UN

Lavrov bo obiskal Severno Korejo

Mladina 16.10.2023
Med obiskom se bo ruski zunanji minister z gostitelji med drugim uskladil glede podrobnosti o načrtovanem obisku Vladimirja Putina v Pjongjangu. Ruski zunanji minister Sergej Lavrov bo v sredo in četrtek obiskal Severno Korejo, je danes sporočilo… »

Junaka iz Afrike v tragični nesreči pri Benetkah rešila več ljudi #video

SiolNET 05.10.2023
27-letni Boubacar Touré iz Gambije in njegov sostanovalec Odion Eboigbe iz Nigerije, ki živita nedaleč od nadvoza pri Benetkah, kjer se je v torek zvečer zgodila tragična nesreča, sta v trenutku, ko sta videla, kaj se je zgodilo, stekla na kraj… »

Alarm na Jadranu: "Nemogoče ga je ustaviti"

Zurnal24 05.10.2023
Še ena tujerodna vrsta v Jadranu, vzrok za širjenje je isti kot pri modri rakovici. Dober mesec po tem, ko so začeli Italijani glasno opozarjati na širjenje tujerodne modre rakovice, se je pojavil nov vsiljivec. Ob obali Senigallije (Ancora) so… »

Tragična nesreča pri Benetkah, umrlo 21 ljudi

SiolNET 03.10.2023
V hudi prometni nesreči avtobusa, ki je padel z nadvoza in zagorel v bližini Benetk, je umrlo najmanj 21 oseb, vključno z dvema otrokoma, poročajo italijanski mediji. Avtobus je okoli 20. ure zletel s ceste in pristal več metrov nižje blizu… »

Severna Koreja status jedrske sile vpisala v ustavo. Napoved krepitve proizvodnje jedrskega orožja.

RTV Slovenija 28.09.2023
Severna Koreja je na zadnjem zasedanju ljudske skupščine svoj status jedrske sile vpisala v ustavo, voditelj Kim Džong Un pa je pozval k proizvodnji več jedrskega orožja, da bi lahko, kot je utemeljil, kljubovali grožnji ZDA. Ljudska skupščina, ki… »

Površnost pri cenzuri? "Sporna" vozila v spremstvu Kim Džong Una.

SiolNET 22.09.2023
Spremstvo predsednika Severne Koreje med obiskom Rusije so sestavljali tudi novi Hyundaievi kombiji, ki so eden pokazateljev tehničnega razvoja sosedne Južne Koreje. Hyundai tega modela v Sloveniji še ne prodaja. Foto: Gregor Pavšič Kim Džong Un je… »

Kim Džong Un se je v Vladivostoku srečal z ruskim obrambnim ministrom Šojgujem

RTV Slovenija 16.09.2023
Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je prispel v Vladivostok na skrajnem vzhodu Rusije, kjer se je srečal z ruskim obrambnim ministrom Sergejem Šojgujem, ki mu je predstavil strateške bombnike in hipersonične rakete kinžal. Kim, ki je na… »

Potnik z blindiranega vlaka

Delo 15.09.2023
Kim Džong Un, mladi, čudaški severnokorejski voditelj, je postal Putinov intendant. V članku lahko preberete: Pripeljal se je z vlakom. V Hasan, kraj na levem bregu reke Tumen, ki Severno Korejo ločuje od Rusije, se je pripeljal v imenitnih in… »

TO PA JE TEMELJITOST! Takole izgleda, preden se več kot 130-kilogramski Kim usede na stol (VIDEO)

Regional 15.09.2023
V sredo se je v Vladivostoku odvijalo srečanje med ruskim predsednikom Vladimirom Putinom in severnokorejskim voditeljem Kim Džong Unom. Čeprav je bilo na srečanju obravnavanih mnogo pomembnih tem, je pozornost medijev pritegnil zanimiv prizor pred… »

Putin sprejel Kimovo vabilo na obisk Severne Koreje, Washington grozi z novimi sankcijami

RTV Slovenija 14.09.2023
Kim Džong Un je na srednem srečanju ruskega predsednika Vladimirja Putina povabil na obisk v Severno Korejo. Zahodne države in Japonska so ob tem vse bolj zaskrbljene zaradi morebitnega vojaškega sodelovanja med voditeljema. Po poročanju… »

Novice dneva »

Pogačar v etapo z žalnim trakom, to je razlog

Zurnal24 pred 50 minutamiše 5 povezanih

V jami pri Sežani našli truplo

Zurnal24 pred 5 uramiše 5 povezanih

V Zagrebu je sin z ostrim predmetom do smrti porezal svojo mamo

Necenzurirano pred 50 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem