Primož Roglič

Roglič se počuti dobro in odhaja domov

RTV Slovenija pred 18 dnevi
Primož Roglič se počuti dobro, je povedal športni direktor BORE Hansgroheja Patxi Vila in izrazil upanje, da se bodo odrgnine, ki jih je staknil na zadnjih dveh etapah Dirke po Baskiji, hitro zacelile. Četrtkovo etapo je zaznamoval grd množični… »

Nore scene! Kolesar med dirko prijel za uzde in ukrotil podivjanega konja

Zurnal24 pred 18 dnevi
Belgijski kolesar je s svojim dejanjem preprečil katastrofo. Medtem ko kolesarski svet še vedno pretresa grozljiva nesreča z dirke po Baskiji, v katero je bil udeležen tudi naš šampion Primož Roglič, pa so splet preplavili neverjetni posnetki z… »

HUDE POŠKODBE KOLESARJEV PO MNOŽIČNEM PADCU: Avstralec Vine s tremi zlomi na hrbtenici, Roglič z odrgninami (FOTO, VIDEO)

Regional pred 18 dnevi
Slovenski vrhunski profesionalni kolesar Primož Roglič iz nemške ekipe Bora-hansgrohe se je očitno le lažje poškodoval v grozljivem množičnem padcu na dirki po Baskiji. Kot so v četrtek pozno zvečer sporočili iz njegove ekipe, Slovenec ni… »

#video Grozovit padec izločil vse tri favorite dirke po Baskiji, Vingegaard utrpel kontuzijo pljuč in pnevmotoraks

Dnevnik pred 20 dnevi
Četrto etapo kolesarske dirke po Baskiji je zaznamoval hud množičen padec. Zaradi poškodb so s tekmovanjem že zaključili prvi trije zvezdniki: Primož Roglič (Bora-Hansgrohe), Remco Evenepoel (Soudal-Quick step) in Jonas Vingegaard (Visma-Lease a… »

Vingegaard ostaja v bolnišnici, Evenepoel na operacijo, Roglič odstopil, a odnesel brez zloma

RTV Slovenija pred 20 dnevi
Primož Roglič (Bora Hansgrohe), Jonas Vingegaard (Visma Lease a Bike) in Remco Evenepoel (Soudal Quick-Step) so na 4. etapi Dirke po Baskiji odstopili po grdem množičnem padcu glavnine. Roglič je odnesel brez zlomov. Dobrih 30 kilometrov pred ciljem… »

Vingegaard pri zavesti, takšne so prve informacije o stanju

Zurnal24 pred 19 dnevi
Ekipa Visma-Lease A Bike je sporočila prve informacije o stanju njihovega zvezdnika Jonasa Vingegaarda, ki se je huje poškodoval v nesreči na dirki po Baskiji. V nesreči, ki se je zgodila 33 km pred ciljem četrte etape dirke po Baskiji, jo je najhuje… »

Trije favoriti na tleh, konec za Rogliča, Vingegaard se ni pobral

Zurnal24 pred 19 dnevi
Dobrih 30 km pred ciljno črto četrte etape na dirki po Baskiji se je zgodila huda nesreča, v kateri jo je skupilo več kolesarjev. Primož Roglič in Remco Evenepoel sta zaradi poškodb končala dirko, še bolj zaskrbljujoče pa je stanje Jonasa… »

GROZLJIV MNOŽIČNI PADEC, MED POŠKODOVANIMI TUDI ROGLIČ: Udeleženih je bilo najmanj 12 kolesarjev (VIDEO)

Regional pred 19 dnevi
V 4. etapi kolesarske dirke po Baskiji od Etxarri Aranatza do Legutia (159 km) je 33 km do konca prišlo do grozljivega množičnega padca na spustu. Huje jo je med drugimi skupil Danec Jonas Vingegaard, poškodovala sta se tudi Slovenec Primož Roglič… »

Iz Bore sporočili odlično novico glede Primoža Rogliča

Zurnal24 pred 19 dnevi
Iz Bore-hansgrohe so potrdili, da bo Primož Roglič nadaljeval dirko po Baskiji. Slovenski kolesarski as Primož Roglič bo lahko nadaljeval dirko po Baskiji, je v četrtek dopoldne sporočila njegova ekipa Bora-hansgrohe. Vodilni v skupni razvrstitvi bo… »

Poviti Primož Roglič na štartu 4. etape

Delo pred 19 dnevi
Slovenski kolesarski zvezdnik kljub včerajšnjemu hudemu padcu nadaljuje dirko po Baskiji. Navijačem Primoža Rogliča (Bora Hansgrohe) je včeraj zastal dih kot že ničkolikokrat v zadnjih letih. Njihov ljubljenec se je 38 km pred ciljem 3. etape… »

Novice dneva »

Slovenec vplačal kombinacijo, ki prinaša 60 milijonov

Zurnal24 pred eno uroše 4 povezane

Kdaj bomo šli na referendume

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem