UN

Knjiga daje misliti, ni v redu!

Delo 08.04.2023
V literarnem svetu Susanne Tamaro otroške travme, nespečnost, nemir in črnogledost nikdar ne zasenčijo upapolne ustvarjalnosti. V nadaljevanju preberite: Vsi dobri ameriški pisatelji, kakršna sta nobelovca Saul Bellow in Isaac B. Singer, imajo… »

Kim Jong-un za razširitev proizvodnje jedrskega materiala za orožje

Mladina 28.03.2023
V zadnjem času so preizkusi orožja v Severni Koreji vse pogostejši, medtem ko napetosti na Korejskem polotoku naraščajo. Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je pozval k razširitvi proizvodnje "jedrskih materialov za orožje" in izdelavi… »

Kim Jong-un za povečanje proizvodnje jedrskega materiala za orožje

Primorske 28.03.2023
Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je pozval k razširitvi proizvodnje "jedrskih materialov za orožje" in izdelavi močnejšega orožja, so danes po navedbah tujih tiskovnih agencij poročali severnokorejski državni mediji. V zadnjem času so… »

Kim Džong Un inštitutu naročil razvoj "močnega jedrskega orožja"

RTV Slovenija 28.03.2023
Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je znanstvenike pozval, naj razširijo proizvodnjo "jedrskih materialov za orožje" in izdelajo močnejše orožje. Poziv je prišel med obsežnimi vojaškimi vajami Južne Koreje in ZDA. Severnokorejska uradna… »

Roglič odbil tudi zadnji napad Evenepoela in osvojil Katalonijo

SiolNET 26.03.2023
Primož Roglič (Jumbo-Visma) in Remco Evenepoel (Soudal – QuickStep) sta tudi na zadnji, sedmi etapi Dirke po Kataloniji pripravila šov, na zaključnih krogih po Barceloni dirkala med seboj, 33-letni Kisovčan pa je odbil še zadnji napad mladega… »

Zastrašujoče trditve Severne Koreje: Imamo jedrsko plovilo, ki povzroči radioaktivni cunami #video

SiolNET 24.03.2023
Severna Koreja je testirala podvodno jedrsko plovilo, ki lahko po njihovih besedah ustvari radioaktivni cunami. Plovilo Unmanned Underwater Nuclear Attack Craft Haeil so testirali 59 ur, Kim Džong Un pa je bil z rezultati "zelo zadovoljen", poroča Sky… »

Predsednica Pirc Musar pozvala k prekinitvi gradnje kanala C0

Nova 24TV 23.03.2023
Predsednica Nataša Pirc Musar je edina iz slovenske delegacije na konferenci o vodah obsodila gradnjo kanalizacije na območju C0. (Foto: Twitter) Predsednica republike Nataša Pirc Musar je iz New Yorka pozvala k prekinitvi gradnje povezovalnega kanala… »

Kim Džong Un zadovoljen z vajami "jedrskega protinapada" zoper ZDA in Južno Korejo

RTV Slovenija 20.03.2023
Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je konec tedna nadzoroval vojaške vaje s "simulacijo jedrskega protinapada". Namen vaj naj bi bilo opozorilo ZDA in Južni Koreji, ki izvajata skupne vojaške vaje. Severnokorejske vojaške vaje so potekale v soboto… »

Kim Džong Un naj bi nadzoroval dvodnevne vaje jedrskega protinapada

Delo 20.03.2023
To je novo razkazovanje vojaških sposobnosti Pjongjanga v zadnjem tednu dni, medtem ko ZDA in Južna Koreja v bližini izvajajo obsežne vojaške vaje. Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je po poročanju državnih medijev minuli konec tedna… »

Novo razkazovanje moči severnokorejskega voditelja

Zurnal24 20.03.2023
Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je glede na poročanje državnih medijev minuli konec tedna nadzoroval vojaške vaje s "simulacijo jedrskega protinapada", vključno z izstrelitvijo balistične rakete. Gre za novo razkazovanje vojaških sposobnosti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem