TikTok

#video V Ljubljani milijonska romska poroka

Dnevnik 07.02.2024
Hiša s 600 kvadrati, palica zlata in 10 tisoč evrov so le nekatera darila, ki sta jih na romski poroki v Ljubljani prejela mladoporočenca. Darilom primerna je bila tudi razkošnost dogodka. V ljubljanskem gostišču Portal se je pred dnevi odvila… »

Vzpon afriške glasbe na svetovnih lestvicah s pomočjo TikToka

RTV Slovenija 04.02.2024
Na grammyjih bodo prvič podelili gramofon za najboljši afriški glasbeni nastop. Nagrada odraža naraščajočo priljubljenost afrobeatov in druge glasbe s celine, ki pridobiva svetovno občinstvo s pomočjo platform družbenih medijev, kot je TikTok… »

PRISEGA NA UŽIVANJE SUROVIH RIB: Redno deli posnetke, ki sprožijo šok in presenečenje (VIDEO)

Regional 03.02.2024
Ribe so znane po svoji bogati vsebnosti hranilnih snovi, pri čemer so omega-3 maščobne kisline izjemno pomembne za naše zdravje. Prav zato ni presenetljivo, da mnogi strokovnjaki priporočajo uživanje rib vsaj dvakrat na teden. Ko pride do priprave… »

TikTok ostal brez glasbe Taylor Swift, The Beatles in tudi Joker Out

SiolNET 02.02.2024
Po propadu pogajanj o avtorskih nadomestilih med glasbeno založbo Universal Music Group in spletnim družbenim omrežjem za deljenje videoposnetkov TikTok na slednjem ni več mogoče slišati glasbe Taylor Swift, The Weeknda, The Beatles in drugih… »

TikTok brez glasbe Taylor Swift, Beatlov, U2, Boba Dylan in številnih drugih

Dnevnik 02.02.2024
Po propadu pogajanj o avtorskih nadomestilih med glasbeno založbo Universal Music Group in spletnim družbenim omrežjem za deljenje videoposnetkov TikTok na slednjem ni več mogoče slišati glasbe Taylor Swift, Beatlov, U2, Boba Dylana in številnih… »

Hrvaški Martin Golob na TikToku obnorel sledilce ter ogrel sledilke #video

SiolNET 01.02.2024
30-letni hrvaški duhovnik Tomislav Lukač je tudi zaradi objav, ki jih objavlja na svojem profilu na TikToku, postal prava spletna senzacija. V njih deli zanimivosti svojega poklica, z njimi pa želi predvsem razbiti stereotipe o duhovniškem poklicu… »

Zuckerberg se je opravičil za ogrožanje varnosti otrok na platformah Mete

Delo 01.02.2024
Skupaj z direktorji se je soočil z obtožbami strank, da ne storijo dovolj za zaščito otrok na platformah, kjer so izpostavljeni nasilju in nadlegovanju. Glavni izvršni direktor Mete Mark Zuckerberg se je v sredo javno opravičil za vse nevarnosti, ki… »

PO VEČURNEM ZASLIŠEVANJU: Mark Zuckerberg se je javno opravičil za nočne more vsakega starša

Regional 01.02.2024
Glavni izvršni direktor Mete Mark Zuckerberg se je v sredo javno opravičil za vse nevarnosti, ki so jim izpostavljeni otroci na družbenih omrežjih Facebook in Instagram, potem ko so ga skupaj z vodilnimi pri drugih podobnih podjetij senatorji več ur… »

Zuckerberg se je opravičil družinam, katerih otroci so bili žrtve družbenih omrežij

RTV Slovenija 01.02.2024
Mark Zuckerberg, glavni izvršni direktor podjetja Meta, se je na zaslišanju pred senatom opravičil vsem družinam, katerih otroci so bili žrtve uporabe družbenih omrežij. "Žal mi je za vse, kar ste preživeli. Nihče ne bi smel doživeti tega," je… »

Zuckerberg zaslišan zaradi zlorab na Facebooku in Instagramu

SiolNET 01.02.2024
Glavni izvršni direktor Mete Mark Zuckerberg se je v sredo javno opravičil za vse nevarnosti, ki so jim izpostavljeni otroci na družbenih omrežjih Facebook in Instagram, potem ko so ga skupaj z vodilnimi pri drugih podobnih podjetjih senatorji več ur… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem