Primož Roglič

Primož Roglič razkril resnost poškodbe po padcu na Tour de France

Goriški portal pred 2 dnevoma
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič, ki je moral po hudemu padcu v 12. etapi predčasno zaključiti dirko po Franciji, je na družbenih omrežjih delil, da je… »

Roglič po preiskavah: Vzel si bom čas za okrevanje

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Primož Roglič je na družbenih omrežjih v torek zvečer potrdil, da je poškodba po padcu v 12. etapi Dirke po Franciji, zaradi katere je moral odstopiti, hujša, kot se je sprva zdelo. Olimpijski prvak v kronometru je na Instagramu zapisal, da je med… »

Primož Roglič po zlomu vretenca počasi nazaj na kolo, udeležba na Vuelti je še odprta

Dnevnik pred 2 dnevoma
Kot je 34-letnik zapisal na Instagramu, je med padcem utrpel zlomljeno vretence v spodnjem delu hrbta. »Življenje včasih ni najlažje, kajne? Nadaljnji zdravniški pregledi so pokazali, da sem utrpel zlom vretenca v spodnjem delu hrbta, zato sem minuli… »

Roglič šokiral javnost z razkritjem na Instagramu

Zurnal24 pred 2 dnevoma
Poškodba Primoža Rogliča je bila hujša, kot se je sprva zdelo. Slovenski kolesar Primož Roglič, ki je moral po grdem padcu v 12. etapi predčasno končati dirko po Franciji, je sinoči na družbenih omrežjih razkril, da je bila poškodba hujša… »

Tokio 2021: Zlati dnevi za slovenski šport

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Olimpijske igre v Tokiu so bile zaradi pandemije koronavirusne bolezni 2019 prestavljene za eno leto. Slovenija je na 32. poletnih olimpijskih igrah osvojila pet medalj. Na MMC-ju odštevamo do začetka olimpijskih iger v Parizu z najbolj navdihujočimi… »

Nemška javnost z vsemi topovi nad Rogliča

Dnevnik pred 4 dnevi
Po koncu vsakega velikega športnega tekmovanja se preštejejo junaki in tisti, ki se domov vračajo s sklonjeno glavo. Tadej Pogačar je nesporni junak, na drugi strani pa se je znašel slovenski šampion Primož Roglič, ki ima za zdaj še polno… »

Nesporni kralj Toura in svetovnega kolesarstva

Dnevnik pred 5 dnevi
Tadej Pogačar je veliki zmagovalec že 111. kolesarske dirke po Franciji. Svojo premoč je potrdil tudi v zadnji etapi, na kateri je zanesljivo slavil zmago, skupno je bil najboljši na kar šestih etapah. Na 111. kolesarski dirki po Franciji, ki je bila… »

Rogličevega šefa je začudila izjava direktorja Vuelte o Primoževem nastopu

Zurnal24 pred 5 dnevi
Prvi mož moštva ne more potrditi Rogličevega nastopa na Vuelti. Prvi operativec ekipe Red Bull-BORA-hansgrohe Ralph Denk redno sodeluje v podkastu svojega moštva, med drugim pa ga je tokrat začudila izjava direktorja dirke po Španiji Javierja… »

Kolesarski zvezdnik razkril pravi razlog, zakaj zapušča Primoža in Boro

Zurnal24 pred 6 dnevi
Nemec je kot glavni razlog za odhod navedel odnos ekipe, ki po njegovi hudi nesreči ni želela nadaljevati pogovora glede podaljšanja pogodbe. Odlični Nemec Lennard Kämna je potrdil govorice, da po koncu leta zapušča ekipo Red Bull-BORA-hansgrohe… »

Direktor Vuelte že omenil Rogliča

Zurnal24 pred 6 dnevi
Primož Roglič bije bitko s časom. Bo poskusil še četrtič osvojiti Vuelto? Primož Roglič je moral zaradi grdega padca predčasno skleniti svoj nastop na dirki po Franciji. Po informacijah po odstopu s Toura še ni sedel na kolo ter je ostal brez… »

Novice dneva »

KFC v prostoru brez uporabnega dovoljenja

Dnevnik pred dvema uramaše 1 povezana

Delovali so kot tank

Dnevnik pred eno uro

Nov center za duševno zdravje otrok

Dnevnik pred dvema urama

Bitka za döner

Dnevnik pred dvema urama
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem