Slovenija

Po tednih napovedovanja danes na pomoč prispelo šest italijanskih vojakov

Slovenske novice pred 7 urami
Zaradi slabega vremena bo preostalih devet prispelo jutri. V Slovenijo je danes prispelo šest zdravstvenih delavcev italijanske vojske, ki bodo v slovenskih bolnišnicah pomagali pri oskrbi bolnikov s covidom-19. Še devet se jim jih bo zaradi… »

Zadnji polfinalisti se že ogrevajo

24ur pred 8 urami
Nocoj ob 20. uri bo na sporedu peta in s tem tudi zadnja polfinalna oddaja spektakularnega šova Slovenija ima talent. Šest polfinalistov je pripravljenih, da še enkrat predstavijo svoje talente, v finale pa se bo uspelo prebiti le dvema. Tekmovalci… »

Čile vs. Slovenija za vstop v 1. skupino

Delo pred 7 urami
Po portoroški zmagi proti Paragvaju je pred slovensko moško teniško vrsto marca 2022 novi izziv. Slovenska teniška reprezentanca se bo v kvalifikacijah za vstop v prvo svetovno skupino Davisovega pokala pomerila v gosteh s Čilom, je danes določil… »

Zaključuje se leto praznovanj Šoštanja

Savinjsko Šalaške pred 7 urami
Kot smo že pisali, je Šoštanj letošnje leto praznoval 110. obletnico pridobitve mestnih pravic. Pisali smo o prireditvah, ki so bile posvečene temu velikemu jubileju. O proslavah, o razstavah in podobno. Zdaj je mesto Šoštanj dobilo še… »

V Slovenijo prišlo pomagat šest italijanskih zdravstvenih delavcev, devet jih ni prišlo zaradi slabega vremena

Večer pred 8 urami
Matej Tonin se je novembra z italijanskim kolegom, ministrom za obrambo Lorenzom Guerinijem, dogovoril, da bodo italijanske oborožene sile s svojim znanjem in osebjem Sloveniji pomagale pri boju zoper covid-19. Dogovorila sta se, da lahko v Sloveniji… »

Na pomoč slovenskim bolnišnicam prispelo šest italijanskih vojakov

Primorske pred 8 urami
V Slovenijo je danes prispelo šest zdravstvenih delavcev italijanske vojske, ki bodo v slovenskih bolnišnicah pomagali pri oskrbi bolnikov s covidom-19. Še devet se jim jih bo zaradi današnjega slabega vremena pridružilo v ponedeljek. V kranjski… »

Intervju z ertevejevko: Komaj sem ušla smrti

Slovenske novice pred 9 urami
Dolgoletna urednica kulture na TV Slovenija je spregovorila o boju z zahrbtnim koronavirusom, ki je za vedno spremenil njeno življenje. Novinarka, urednica, publicistka in pisateljica Darja Korez Korenčan, ki je zaposlena v uredništvu oddaj o kulturi… »

Koga zares zanima, kakšno bo življenje prihodnjih generacij čez sto let?

Delo pred 8 urami
Zazrimo se vase in se vprašajmo, kakšna bo Zelena agenda Slovenije do leta 2030. V nadaljevanju preberite: Referendum o vodi, o strateški dobrini in viru, je združil Slovenijo. Ali jo lahko tudi nacionalna Zelena agenda 2030, sintezni načrt… »

Slovenija dobila tekmeca v Davisovem pokalu

SiolNET pred 9 urami
Slovenska teniška reprezentanca se bo v kvalifikacijah za vstop v prvo svetovno skupino Davisovega pokala pomerila v gosteh proti Čilu, je danes določil žreb parov na spletni strani tekmovanja. Dvoboj bo na sporedu 6. in 7. marca prihodnje leto… »

Danes brez derbijev Ljubljanske kotline

Delo pred 11 urami
Razmočeni igrišči odgnali nogometaše Domžal in Olimpije ter Brava in Radomelj. Današnja tekma 19. kola prve slovenske nogometne lige Telemach med Domžalami in Olimpijo je zaradi razmočenega igrišča odpovedana in prestavljena. Tako je prek… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem