Turska

Na jesenski oddih v Turčijo do 30 odstotkov ceneje!

SiolNET 30.08.2023
Tudi vi še niste pripravljeni poletju pomahati v slovo? Potem hitro rezervirajte jesenski oddih na turški obali in se pustite razvajati toplim sončnim žarkom ter gostoljubnim domačinom – po izjemno ugodni ceni! Foto: Shutterstock Prave poletne dni… »

Sešlar za najmanj dva milijona evrov v drugo turško ligo

Dnevnik 29.08.2023
Slovenski nogometaš Svit Sešlar je tudi uradno zamenjal delodajalca. Iz ljubljanske Olimpije se seli v drugo turško ligo k Eyüpsporu, so Turki potrdili na družbenih omrežjih. Novi Sešlarjev delodajalec ima po Transfermarktu približno tolikšno… »

TV namigi: Notranja lepota, Tednik in Prave naprave

Delo 28.08.2023
Na spored prihaja nova turška komična serija, po poletnem premoru se vrača Tednik, Stephen Fry pa predstavlja napredne naprave. Ponedeljek, 28. avgusta Notranja lepota (Premiera): Pop TV ob 18.00 Senden Daha Güzel. Tur., 2022. Režija: Deniz Kolos… »

Drevo je padlo na reševalno vozilo, gasilec se je komaj rešil #video

SiolNET 23.08.2023
Turške oblasti se zadnje dni spopadajo s požari v bližini turističnega mesta Canakkale, zaradi katerih so v torek preventivno prepovedale tudi plovbo proti severu po morski ožini Dardanele, ki povezuje Egejsko in Marmarsko morje. Zaradi ognja so iz… »

Uefa kaznovala Maribor in Fenerbahče za dogodke v Ljudskem vrtu

Dnevnik 23.08.2023
Evropska nogometna zveza (Uefa) je izrekla kazni za nešportne dogodke, ki so se pripetili na povratni tekmi kvalifikacij za konferenčno ligo med Mariborom in Fenerbahčejem 17. avgusta v Ljudskem vrtu. Na tekmi je prišlo do navijaških izgredov, Uefa… »

Nepričakovan odhod Hollatza je premešal ekipno sestavljanko

Delo 23.08.2023
Nemški reprezentančni organizator igre Justus Hollatz je nova okrepitev Anadolu Efesa, Cedevita Olimpija ga je posodila turškemu velikanu. Klubi ponavadi posojajo igralce, ki v njihovi sredini ne bi dobili dovolj priložnosti za dokazovanje. No, v… »

V požganem gozdu našli osemnajst zoglenelih trupel #foto

SiolNET 22.08.2023
V okolici grškega mesta Aleksandropolis blizu meje s Turčijo so danes našli trupla 18 ljudi, ki so umrli v požaru. Skupno število žrtev požarov v tem tednu se je tako povzpelo na 20. Gasilci so medtem odredili evakuacijo več deset tisoč ljudi v… »

Oda samoti

Delo 20.08.2023
Samota ima po krivici zlovešč prizvok. Kot bi samost neizpodbitno pomenila osamljenost. Kot bi bil človek, ki si želi biti sam, zaradi tega čuden, poseben ... »Meni osebno se zdi samota močno podcenjen užitek,« je stavek, ki se mi je tako močno… »

Trojni morilec načrtoval potovanje v Nemčijo in poroko z drugo

Zurnal24 19.08.2023
Mineva teden dni od grozljivega masakra, na dan curljajo nove podrobnosti. Mineva teden dni od krvavega masakra v Gradačcu, v katerem je ponoreli Nermin Sulejmanović ubil bivšo partnerico, turška državljana, očeta in sina ter ranil ženo ubitega in… »

Turške sile napadle mirovne sile ZN

SiolNET 18.08.2023
Misija Združenih narodov na Cipru (UNFICYP) je turške sile na otoku obtožila, da so napadle modre čelade, potem ko so ti poskušali preprečiti "nedovoljena gradbena dela" v bližini etnično mešane vasi Pyla na območju pod nadzorom ZN. Ciprska… »

Novice dneva »

V Trbovljah parkirala avtomobil, sledila je grozljivka

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana

Joe Biden bo v Beli hiši sprejel Roberta Goloba

RTV Slovenija pred 6 uramiše 1 povezana

Tadej Pogačar niza rekorde, ob koncu sezone padel še en

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem