Severna Koreja

Severna Koreja s taktično jedrsko vajo simulirala napad na južno sosedo

RTV Slovenija 31.08.2023
Severna Koreja je v sredo izvedla taktično jedrsko vajo, s katero je odgovorila na trenutne skupne vojaške vaje ZDA in Južne Koreje. Vaja je vključevala simulacijo napada na glavne poveljniške centre in operativna letališča v Južni Koreji. Po… »

RTV Slovenija in kuhanje žab

Nova 24TV 30.08.2023
Novinar Demokracije Gašper Blažič Če ste mislili, da je praksa, ki smo jo bili vajeni iz Miloševićevih časov v Srbiji, le še v kakšni Venezueli in Severni Koreji, se motite. Obstaja pa bistvena razlika: spremembe v smer totalitarne preteklosti se… »

Severna Koreja po zaprtju zaradi covida odprla meje za svoje državljane, ki so obtičali v tujini

RTV Slovenija 27.08.2023
Po več let trajajočih strogih ukrepih zaradi pandemije covida je Severna Koreja dovolila vrnitev svojih državljanov iz tujine, saj je država znova odprla meje za potnike. Ob vrnitvi pa jih vseeno čaka enotedenska karantena. Kot je poročala… »

Severna Koreja storila velik korak po pandemiji covid-19

SiolNET 27.08.2023
Severna Koreja je dovolila vrnitev državljanom, ki so zaradi strogih omejitev od izbruha pandemije covid-19 obtičali v tujini, so danes poročali državni mediji. Gre za nov ukrep, s katerim se država po treh letih mednarodne izolacije zaradi pandemije… »

Severni Korejci so se igrali vojno zvezd in ponoči zbudili Luko Dončića

Delo 24.08.2023
Prebivalce otočja Okinava na Japonskem, kjer se bo v jutri začelo 19. svetovno prvenstvo v košarki, je prestrašil glasen alarm in zbudil tudi Luko Dončića. Prebivalce otočja Okinava na Japonskem, kjer se bo v petek začelo 19. svetovno prvenstvo v… »

Za Dončićem strašna noč, kot je še ni doživel

Zurnal24 24.08.2023
Luko Dončića je povsem vrgel iz tira nočni alarm zaradi bližajoče rakete, ki je sprožila mednarodni incident. Morali so mu razložiti, kje bo prenos tekem. Prebivalce otočja Okinava na Japonskem, kjer se bo v petek začelo 19. svetovno prvenstvo v… »

Severna Koreja že drugič neuspešno izstrelila izvidniški satelit

RTV Slovenija 24.08.2023
Severni Koreji je spodletel že drugi poskus izstrelitve vojaškega izvidniškega satelita v orbito, je poročala severnokorejska tiskovna agencija KCNA, kljub neuspehom pa namerava Pjongjang oktobra izstrelitev ponoviti. Severnokorejska uprava za razvoj… »

Prestrašeni Luka Dončić. Kaj se je dogajalo ponoči? #video

SiolNET 24.08.2023
Prebivalce otočja Okinava na Japonskem, kjer se bo v petek začelo 19. svetovno prvenstvo v košarki, je sredi noči prestrašil glasen alarm, ki se je oglasil zaradi neuspešne izstrelitve izvidniškega satelita iz Severne Koreje. Zbudil je tudi… »

Incident Severne Koreje Dončiću preprečil miren spanec

RTV Slovenija 24.08.2023
Na Okinavi, kjer bo Slovenija ob svojem četrtem nastopu na svetovnem prvenstvu odigrala skupinski del, je v središču pozornosti Luka Dončić, prvi zvezdnik turnirja in kapetan slovenske izbrane vrste. Razumljivo je bil tako obisk uvodne novinarske… »

Raketa iz Severne Koreje sredi noči močno prestrašila Luko Dončića

Dnevnik 24.08.2023
Prebivalce otočja Okinava na Japonskem, kjer se bo v petek začelo 19. svetovno prvenstvo v košarki, je sredi noči prestrašil glasen alarm, ki se je oglasil zaradi neuspešne izstrelitve izvidniškega satelita iz Severne Koreje. Zbudil je tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem