se ne sliši arogantno, a zvezdnikov se navadiš"

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Kariera Nika Mujanovića je v enem letu dobila silovit pospešek: po uspešnih igrah za reprezentanco je novembra prestopil k Monzi in zaigral v finalu SuperLege. Vseeno ne ostaja pri Monzi, za eno sezono se seli k Paris Volleyju, kamor odhaja še Rok… »

Obe reprezentanci bosta pod petimi krogi začeli z jutranjima tekmama

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Organizatorji olimpijskih iger v Parizu so določili termine tekem rokometnih turnirjev v moški in ženski konkurenci, kjer bo imela svoje predstavnike tudi Slovenija. Tako ženska kot moška ekipa bosta prvi tekmi odigrali v obeh najzgodnejših… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem