Turska

Predsednik turškega prvoligaša knockoutiral sodnika

Necenzurirano 12.12.2023
V prvi turški nogometni ligi Super Ligi se je včeraj pripetil hud incident. Turška nogometna zveza (TFF) je do nadaljnega prekinila tekmovanja v vseh ligah zaradi incidenta, ki se je pripetil na srečanju v Super Lig med MKE Ankaragucu iz Ankare in… »

Predsednik nokavtiral sodnika, turška liga prekinjena

Delo 12.12.2023
V turški nogometni ligi se je zgodil hud incident, ko je predsednik kluba udaril glavnega sodnika v obraz. Oglasil se je celo predsednik države Erdoğan. Turška nogometna liga je prekinjena do nadaljnjega zaradi nezaslišanega incidenta, v katerem je… »

Prvenstvo je prekinjeno: nokavtiral je sodnika, oglasil se je tudi turški predsednik #video

SiolNET 12.12.2023
Turška nogometna zveza je zaustavila državno prvenstvo najvišje ravni, potem ko se je na ponedeljkovi tekmi prve lige med Ankaragücüjem in Rizesporjem zgodil nasilen napad na sodnika Halila Umuta Melerja. Ob tem je zveza že napovedala tudi… »

Prvenstvo prekinjeno, oglasil se je predsednik države

Zurnal24 12.12.2023
Tekmo dveh prvoligašev iz turške elitne Süper Lig so zaznamovali prizori, ki nikakor ne sodijo na nogometne zelenice. Prvenstvo je začasno prekinjeno, odzval se je celo predsednik države. Tekma najmočnejše turške nogometne lige med Ankaragücüjem… »

Objavljamo mnenje sodišča, ki Pirc Musarjevo prepričuje o neupravičenosti pomilostitve tihotapca

Nova 24TV 29.11.2023
Predsednica države iz zapora serijsko "izpušča" tihotapce migrantov. (Vir: STA) Nataša Pirc Musar izkorišča položaj predsednice države za serijske pomilostitve tihotapcem migrantov. Nazadnje smo poročali, kako je ukazala pomilostitev turške… »

Pridržali hrvaškega šefa mamilarske združbe

SiolNET 23.11.2023
Turška policija je v okviru Europolove preiskave obsežne trgovine s kokainom v Istanbulu pridržala hrvaškega šefa mamilarske združbe, so danes sporočili iz evropskega policijskega urada Europol. Osumljenec naj bi vodil veliko organizacijo za… »

#video Turki aretirali hrvaška narkokralja

Dnevnik 22.11.2023
V ločenih akcijah so sredi Carigrada konec tedna prijeli kar dva hrvaška kriminalca. Eden naj bi oral ledino na področju tihotapljenja kokaina iz Južne Amerike v Evropo, drugi vodil združbo, katere člane so ujeli z več kot 900 kilogrami kokaina na… »

Nepreslišano: Vojkan Jovičić, gradbeni inženir, nagrajenec Inženirske zbornice za dosežke 2023

Dnevnik 15.11.2023
Predori so temeljni objekti na infrastrukturnem omrežju ne glede na to, ali gre za cestno omrežje ali železniško, tudi zato, ker so zelo dragi. En kilometer stane – seveda odvisno od geologije – od 20 do 50 milijonov evrov. Gradnja nato traja… »

Turki ne želijo potovati v Savdsko Arabijo

Delo 08.11.2023
Najboljša turška kluba Galatasaray in Fenerbahče se upirata želji turške zveze oziroma lige, da bi tekmo za superpokal odigrali v Riadu. Savdska Arabija v zadnjem času dobiva številne globalne nogometne bitke, Fifa ji bo denimo zaupala tudi… »

Poraz Kamničank v Carigradu

RTV Slovenija 07.11.2023
Uvodno tekmo Lige prvakinj so odbojkarice Calcita Kamnika odigrale v Carigradu in proti eni najmočnejših ekip v Evropi pričakovano izgubile. Fenerbahče je slavil s 3:0. Nizi so se končali na 16, 18 in 19. Slovenske prvakinje si pred obračunom niso… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem