Partizan

Brez presenečenja v Novem mestu, boleča zaušnica za Cedevito Olimpijo

SiolNET 12.01.2024
Košarkarji Krke so na nedeljski tekmi 16. kroga lige ABA gosti Budućnost, ki jo vodi Andrej Žakelj, in izgubili s 75:86, kar je njihov 13. poraz v sezoni. Že v petek so izgubili tudi člani Cedevite Olimpije, s 85:93 so klonili na gostovanju pri… »

Partizan z norim preobratom iz pekla do raja, Barcelona zanesljiva

SiolNET 12.01.2024
Košarkarji Partizana so v velikem slogu prišli do svoje 11. zmage v evroligi. V 21. krogu so po visokem zaostanku z velikim preobratom z 88:79 premagali Maccabi in prekinili niz dveh zaporednih porazov v Evropi. Igralci Anadoluja Efesa so visoko, z… »

Tudi v novi stavbi prostor za šport

Gorenjski glas 12.01.2024
Na mestu zapuščene in propadajoče stavbe nekdanjega Telovadnega društva Partizan v središču Radovljice so že zgradili sodoben stanovanjsko-poslovni objekt. Investitor zagotavlja, da so v pritličju zagotovili tudi prostore, namenjene športni… »

Predstava Pohorski bataljon, učna ura o resnični naravi človeštva

RTV Slovenija 09.01.2024
Niste Slovenci niti Nemci. Ste Štajerci, po krvi povezani z Nemci. Pri tej okupaciji gre za vrnitev tja, kamor je sodila stoletja. Tako se vsebinsko začne predstava Pohorski bataljon v režiji Jerneja Lorencija, ki je premierno zaživela še v MGL-u… »

Skuka zapustil Ljudski vrt in se vrnil v Albanijo

RTV Slovenija 08.01.2024
Xhuliano Skuka je zapustil Maribor. 25-letni albanski napadalec bo kariero nadaljeval v domovini, po prekinitvi posoje v Maribor so predstavniki Metza sklenili dogovor, da bo v spomladanskem delu sezone igral za klub Partizani iz Tirane. Skuka v jesenskem… »

Veličastna predstava Olimpije proti Crveni zvezdi

SiolNET 06.01.2024
Slovenski košarkarski prvak Cedevita Olimpija je v 15. krogu lige ABA navdušil z izjemno predstavo proti Crveni zvezdi. Evroligaškega beograjskega velikana je v polni dvorani Hala Tivoli ugnal s 96:86. Na parketu sta blestela zlasti Karlo Matković in… »

Zmaji v Tivoliju na kolena spravili evroligaško Zvezdo

RTV Slovenija 06.01.2024
Cedevita Olimpija je v Hali Tivoli prekinila niz devetih zaporednih zmag Crvene zvezde v Ligi ABA. Zmaji so na krilih Karla Matkovića in povratnika Zorana Dragića slavili s 96:86. Potem ko so košarkarji Cedevite Olimpije leto 2023 končali s porazom… »

Martić uvaja spremembe

Dnevnik 06.01.2024
Slovenska predstavnika v ligi ABA v 15. krogu čakata evroligaška tekmeca. Cedevita Olimpija danes ob 17. uri gosti Crveno zvezdo, Krka pa ob 19. uri gostuje pri Partizanu. Minus 43 in minus 40. To je bil izkupiček Cedevite Olimpije in Krke v drugem… »

Govoreča bitja

Mladina 05.01.2024
Partizani so v očeh nacistov obstajali samo kot komunistična sodrga, tolpa, ničvredni banditi, s katerimi se ni bilo mogoče pogovarjati. Sedmega februarja 1983 je delavec mariborskega komunalnega podjetja Snaga Salim Zeherović ustrezni službi… »

Zvezda razbila Partizan, Real in Efes odigrala zgodovinsko tekmo

SiolNET 04.01.2024
V 19. krogu evrolige se je v Beogradu igral veliki derbi med Crveno zvezdo in Partizanom, ki so ga rdeče-beli dobili z 88:72. Zvezda je že v 13. minuti povedla s 36:16. Črno-beli ostajajo pri desetih zmagah, to je bil njihov deveti poraz v tem… »

Novice dneva »

Poljaka v jami pri Sežani naletela na truplo

Dnevnik pred eno uroše 5 povezanih

V Kairu nadaljevanje pogajanj za prekinitev ognja v Gazi

RTV Slovenija pred eno uroše 2 povezani

Odštevanja je konec, začenja se 107. Giro!

RTV Slovenija pred eno uroše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem