Severna Koreja

Neprebojni vlak Kim Jong-una

Mladina 13.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je včeraj prispel v Rusijo, za pot pa je uporabil počasno, a razkošno obliko prevoza, ki se je voditelji te države poslužujejo že desetletja. Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je včeraj prispel v Rusijo, za… »

Kakšno orožje bi lahko Severna Koreja prodala Rusiji?

SiolNET 12.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je s svojim oklepnim vlakom že prispel v Rusijo, kjer se bo srečal z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. Vlak iz Severne Koreje je mejo prečkal v ruski regiji Primorsko na skrajnem vzhodu države, so… »

Razkošen vlak Kim Džong Una: na njem tudi helikopter za pobeg #video

SiolNET 12.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je danes prispel v Rusijo, za pot pa je uporabil počasno, a razkošno obliko prevoza, za katero se voditelji te države odločajo že desetletja. Neprebojni vlak olivno zelene barve in okrašen z zlato črto… »

Kim Jong-un na obisku pri Putinu / »Bolj pomembno kot opozorila iz Washingtona«

Mladina 12.09.2023
Kimova prva pot v tujino po štirih letih. Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je na krovu svojega oklepnega vlaka že prispel v Rusijo, kjer se bo srečal z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. Vlak je iz Severne Koreje mejo prečkal v rusko regijo… »

Kim Džong Un že prispel v Rusijo

Delo 12.09.2023
V Washingtonu so posvarili, da bo Severna Koreja »plačala ceno«, če bo Moskvi dobavila orožje za vojno v Ukrajini. Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je na krovu svojega oklepnega vlaka že prispel v Rusijo, kjer se bo srečal z ruskim… »

V RUSIJO SE JE PRIPELJAL Z OKLEPNIM VLAKOM: Kim Jong-un se bo srečal s Putinom

Regional 12.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je na krovu svojega oklepnega vlaka že prispel v Rusijo, kjer se bo srečal z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. Vlak je iz Severne Koreje mejo prečkal v rusko regijo Primorsko na skrajnem vzhodu države, so… »

75. OBLETNICA V KIMOVEM STILU: Predsednik s hčerko nasmejan do ušes, čestitala mu je tako Rusija kot Kitajska (FOTO, VIDEO)

Regional 10.09.2023
Severna Koreja je slovesno obeležila 75. obletnico ustanovitve države z impresivno vojaško parado in ognjemetom v noči na soboto. Glavni dogodek, ki je potekal na trgu Kim Il-sunga v prestolnici Pjongjang, je privabil pozornost ruskih diplomatov in… »

Kim Jong Un na obletnico kazal rakete svoji skrivnostni hčerki

Zurnal24 09.09.2023
Severnokorejski vodja je ob 75. obletnici države veličastno parado spremljal v družbi komaj pred kratkim razkrite hčerke. Severna Koreja je v noči na soboto praznovala 75. obletnico ustanovitve države s parado paravojaških skupin in ognjemetom. Na… »

Severna Koreja 75-letnico proslavila z veliko paravojaško parado

RTV Slovenija 09.09.2023
Severna Koreja je proslavila 75 let obstoja z veliko parado, ki si jo je voditelj Kim Džong Un ogledal s hčerko. Srečal se je tudi s predstavniki Kitajske ter prejel pismo iz Rusije. Obe državi sta napovedali poglobitev sodelovanja s Pjongjangom… »

V Pjongjangu paradirale paravojaške brigade s traktorji

Delo 09.09.2023
Parade ob 75. obletnici Severne Koreje so se ob tamkajšnjem državnem vrhu udeležili ruski diplomati in kitajska delegacija. V Severni Koreji so 75. obletnico ustanovitve države ponovno obeležili s parado, ki so se je ob državnem vrhu udeležili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem