Severna Makedonija

#intervju Nikola Gjorgiev, odbojkar ACH Volleyja: Slovenska odbojka ima sladke skrbi

Dnevnik 04.11.2023
Odbojkarji ACH Volleyja so tako lani kot predlani do obeh domačih naslovov prišli brez poraza, pri obeh pa je bil v glavni vlogi Nikola Gjorgiev. Izkušeni 35-letni korektor iz Severne Makedonije bo tudi v letošnji sezoni eno glavnih orožjih trenerja… »

Slovenska odbojka ima sladke skrbi

Dnevnik 03.11.2023
Odbojkarji ACH Volleyja so tako lani kot predlani do obeh domačih naslovov prišli brez poraza, pri obeh pa je bil v glavni vlogi Nikola Gjorgiev. Izkušeni 35-letni korektor iz Severne Makedonije bo tudi v letošnji sezoni eno glavnih orožjih trenerja… »

Zvrhan koš bruseljskega optimizma za Balkan

Delo 02.11.2023
Predsednica evropske komisije Ursula von der Leyen je v Sarajevu končala balkansko turnejo. Slišati je bilo malo novega. V nadaljevanju preberite: Prihodnost držav Zahodnega Balkana je v Evropski uniji, a brez resničnega napredka pri nujnih reformah… »

Siol.net se poteguje za naziv najboljši spletni medij v regiji. Glasujte!

SiolNET 01.11.2023
Prvi regionalni in edini specializirani portal za medije Media daily od 1. do 30. novembra organizira šesti izbor najboljšega izmed 20 najbolj branih spletnih medijev na območju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Srbije in Severne… »

Balkanska migracijska pot je leglo džihadistov, ki ogrožajo Evropo

Nova 24TV 23.10.2023
Migranti na balkanski poti proti Sloveniji. (Foto: epa) Na ozemlju Balkana trenutno deluje dvajset skrajnih džihadističnih celic, njihov cilj pa so teroristični napadi po Evropi, so po poročanju italijanskih medijev opozorile italijanske… »

Dijaki izvrstni v Ohridu

Gorenjski glas 21.10.2023
Dijaki Srednje gostinske in turistične šole Radovljica so se udeležili mednarodnega tekmovanja srednjih gostinskih in turističnih šol GATUS, ki je bilo letos v Ohridu v Severni Makedoniji. Tako v kuharstvu kot v strežbi in turizmu so si priborili… »

Dvoboj bratov Janc v Celju

Dnevnik 18.10.2023
Rokometaši Celja Pivovarne Laško bodo v petem krogu lige prvakov danes ob 18.45 v Zlatorogu gostili Barcelono, enajstkratnega prvaka Evrope in še neporaženo v letošnji sezoni. Barcelona in Kiel sta po štirih tekmah letošnje lige prvakov edina med… »

Filmski program Mesta žensk: Protest proti vojni in zamisel boljšega sveta

RTV Slovenija 15.10.2023
Celovečerni dokumentarni film Telo Petre Seliškar spremlja življenje režiserkine prijateljice Urške, profesionalne pianistke in nekdanje manekenke, ki ji pri 28 letih odkrijejo encefalitis, čez leta pa jo doleti še ena, zahrbtnejša bolezen. Film… »

Italijani zaradi vpletenosti v športne stave domov poslali Tonalija in Zaniola

RTV Slovenija 12.10.2023
Italijanska nogometna zveza je zaradi morebitne vpletenosti v športne stave pred kvalifikacijskima tekmama za nastop na evropskem prvenstvu 2024 domov poslala Sandra Tonalija in Nicoloja Zaniola. Italijo čakata tekmi proti Malti in Angliji. Italijanski… »

Uefa izbrala močno ime: znani sodniki za tekmo Slovenije in Finske

Delo 12.10.2023
Evropska nogometna zveza je določila sodnike in uradne osebe za tekme 7. kola kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 v Nemčiji. Evropska nogometna zveza je določila uradne osebe za tekme 7. kola kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 v Nemčiji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem