UN

Razkošen vlak Kim Džong Una: na njem tudi helikopter za pobeg #video

SiolNET 12.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je danes prispel v Rusijo, za pot pa je uporabil počasno, a razkošno obliko prevoza, za katero se voditelji te države odločajo že desetletja. Neprebojni vlak olivno zelene barve in okrašen z zlato črto… »

Severnokorejski voditelj Kim prispel v Rusijo, kraj srečanja s Putinom neznanka

RTV Slovenija 12.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je z vlakom prispel v Rusijo, kjer naj bi srečal z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. ZDA opozarjajo, da bi se voditelja lahko dogovorila o prodaji severnokorejskega orožja Rusiji za vojno v Ukrajini. Kim se… »

Putin prepričan, da se oče ruske privatizacije Čubajs pod drugim imenom skriva v Izraelu

Necenzurirano 12.09.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je med svojim govorom na letnem gospodarskem forumu v Vladivostoku, kamor je prispel tudi severnokorejski voditelj Kim Džong Un, že postregel z nekaterimi cvetkami. Putin se je danes v Vladivostoku, kjer bosta s Kim… »

Kim Jong-un na obisku pri Putinu / »Bolj pomembno kot opozorila iz Washingtona«

Mladina 12.09.2023
Kimova prva pot v tujino po štirih letih. Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je na krovu svojega oklepnega vlaka že prispel v Rusijo, kjer se bo srečal z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. Vlak je iz Severne Koreje mejo prečkal v rusko regijo… »

Kim Džong Un že prispel v Rusijo

Delo 12.09.2023
V Washingtonu so posvarili, da bo Severna Koreja »plačala ceno«, če bo Moskvi dobavila orožje za vojno v Ukrajini. Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je na krovu svojega oklepnega vlaka že prispel v Rusijo, kjer se bo srečal z ruskim… »

V RUSIJO SE JE PRIPELJAL Z OKLEPNIM VLAKOM: Kim Jong-un se bo srečal s Putinom

Regional 12.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je na krovu svojega oklepnega vlaka že prispel v Rusijo, kjer se bo srečal z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. Vlak je iz Severne Koreje mejo prečkal v rusko regijo Primorsko na skrajnem vzhodu države, so… »

Kim Jong-un na poti k Putinu

SiolNET 11.09.2023
Ukrajinskim silam naj bi uspelo prevzeti nadzor nad naftno ploščadjo v Črnem morju, ki jo je od leta 2015 nadzorovala Moskva, so sporočili iz ukrajinske vojaške obveščevalne službe. Ploščad je približno na pol poti med polotokom Krim in… »

Kimov vlak sopiha proti Vladivostoku, kjer ga čaka Putin

Necenzurirano 11.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je skočil na vlak, ki ga pelje do Vladivostoka. Kim Džong Un nered zapušča svojo ljubljeno domovino. Znotraj države sicer nadvse rad potuje, obiskuje šole, muzeje, vojašnice, znanstvene inštitute, branjevke… »

Kremelj potrdil srečanje Kim Džong Una s Putinom "v prihodnjih dneh"

RTV Slovenija 11.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je po neuradnih informacijah z vlakom že na poti v Rusijo, kjer se bo srečal z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. Moskva in Pjongjang sta prvič uradno potrdila srečanje, ki bo potekalo "v prihodnjih dneh"… »

75. OBLETNICA V KIMOVEM STILU: Predsednik s hčerko nasmejan do ušes, čestitala mu je tako Rusija kot Kitajska (FOTO, VIDEO)

Regional 10.09.2023
Severna Koreja je slovesno obeležila 75. obletnico ustanovitve države z impresivno vojaško parado in ognjemetom v noči na soboto. Glavni dogodek, ki je potekal na trgu Kim Il-sunga v prestolnici Pjongjang, je privabil pozornost ruskih diplomatov in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem