Tadej Pogačar

Pogačar dobil sprint v Barceloni! Pet zmag v tednu Katalonije.

RTV Slovenija pred 25 dnevi
Tadej Pogačar je po treh zmagah na gorskih etapah dobil še klasično zadnjo etapo po ulicah Barcelone, kjer je bil za spremembo najmočnejši v sprintu skupine 23 kolesarjev. Pika na i ob skupni zmagi na 103. Dirki po Kataloniji za prvega kolesarja… »

Prišel, napadel, zmagal: Pogačarjev gorski hat-trick

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Tadej Pogačar je na Dirki po Kataloniji navdušil še s tretjo zmago, spet je dobil zahtevno gorsko etapo, edina razlika je bila v tem, da je zmagovalni napad tokrat sprožil že 30 kilometrov pred ciljem. Šesta etapa je bila kraljevska: imela je pet… »

Pogačar tekmece dotolkel s 30-kilometrskim pobegom

Delo pred 26 dnevi
Slovenski kolesarski zvezdnik je na dirki po Kataloniji v velikem slogu slavil še tretjo etapno zmago, jutri ga čakajo še krogi čez Montjuic. Napad je najboljša obramba za Tadeja Pogačarja (UAE), ki je v 6. etapi potrdil, da je za razred boljši od… »

Pogi besno udaril po motorju policista, a vseeno zanesljivo zmagal

Zurnal24 pred 26 dnevi
Dirka po Kataloniji znova v znamenju Tadeja Pogačarja. Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je pred šesto etapo napovedal, da bo lovil novo zmago, na tokratni preizkušnji je sicer že dobil dve gorski preizkušnji, vse tekmece je strl v drugi in tretji… »

POGAČAR PONOVNO PRVI: Prepričljivo dobil tudi 6. etapo dirke po Kataloniji

Regional pred 26 dnevi
Tadej Pogačar še naprej blesti na dirki po Kataloniji. Kolesar ekipe UAE Emirates je prepričljivo dobil tudi šesto, 154,7 kilometra dolgo etapo, kar je njegova tretja zmaga na dirki, četrta letošnja in 67. v karieri. Tadej Pogačar je v Kataloniji… »

Tadej Pogačar prepričljivo dobil tudi 6. etapo kolesarske dirke po Kataloniji

Dnevnik pred 26 dnevi
Prvi kolesar sveta Tadej Pogačar še naprej blesti na dirki po Kataloniji. Kolesar ekipe UAE Emirates je prepričljivo dobil tudi šesto, 154,7 kilometra dolgo etapo, kar je njegova tretja zmaga na dirki, četrta letošnja in 67. v karieri. V Kataloniji… »

Navijač si je zaželel darila, tako pa se je odzval Pogačar

Zurnal24 pred 26 dnevi
Slovenski kolesarski šampion je osrečil svojega privrženca. Tadej Pogačar je odlično odprl sezono. Na začetku meseca je z izjemno samostojno predstavo dobil dirko Strade Bianche, na kolesarskem spomeniku MIlano - Sanremo pa je v ciljnem sprintu… »

Sprint v Kataloniji Laurancu; van der Poel blestel na E3

RTV Slovenija pred 27 dnevi
Francoz Axel Laurance je dobil 5. etapo kolesarske Dirke po Kataloniji, ki se je končala z množičnim sprintom glavnine. Tadej Pogačar je osvojil 31. mesto, s čimer je zanesljivo ubranil majico vodilnega na dirki. Petkovo kolesarjenje po Kataloniji se… »

Le poker asov hitreje do 65. zmage kot Pogačar

RTV Slovenija pred 27 dnevi
Tadej Pogačar se je ta teden na Dirki po Kataloniji veselil 65. profesionalne zmage. Najhitreje do tega mejnika je prišel Italijan Giuseppe Saronni, Pogačar pa spada v samo smetano kolesarskih asov. Na portalu Športni SOS tokrat odgovarjamo na vaša… »

Pogačarja so zaprli in mu onemogočili boj za zmago

Zurnal24 pred 27 dnevi
Tadej Pogačar še naprej zanesljivo vodi na dirki po Kataloniji. Francoski kolesar Axel Laurance (Alpecin-Deceuninck) je zmagovalec pete etape dirke po Kataloniji. Na trasi od Altafulle do Viladecansa (167,3 km) je slavil po sprintu glavnine. Tega se je… »

Novice dneva »

Uvodnik / Han je sprememba?

Mladina pred eno uro

Zmagovalni posel

Mladina pred eno uro

Priročnik za korupcijo

Mladina pred eno uro

Dobri ruski vohuni

Mladina pred eno uro
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem