Turska

Edina Džeka je izbral klub Mihe Zajca

Delo 22.06.2023
Bosanski nogometni veteran in finalist zadnje lige prvakov v dresu milanskega Interja bo kariero nadaljeval v Turčiji pri Fenerbahčeju. Bosanski nogometni veteran Edin Džeko, finalist zadnje lige prvakov v dresu milanskega Interja, bo kariero… »

Edin Džeko bo kariero nadaljeval pri Fenerbahčeju

Dnevnik 22.06.2023
Bosanski nogometni veteran Edin Džeko, finalist zadnje lige prvakov v dresu milanskega Interja, bo kariero nadaljeval v Turčiji pri Fenerbahčeju, je danes sporočil klub. Pogodbo bo podpisal, ko bo v Istanbulu opravil zdravniški pregled. Glavna naloga… »

Džeko se seli v Fenerbahče

RTV Slovenija 22.06.2023
Bosanski nogometaš Edin Džeko, ki je v zadnji sezoni Lige prvakov z Interjem igral v finalu, bo kariero nadaljeval v Turčiji pri Fenerbahčeju. Pogodbo bo podpisal, ko bo v Carigradu opravil zdravniški pregled. Glavna naloga 37-letnega napadalca bo… »

ČISTO ZLATO, NAMENJENO V SLOVENIJO: Italijanski policisti zasegli 20 kg, vrednih skoraj 2 milijona evrov

Regional 17.06.2023
Italijanska finančna policija v Gorici je v dveh ločenih akcijah ob meji s Slovenijo pred dnevi zasegla okoli 20 kilogramov zlata, katerega skupna vrednost znaša skoraj 1,8 milijona evrov, danes poročajo italijanski mediji. Zlato so našli v vozilih z… »

Italijanski policisti ob meji s Slovenijo zasegli 20 kilogramov zlata

SiolNET 16.06.2023
Italijanska finančna policija v Gorici je v dveh ločenih akcijah ob meji s Slovenijo pred dnevi zasegla okoli 20 kilogramov zlata, katerega skupna vrednost znaša skoraj 1,8 milijona evrov, danes poročajo italijanski mediji. Zlato so našli v vozilih z… »

TV namigi: Zakon morja, Dirka po Sloveniji in Ia

Delo 14.06.2023
Nocoj premiera drame, ki so jo navdihnile resnične zgodbe iz grškega morja. Začenja se kolesarska dirka po Sloveniji. Na HBO pa drama o svetu skozi oči osla. Sreda, 14. junija Zakon morja (Premiera): TV SLO 1 ob 20.10 Vikendova ocena: 4 (od 5)… »

Film tedna: Zakon morja

RTV Slovenija 13.06.2023
Film je ganljiva zgodba o očetu in hčerki, ki sta prišla reševat brodolomce, pa tudi sebe, saj sta se nekje na življenjski poti izgubila in odtujila. Drama, ki so jo navdihnile resnične zgodbe. Srčna zgodba o požrtvovalnih španskih humanitarnih… »

To je najhujša gorska nesreča, umrlo pet reševalcev

Necenzurirano 13.06.2023
Mineva 26 let od tragične nesreče pod Okrešljem, ko je Slovenijo pretresla huda gorska nesreča. V njej je življenje izgubilo pet gorskih reševalcev inštruktorjev - Mitja Brajnik, Luka Karničar, Rado Markič, Janko Kokalj in Boris Mlekuž. V… »

Občutek za žalost izkoreninjenih

Delo 13.06.2023
Roman Elif Shafak Otok pogrešanih dreves je spomenik Cipru, ki ga ni več. V nadaljevanju preberite: Tako kot je na Cipru vse manj dreves, ker so jih nerazumno posekali, tako je tudi vse manj zaupanja med Turki in Grki. To je nekako osnovna premisa… »

V Turčiji v eksploziji v obratu za proizvodnjo streliva umrlo pet ljudi

Dnevnik 10.06.2023
V eksploziji, ki je odjeknila v obratu za proizvodnjo streliva in raket v turški prestolnici Ankara, je bilo ubitih pet delavcev, je danes sporočilo turško ministrstvo za obrambo. Vzrok za eksplozijo ni znan, preiskava pa še poteka, poroča nemška… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem