Turska

17-letnik načrtoval teroristični napad: “Prišlo bo do prelivanja krvi!”

Necenzurirano 18.09.2023
V Avstriji so posredovali zaradi teroristične grožnje, saj je 17-letnik v spletni klepetalnici napovedal teroristični napad. Identiteta osumljenca ostaja skrita, saj mladenič še ni polnoleten, so sporočili s policije. 17-letnik naj bi imel turške… »

Sproščeno nad New Yorkom: Elon Musk do Erdogana kar s sinom #video

SiolNET 18.09.2023
Turški predsednik Recep Erdogan je pri Elonu Musku lobiral, da bi Tesla novo evropsko tovarno gradila v Turčiji. Turški predsednik Erdogan se bo udeležil 78. zasedanja Generalne skupščine Organizacije združenih narodov (OZN) v New Yorku. Še pred… »

Obolelega ameriškega jamarja rešili po devetih dneh

Delo 12.09.2023
Iz tisoč metrov globoke jame jim je uspelo rešiti ameriškega jamarskega raziskovalca Marka Dickeyja, ki je na odpravi utrpel krvavitev želodca. Na jugu Turčije so po devetih dneh iz tisoč metrov globoke jame rešili ameriškega jamarskega… »

V Turčiji po devetih dneh iz jame rešili obolelega ameriškega jamarja

Dnevnik 12.09.2023
Na jugu Turčije so danes po devetih dneh iz 1000 metrov globoke jame uspeli rešiti ameriškega jamarskega raziskovalca Marka Dickeyja, ki je na odpravi utrpel krvavitev želodca. Jamarja so uspeli po zapleteni reševalni akciji iz jame rešiti malo po… »

Slovenska trojica je gladko prekosila turške tekmece

Delo 10.09.2023
Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca si je z uvodno zmago bržkone že zagotovila nastop v osmini finalan EP. Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca je z zmago vstopila v ekipno evropsko prvenstvo v Malmöju. Na uvodni tekmi skupine F je… »

OBSOJEN NA NEVERJETNIH 11.196 LET ZAPORA: In kaj je tako hudega storil? (FOTO)

Regional 09.09.2023
Faruk Fatih Ozer, 29-letni ustanovitelj turške kriptovalute Thodex, je bil obsojen na 11.196 let zapora. Ta neverjetno visoka kazen sledi obtožbam, da je ogoljufal številne vlagatelje za več kot milijon dolarjev. Poleg tega je Ozer obtožen številnih… »

Giuliani ne bo edina turška nevarnost

Dnevnik 09.09.2023
Slovenski odbojkarji so bili v skupinskem delu evropskega prvenstva poleg Poljske edina reprezentanca z vsemi osvojenimi točkami. V osmini finala se bodo danes ob 16.30 v bolgarski Varni pomerili s Turčijo. »Vse, kar je bilo narejenega do zdaj, v… »

Foto in video: V Turčiji 1000 metrov pod zemljo ujet ameriški jamar

Necenzurirano 07.09.2023
Na jugu Turčije več kot 150 reševalcev in jamarjev rešuje 40-letnega ameriškega jamarja, ki je zaradi zdravstvenih težav ostal ujet približno kilometer pod zemljo. 40-letni Mark Dickey je v okviru mednarodne misije raziskoval jamo Morca v turškem… »

Bolgarijo in Turčijo prizadele smrtonosne poplave

Delo 05.09.2023
Ob Črnem morju v Bolgariji sta umrla najmanj dva človeka, v zahodni turški provinci Kirklareli blizu meje z Grčijo in Bolgarijo sta tudi umrli dve osebi. O smrtonosnih poplavah po močnem dežju danes poročajo iz Bolgarije in Turčije. Ob med… »

Grčija pred novo apokalipso, obetajo se jim »poplave zgodovinskih razsežnosti«

Necenzurirano 05.09.2023
Grčija, kjer celotno poletje pustošijo obsežni gozdni požari, je z deževjem v zadnjih dnevih dočakala nekaj utehe, a se je zdaj znašla pred novo nevarnostjo. V delih Grčije grozijo obsežne poplave. Kot so v ponedeljek sporočili iz grške civilne… »

Novice dneva »

V Trbovljah parkirala avtomobil, sledila je grozljivka

Zurnal24 pred 49 minutamiše 1 povezana

Biden bo danes v Beli hiši gostil Goloba

Mladina pred tremi uramiše 1 povezana

Tadej Pogačar niza rekorde, ob koncu sezone padel še en

Zurnal24 pred 49 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem