Primož Roglič

Poviti Primož Roglič na štartu 4. etape

Delo pred 21 dnevi
Slovenski kolesarski zvezdnik kljub včerajšnjemu hudemu padcu nadaljuje dirko po Baskiji. Navijačem Primoža Rogliča (Bora Hansgrohe) je včeraj zastal dih kot že ničkolikokrat v zadnjih letih. Njihov ljubljenec se je 38 km pred ciljem 3. etape… »

Lahko po padcu načeti Roglič še ubrani vodstvo? To ga čaka danes ...

Zurnal24 pred 21 dnevi
Ali bo Roglič sploh v stanju braniti skupno vodstvo na dirki po Baskiji? Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Bora-hansgrohe) bo današnji dan na dirki po Baskiji pričakal v majici vodilnega, a za zdaj še ni jasno, ali bo v četrti etapi od Etxarri… »

Po padcu Rogliča v bolnišnici še en član ekipe Bora

Zurnal24 pred 21 dnevi
Slab dan za Bora-hansgrohe, po padcu Primoža Rogliča v bolnišnici še Lennard Kämna. Za kolesarskim moštvom Bora-hansgrohe je naporen dan. Na dirki po Baskiji je padel vodilni v skupni razvrstitvi Primož Roglič, na treningu na Kanarskih otokih pa… »

#video Roglič bo nadaljeval dirko po Baskiji

Dnevnik pred 21 dnevi
Slovenski kolesarski as Primož Roglič bo lahko nadaljeval dirko po Baskiji, je sporočila njegova ekipa Bora-hansgrohe. Vodilni v skupni razvrstitvi bo tako po padcu na sredini etapi na startu današnje četrte etape. Roglič je 39 km pred koncem tretje… »

#video Glavnina športno počakala potolčenega Rogliča

Dnevnik pred 22 dnevi
Vodilni kolesar dirke po Baskiji Primož Roglič je grdo padel 39 kilometrov pred ciljem tretje etape. Slovenski as je znova pokazal svojo borbenost, v cilj prišel v času zmagovalca in ubranil vodstvo. Tretja etapa kolesarske dirke po Baskiji od… »

To je trenutek, ko se je Roglič znašel na tleh

Zurnal24 pred 22 dnevi
Primož Roglič je imel znova precej smole. Primož Roglič je v bolečinah končal tretjo etapo dirke po Baskiji. Slovenski kolesarski zvezdnik je sicer obdržal rumeno majico vodilnega, v cilj je prišel s skupino, ki se je v sprintu pomerila za zmago… »

Prvo poročilo o Rogličevem stanju

Zurnal24 pred 22 dnevi
Za začetek spodbudne informacije o stanju slovenskega šampiona. Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Bora-hansgrohe) je 39 km pred koncem tretje etape dirke po Baskiji padel in sprva stežka nadaljeval preizkušnjo. Kljub temu se je vrnil v glavnino… »

Roglič padel in le stežka znova sedel na kolo

Zurnal24 pred 22 dnevi
Hud padec slovenskega šampiona. Ta je dan vseeno zaključil z rumeno majico, a ... Primož Roglič (Bora-hansgrohe) je na dirki po Baskiji slabih 40 kilometrov pred koncem tretje etape grdo padel. Slovenski as se je na tleh znašel v enem izmed hitrih… »

Tratnik našel svoje mesto, ki mu gre

RTV Slovenija pred 22 dnevi
Kolesarska sezona ponuja pestro ponudbo. Smo v času med enodnevnima klasikama, okrog katerih se vsako leto največ govori. Flandrija je za nami, pred nami je "severni pekel" med Parizom in Roubaixem. Sezono je več kot odlično začel Jan Tratnik… »

S tem se bo moral danes spoprijeti vodilni Roglič

Zurnal24 pred 23 dnevi
Pred kolesarji je najdaljša etapa letošnje dirke po Baskiji s kar šestimi kategoriziranimi vzponi. Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Bora-hansgrohe) bo danes v tretji etapi dirke po Baskiji branil skupno vodstvo. Na trasi od Ezpelete do… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem