Slovenija

V soteski Vintgar številne novosti, po novem obvezna tudi čelada

Necenzurirano pred 9 urami
Soteska Vintgar, ki je ena najbolj prepoznavnih in obiskanih naravnih vrednot v Sloveniji, po zimskem mirovanju spet odpira svoja vrata. Danes bo obisk soteske brezplačen, obiskovalci pa bodo spoznali tudi letošnje novosti, in sicer prenovljeno vstopno… »

Tukaj bodo na vas prežali policisti: Objavljamo vse lokacije in ure nadzorov

Zurnal24 pred 9 urami
V Sloveniji bo danes potekal maraton nadzora hitrosti, v sklopu katerega bodo policisti med 6. in 18. uro na več sto vnaprej znanih lokacijah poostrili nadzor. Za dobro prometno varnost smo odgovorni vsi, največ pa lahko naredimo predvsem z odgovornim… »

Nič čudnega, da ima naša zvezdnica pri skoraj 50 sanjsko telo, ko pa je to

Zurnal24 pred 9 urami
To so skrivnosti njene popolne postave ... Že celo življenje vsaj eno uro na dan telovadi, zato nič čudnega, da je pri 47 letih še vedno videti, kot bi jih štela 20. Špela Kastelic, podjetnica, ki jo je Slovenija spoznala v resničnostnem šovu… »

Na Festivalu neodvisnega filma jagodni izbor slovenske neodvisne produkcije

RTV Slovenija pred 9 urami
Osrednji festival neodvisne filmske produkcije v Sloveniji predstavlja najboljše, kar premore slovenska neodvisna filmska scena. Do konca tedna bo dom te ustvarjalnosti Slovenska kinoteka. Festival neodvisnega filma je nabor različnih zvrsti, žanrov in… »

ZA TRETJINO VEČ KOT PREDLANI: Letališča, vključno s portoroškim, sprejela več kot 1,3 milijona potnikov

Regional pred 9 urami
Slovenska mednarodna letališča - Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana, Letališče Edvarda Rusjana Maribor in Letališče Portorož - so lani sprejela več kot 1,3 milijona potnikov, kar je za tretjino več kot predlani. Veliko večino potnikov so… »

ZDA blokirale polnopravno članstvo Palestincev v OZN, Tanja Fajon obžaluje

Delo pred 10 urami
Žbogar: Izstrelki in brezpilotna letala ne bodo naslovili korenin krize. Poročila o eksplozijah v bližini iranskega jedrskega programa v Isfahanu. ZDA so z vetom v varnostnem svetu preprečile polno članstvo Palestine v Združenih narodih. Po mnenju… »

Kako nevarni so sedimenti, ki se kopičijo v Dravi?

RTV Slovenija pred 10 urami
Hidroelektrarne so preoblikovale strugo Drave, obenem se v njej nabirajo sedimenti, ki jih morajo odstranjevati. Nekateri naravovarstveniki svarijo, da so v njih tudi škodljive snovi. Po navedbah Arsa sta kemično in ekološko stanje reke dobri… »

Začenja se policijski maraton nadzora nad prehitrimi vozniki; poglejte si lokacije

Dnevnik pred 11 urami
Po Sloveniji danes poteka maraton nadzora hitrosti, v sklopu katerega bodo policisti med 6. in 18. uro na več sto vnaprej znanih lokacijah poostrili nadzor. Za dobro prometno varnost smo odgovorni vsi, največ pa lahko naredimo predvsem z odgovornim… »

TOMOSOVI STARODOBNIKI PONOVNO PO OBALNIH CESTAH: Na srečanju pričakujejo preko 250 udeležencev

Regional pred 11 urami
To soboto se bodo v Kopru ponovno zbrali ljubitelji Tomosovih mopedov, saj bo potekalo že 16. srečanje Adria Classic Tomos, v okviru katerega se bodo podali na panoramsko vožnjo, ki bo dolga okrog 80 kilometrov. Društvo ljubiteljev starodobnih vozil… »

"Pragmatična" socialna demokracija in volivci desnice

RTV Slovenija pred 13 urami
Novinarke Nataše Mulec ni presenetilo, da je v predsedniški tekmi zmagal Matjaž Han, "pragmatični socialni demokrat". "Pragmatizem ima s socialno demokracijo skupnega toliko, kot imam jaz skupnega s Taylor Swift," pa pravi dopisnica RTV-ja Mojca… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem