Severna Makedonija

Nemčija bo dovolila prihod do 50.000 nekvalificiranih delavcev iz balkanskih držav

RTV Slovenija 12.01.2023
Nemčija bo zaradi pomanjkanja delovne sile podvojila kvote in bo dovolila prihod do 50.000 nekvalificiranih delavcev iz BiH-a in sosednjih držav. Več kot polovica nemških podjetij se sicer spopada s pomanjkanjem kvalificirane delovne sile. Po predlogu… »

MAKEDONEC NA BRAČU SERIJSKO VLAMLJAL V VOZILA: V eni noči ukradel štiri in z njimi povzročil več nesreč

Regional 09.01.2023
Državljan Severne Makedonije je v soboto ponoči na Braču ukradel štiri avtomobile in z njimi povzročil več prometnih nesreč. Policija je tatu že izsledila in ga po koncu kriminalistične preiskave odpeljala v pripor, poroča hrvaška tiskovna… »

Karmen Ulbin, vodja mladinskega pogona ŽNK Radomlje na UEFA seminarju Share

Domžalec 14.05.2022
Karmen Ulbin, vodja mladinskega pogona Ženskega nogometnega kluba Radomlje ter trenerka selekcij do 15 in 17 let, je med nedeljo in četrtkom bivala na Ferskih otokih, kjer je sodelovala na UEFA seminarju Share. Nogometna zveza Ferskih otokov je na… »

Mladinska reprezentanca se vrača v ligo A, Radomljanke v soboto za pokalni finale

Domžalec 14.04.2022
Mladinska reprezentanca Slovenije se z vidno vlogo igralk ŽNK Radomlje vrača v Ligo A kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Dvoboj za prvo mesto s Severno Makedonijo je odločila Korina Janež, ki se je po zmagi ozrla tudi proti sobotnemu pokalnemu… »

Dobra forma Helios Sunsev pred odhodom v Skopje, v gosteh ugnali Terme Olimia

Domžalec 10.04.2022
Helios Sunsi so v 7. krogu Lige NKBM za prvaka gostovali v Podčetrtku in z odlično igro predvsem v prvem polčasu ugnali domače Terme Olimia s 76:89. Počitka ne bo veliko, že jutri sledi dolga vožnja v prestolnico Severne Makedonije, kjer se bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem