Severna Makedonija

Vinska vizija Odprtega Balkana – edinstvena priložnost za razvoj vašega vinskega posla

SiolNET 11.09.2023
Drugi mednarodni vinski sejem Vinska vizija Odprtega Balkana se bo odvijal od 16. do 19. novembra 2023 v okviru beograjskega sejma pod pokroviteljstvom vlad Republike Srbije, Severne Makedonije in Albanije. Beograd bo v središču evropske in svetovne… »

Grčija in Severna Makedonija skupaj v ohranitev bizantinskih fresk iz 12. stoletja

RTV Slovenija 09.09.2023
V cerkvi sv. Jurija v Kurbinovem so naslikane freske, ki predstavljajo redek primer bizantinske umetnosti na Balkanu. Vladi Severne Makedonije in Grčije sta sprejeli dogovor, da bosta skupaj poskrbeli za njihovo zaščito. Cerkev sv. Jurija je bila v 12… »

Anglija, Italija in Švica le s točko

Delo 09.09.2023
Nogometaši Anglije so v kvalifikacijah za EP proti Ukrajini igrali neodločeno z 1:1 in s tem prvič v petih tekmah niso zmagali. Italiji remi proti Makedoncem. Nogometaši Anglije so v današnji tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo proti Ukrajini v… »

Ukrajinci do velike točke proti Angliji, Makedonci nerešljiva uganka za Italijane

RTV Slovenija 09.09.2023
Nogometaši Ukrajine so v Vroclavu osvojili veliko točko proti Angliji v skupini C (1:1). Angleži prvič v petih tekmah niso zmagali v kvalifikacijah za Euro 2024. Na drugi tekmi te skupine so Italijani odnesli le točko iz Skopja (1:1). Angleška… »

Krimovke navdušile na Poljskem in zmagale za +18

SiolNET 09.09.2023
Rokometašice Krima Mercatorja so v prvem krogu evropske lige prvakinj v gosteh premagale poljsko ekipo Zaglebie Lubin s 36:18 (19:6). Ljubljanska ekipa bo v naslednjem krogu 17. septembra gostila danski Esbjerg. Lovoriko branijo trikratne zaporedne… »

"Diplome in doktorati se danes kupujejo, a ta kriminal je slabši od najslabšega"

RTV Slovenija 08.09.2023
V Severni Makedoniji se te dni vrstijo protesti ogorčenih prebivalcev, potem ko so mediji razkrili, da naj bi na glavni onkološki kliniki Univerzitetnega kliničnega centra v Skopju preprodajali zdravila za raka iz javnega zdravstva. Medtem so njihovi… »

Slovenci zdaj pred izločilnimi boji

Zurnal24 07.09.2023
Slovenski odbojkarji pred tekmo proti Turkom z le enim izgubljenim nizom. Na moškem odbojkarskem evropskem prvenstvu v Italiji, Bolgariji, Severni Makedoniji in Izraelu se bodo konec tedna začeli boji osmine finala. Slovenske odbojkarje v Varni v soboto… »

OGROMEN ŠKANDAL: Zaposleni v bolnišnici kradli zdravila za raka in jih prodajali na črnem trgu; ljudje množično…

Regional 05.09.2023
V Severni Makedoniji se je odvila šokantna zgodba, ki pretresa državo in šokira svet. V središču škandala se nahaja sum domnevne preprodaje zdravil za raka. Organizirana kriminalna skupina je najprej ukradla dragocena zdravila iz glavne bolnišnice… »

Severno Makedonijo pretresa škandal preprodaje zdravil za raka iz javnega zdravstva

RTV Slovenija 05.09.2023
Severno Makedonijo pretresa škandal domnevne preprodaje zdravil za raka, ki naj bi jo več let izvajala organizirana kriminalna skupina na glavni kliniki za onkološke bolnike v državi na univerzitetnem kliničnem centru v Skopju. Tožilstvo je odprlo… »

Najprej so ga zbili na tla, nato še brcnili v glavo

Delo 01.09.2023
Makedonsko vrhovno sodišče slovenskemu državljanu Angelu Gorgievskemu potrdilo 18 let zaporne kazni. V nadaljevanju preberite: Zaradi vpletenosti v nasilno smrt hrvaškega rokometaša Denisa Tota bo zdaj 29-letni slovenski državljan Angelo Gorgievski… »

Novice dneva »

Kdaj se bo začelo poletje?

Dnevnik pred 7 uramiše 3 povezane

Kek: Fantje so položili izpit

Zurnal24 pred 8 uramiše 2 povezani

Assange priznal krivdo in odpotoval domov

Mladina pred 8 uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem