UN

Severna Koreja simulirala jedrski napad na Južno Korejo

SiolNET 20.03.2023
Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je glede na poročanje državnih medijev pretekli konec tedna nadzoroval vojaške vaje s "simulacijo jedrskega protinapada", vključno z izstrelitvijo balistične rakete. Gre za novo razkazovanje vojaških… »

Kim Džong Un in hči nadzorovala izstrelitev medcelinske rakete #video #foto

SiolNET 17.03.2023
Severna Koreja je sporočila, da je bila balistična raketa, ki jo je v četrtek preizkusno izstrelila proti Japonskemu morju, medcelinska raketa hwasongpho-17, njeno izstrelitev pa si lahko ogledate v zgornjem videoposnetku. Preizkus je v spremstvu… »

Kim Džong Un izstrelil medcelinsko balistično raketo: 'Nepremišljena provokacija'

24ur 16.03.2023
Severna Koreja je poskusno izstrelila medcelinsko balistično raketo le nekaj ur pred srečanjem voditeljev Južne Koreje in Japonske na vrhu v Tokiu, ki naj bi ga zasenčile prav severnokorejske jedrske grožnje. Medtem ko južnokorejske in ameriške… »

V najbolj zloglasnem megazaporu novih dva tisoč kriminalcev #video #foto

SiolNET 16.03.2023
Po odprtju megazapora v srednjeameriški državi Salvador, v katerega lahko sočasno namestijo do 40 tisoč ljudi, so v torek vanj pripeljali novo skupino dva tisoč oseb, osumljenih, da so člani tolp, proti katerim je predsednik Nayib Bukele napovedal… »

Odziv na skupne vojaške vaje ZDA in Južne Koreje / Severna Koreja izstrelila še dve raketi

Mladina 14.03.2023
Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je ukazal svojim vojakom, naj bodo pripravljeni odbiti "besneče vojne priprave" Severna Koreja je v jutranjih urah poskusno izstrelila dve balistični raketi kratkega dosega proti svojim vzhodnim vodam, kar je… »

'POBASALA' 45 STEKLENIC VINA IN KONČALA V ZAPORU: Po navedbah policije je par rop "skrbno načrtoval"

Regional 08.03.2023
Sodišče v mestu Caceres na zahodu Španije je v ponedeljek na zaporno kazen obsodilo par, ki je iz vinske kleti hotela v mestu oktobra 2021 ukradel 45 steklenic vina v vrednosti 1,6 milijona evrov. Sodišče je žensko obsodilo na štiri, moškega pa na… »

Protestniki v Kolumbiji za talce zajeli 78 policistov

SiolNET 03.03.2023
Med četrtkovimi protesti na jugu Kolumbije proti naftni družbi Emerald Energy so izbruhnili spopadi med protestniki in policijo, v katerih sta bila ubita vaščan in policist, protestniki pa so za talce zajeli 78 policistov in devet uslužbencev naftne… »

ODLOK O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ODLOKA O UREDITVENEM NAČRTU LJUBNO OB SAVINJI

Savinjsko Šalaške 03.03.2023
Na podlagi 298. člena Zakona o urejanju prostora (Uradni list RS, št. 199/21, ZUreP-3), 112. in 119. člena Zakona o urejanju prostora (Uradni list RS, št. 61/17, ZUreP-2) ter 31. člena Statuta Občine Ljubno (Uradni list RS, št. 65/17), Občina… »

IFPI lovorike podelil Bad Bunnyju, Taylor Swift in Harryju Stylesu

RTV Slovenija 26.02.2023
Po rezultatih Mednarodne federacije fonografske industrije (IFPI) je med albumi v letu 2022 kraljeval Un Verano Sin Ti Bad Bunnyja, Taylor Swift je slavila med izvajalci in izvajalkami, kot najuspešnejši singel se je izkazal As It Was Harryja Stylesa… »

Bizarni modni detajl žene Kim Jong Una je šokiral mnoge (FOTO)

Slovenske novice 10.02.2023
Poglejte, kaj je nosila okoli vratu. Severnokorejski voditelj Kim Jong Un je pred dnevi na razkošno vojaško proslavo pripeljal deklico, ki naj bi bila njegova hčerka in najverjetnejša naslednica, vendar se je veliko ljudi, predvsem na družbenih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem