UN

Na vojaški paradi v Pjongjangu predstavili nove drone in rakete #video #foto

SiolNET 28.07.2023
Voditelj Severne Koreje Kim Džong Un je v četrtek zvečer na vojaški paradi v Pjongjangu, ki so se je udeležili tudi člani delegacij iz Kitajske in Rusije, med njimi ruski obrambni minister Sergej Šojgu, predstavil nove tipe brezpilotnih letalnikov… »

Ovadena zaradi lažnega klica reševalcem: eden je klical, drugi pa ležal na klopi in se smejal

SiolNET 15.07.2023
V Italiji sta za zgražanje javnosti poskrbela Italijana, ki sta se pretekli teden izgubila na podeželju in odločila, da za prevoz do mesta pokličeta reševalce. Eden od njiju se je zlagal, da se je drugi onesvestil, pogovor in prihod rešilnega… »

SRHLJIV PRIZOR NA PLAŽI: Našli truplo otroka brez glave (VIDEO)

Regional 12.07.2023
Na vzhodu Španije je čistilka včeraj zjutraj naletela na srhljiv prizor. Na plaži je v pesku našla truplo otroka brez glave in nekaterih drugih delov telesa. Razpadajoče truplo otroka, starega dve ali tri leta, je našla v letovišču Costa Dorada… »

Tragedija: Na plaži našli truplo otroka

Zurnal24 11.07.2023
Na vzhodu Španije so na plaži našli truplo otroka. Na plaži v kraju Costa Dorada Roda de Bera na vzhodu Španije so na plaži našli truplo otroka. Truplo je našel smetar, ki je o najdbi obvestil nadrejene, ti pa so poklicali policijo. Truplo je bilo… »

Šokanten prizor: na plaži našli truplo dvoletnega otroka brez glave

SiolNET 11.07.2023
Na plaži v letovišču Costa Dorada Roda de Bera na vzhodu Španije so danes zgodaj zjutraj v pesku našli truplo otroka brez glave in nekaterih drugih delov telesa. Policija predvideva, da gre za otroka, starega dve ali tri leta. Us informem que aquesta… »

BERLUSCONIJEVA OPOROKA: Komu je zapustil svoje 5,5 milijarde evrov vredno premoženje?

Regional 06.07.2023
Oporoka bivšega italijanskega premierja Silvia Berlusconija, ki je umrl 12. junija v 87. letu starosti, potem ko se je nekaj let boril z levkemijo, prinaša kar nekaj presenečenj. Tako je 'vitez' svoji spremljevalki Marti Fascina zapustil kar 100… »

Na Kolosej napisal "Ivan + Hayley", zdaj so Ivana našli

Zurnal24 30.06.2023
Turist naj bi z dekletom živel v Bristolu. Domneva se, da sta Italijo že zapustila. Moški, ki je s svojo ljubezensko gesto močno šokiral Italijo, je bil najden. Italijanski minister za kulturo je namreč potrdil, da je bil obiskovalec, ki je bil ta… »

Nemiri se stopnjujejo: protestniki zažgali avtobus, 150 aretiranih

SiolNET 29.06.2023
V francoskem mestu Nanterre, kjer je policist med kontrolo prometa ubil sedemnajstletnika, so se v noči s srede na četrtek nadaljevali protesti. Nemiri so se razširili tudi v druga francoska mesta. Policija je prijela najmanj 150 ljudi, poroča… »

Severnokorejski centralni komite razpravlja o gospodarstvu in obrambni strategiji

RTV Slovenija 17.06.2023
V Severni Koreji se je začelo plenarno zasedanje centralnega komiteja vladajoče delavske stranke, na katerem bo voditelj Kim Džong Un z visokimi uradniki razpravljal o gospodarstvu in obrambnih strategijah Pjongjanga. Severnokorejska tiskovna agencija… »

Združenje psihiatrov v bran ljubljanski psihiatrični kliniki: "Negativni učinki obtožb so že vidni"

RTV Slovenija 12.06.2023
Slovensko zdravniško društvo je ogorčeno nad obtožbami na račun Univerzitetne psihiatrične klinike Ljubljana. Prepričani so, da se z "nedokazanimi trditvami o nepravilnostih pri obravnavi na oddelkih UPK Ljubljana povzroča škoda za bolnike."… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem