UN

Z NOŽEM NAPADEL TUDI OTROKE V VOZIČKIH: Šlo naj bi za sirskega prosilca za azil (VIDEO)

Regional 08.06.2023
V napadu z nožem v mestu Annecy v francoskih Alpah je bilo danes ranjenih pet ljudi, od tega štirje otroci. Moški - po poročanju več medijev gre za sirskega prosilca za azil - je skupino otrok, starih okrog tri leta, napadel malo pred 10. uro v parku… »

Ministrica Tanja Fajon pri generalnem sekretarju ZN

SiolNET 07.06.2023
Zunanja ministrica Tanja Fajon se je danes, dan po izvolitvi Slovenije v Varnostni svet ZN za obdobje 2024–2025, srečala z generalnim sekretarjem Antoniom Guterresom, s katerim sta se na sedežu ZN pogovarjala o nadaljnjem sodelovanju med Slovenijo in… »

Portugalska policija na krovu jadrnice zasegla tono kokaina

SiolNET 02.06.2023
Portugalske oblasti so na jadrnici, ki je v Atlantiku plula iz Latinske Amerike, zasegle približno tono kokaina in aretirale 53-letnega moškega, sta v četrtek sporočili mornarica in pravosodna policija. Portugalski preiskovalci trdijo, da so bila… »

Komentar / Predlog zakona o splošni amneziji

Mladina 26.05.2023
(Janševa vojna proti državi, ne državljanska vojna!). »Slovenija je vložila prošnjo za članico VS @UN na izrecno prošnjo ameriških in evropskih zaveznikov v EU in @Nato. Ki nudijo slovenski diplomaciji vsestransko pomoč pri zagotavljanju podpore… »

Dvojna nesreča: avtobus zletel s ceste in padel na panje, zaradi pikov umrlo šest potnikov

SiolNET 09.05.2023
V Nikaragvi je avtobus s 60 potniki zletel s ceste in zapeljal v grapo, kjer so bili panji afriških čebel. Zaradi pikov je umrlo šest ljudi, med umrlimi sta tudi mati in osemletna hči. #Nicaragua #Sucesos || Eneyda Torres y su hija de 10 años… »

Izstrelitev satelita / Severna Koreja se želi zoperstaviti »grožnjam ZDA in Južne Koreje«

Mladina 19.04.2023
Datum izstrelitve satelita še ni znan, s krepitvijo vesoljske izvidniške tehnologije pa si Pjongjang želi zoperstaviti "grožnjam ZDA in Južne Koreje" Severna Koreja je razvila svoj prvi izvidniški satelit, severnokorejski voditelj Kim Jong-un pa je… »

Severna Koreja namerava v vesolje izstreliti svoj prvi izvidniški satelit

Delo 19.04.2023
Datum izstrelitve satelita še ni znan, s krepitvijo vesoljske izvidniške tehnologije pa se Pjongjang želi zoperstaviti »grožnjam ZDA in Južne Koreje«. Severna Koreja je razvila svoj prvi izvidniški satelit, severnokorejski voditelj Kim Džong Un… »

Severna Koreja namerava v vesolje izstreliti svoj prvi izvidniški satelit

Primorske 19.04.2023
Severna Koreja je razvila svoj prvi izvidniški satelit, severnokorejski voditelj Kim Jong-un pa je dal zeleno luč za njegovo izstrelitev, je danes poročala severnokorejska tiskovna agencija KCNA. Datum izstrelitve satelita še ni znan, s krepitvijo… »

Severna Koreja preizkusila raketo: težko jo je odkriti in uničiti #video

SiolNET 14.04.2023
Severna Koreja je danes sporočila, da je bilo orožje, ki ga je preizkusila v četrtek, nova medcelinska balistična raketa na trdo gorivo Hwasongpho-18. Po navedbah severnokorejske tiskovne agencije KCNA je bil cilj preizkusa, ki ga je vodil… »

Severna Koreja trdi, da je preizkusila nov model balistične rakete na trdo gorivo

RTV Slovenija 14.04.2023
Severna Koreja je sporočila, da je v četrtek preizkusila novo medcelinsko balistično raketo na trdo gorivo Hwasong-18. Po navedbah severnokorejske tiskovne agencije KCNA je bil cilj preizkusa, ki ga je vodil severnokorejski voditelj Kim Džong Un… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem