UN

Kim Jong Un na obletnico kazal rakete svoji skrivnostni hčerki

Zurnal24 09.09.2023
Severnokorejski vodja je ob 75. obletnici države veličastno parado spremljal v družbi komaj pred kratkim razkrite hčerke. Severna Koreja je v noči na soboto praznovala 75. obletnico ustanovitve države s parado paravojaških skupin in ognjemetom. Na… »

Severna Koreja 75-letnico proslavila z veliko paravojaško parado

RTV Slovenija 09.09.2023
Severna Koreja je proslavila 75 let obstoja z veliko parado, ki si jo je voditelj Kim Džong Un ogledal s hčerko. Srečal se je tudi s predstavniki Kitajske ter prejel pismo iz Rusije. Obe državi sta napovedali poglobitev sodelovanja s Pjongjangom… »

KIM SVEČANO PREDSTAVIL SVOJO PRVO JEDRSKO PODMORNICO: Imela naj bi vsaj 10 izstrelitvenih cevi (FOTO)

Regional 09.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je organiziral svečano predstavitev svoje prve taktične jedrske podmornice, imenovane 'Hero Kim Kun Ok'. Po poročanju AP naj bi imela podmornica vsaj 10 izstrelitvenih cevi. Razvoj te podmornice je bil že nekaj… »

Severna Koreja splovila novo taktično jedrsko podmornico

Delo 08.09.2023
Pjongjang trdi, da podmornica lahko nosi jedrsko orožje. Kim si več let prizadeva za razvoj te podmornice, ki velja za ključni del programa jedrskega orožja. Severna Koreja je v okviru prizadevanj za okrepitev pomorskih sil splovila svojo prvo… »

Severna Koreja splavila taktično jedrsko podmornico #video #foto

SiolNET 08.09.2023
Severna Koreja je v okviru prizadevanj za okrepitev pomorskih sil splavila svojo prvo taktično jedrsko podmornico, poročanje državne tiskovne agencije KCNA povzemajo tuje tiskovne agencije. Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je v sredo na… »

ZDA so zagrozile Severni Koreji

SiolNET 05.09.2023
V javnosti krožijo informacije, da naj bi se konec septembra srečala Kim Džong Un in Vladimir Putin, da bi razpravljala o morebitnih dobavah orožja Rusiji. ZDA so Severni Koreji zagrozile, da bo "plačala ceno", če bo Kremlju dobavljala orožje za… »

Zbliževanje Putina s Kimom je lahko težava za Zahod

Delo 05.09.2023
Prava nevarnost tesne povezave med voditeljema ni v orožju, temveč v tem, ali bosta v to manipulacijo pritegnila tudi Kitajsko. V nadaljevanju preberite: Je med izvajanjem analiz, koliko časa lahko Rusija zdrži na bojišču v Ukrajini, ki ga je sama… »

Kim kmalu s Putinom o dobavah orožja?

Dnevnik 05.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Jong Un naj bi se po poročanju ameriških medijev nameraval še ta mesec v Rusiji srečati z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. Po ocenah neimenovanih virov iz ameriške administracije bosta voditelja razpravljala o… »

KIM NA OBISK K PUTINU: Pripeljal naj bi se z oklepnim vlakom

Regional 05.09.2023
Vladimir Putin, ruski predsednik, naj bi se še ta mesec srečal s severnokorejskim predsednikom Kim Džong Unom. Srečanje naj bi potekalo v Vladivostoku in naj bi se osredotočilo na vojaško sodelovanje, zlasti na morebitno dobavo severnokorejskega… »

Kremelj "brez komentarja" na poročila o obisku Kim Džong Una

RTV Slovenija 05.09.2023
Iz Kremlja so sporočili, da "nimajo komentarja" na navedbe ZDA, da namerava severnokorejski voditelj Kim Džong Un ta mesec odpotovati v Rusijo na srečanje z Vladimirjem Putinom, s katerim naj bi se pogovarjala o dobavi orožja za vojno v Ukrajini… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem