UN

Film tedna: Obe strani rezila

RTV Slovenija 19.12.2023
Romanca in triler, po romanu Christine Angot z izvirnim naslovom »Un tournant de la vie«, z odlično Julliette Binoche v glavni vlogi. Zgodbi o ženski srednjih let, ki se nepričakovano znajde v vrtincu nebrzdanih strasti. Pariz pozimi. Sarah in Jean… »

Testiranje rakete kot svarilo za ZDA

Mladina 19.12.2023
Testiranje rakete naj bi pokazalo sposobnosti jedrskih strateških sil Severne Koreje. Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je najnovejše testiranje medcelinske rakete označil za jasno svarilo ZDA in njenim zaveznikom. Testiranje rakete v ponedeljek naj… »

Migranti v Italiji zanetili požare in napadli varnostno osebje

SiolNET 18.12.2023
V sprejemnem centru za migrante v Gradišču ob Soči v italijanski deželi Furlanija - Julijska krajina je v soboto izbruhnilo nasilje. Migranti so v centru zanetili več požarov in različne predmete metali v varnostno osebje. Notranji minister Matteo… »

TRČENJE VLAKOV NA SEVERU ITALIJE: Najmanj 17 poškodovanih (FOTO, VIDEO)

Regional 11.12.2023
V trčenju dveh vlakov na severu Italije je bilo v nedeljo zvečer poškodovanih najmanj 17 ljudi, nihče izmed njih huje. Po začetnih ugotovitvah je do nesreče prišlo, ko je eden vlak z nizko hitrostjo trčil v zadek drugega. Nesreča se je zgodila… »

TV namigi: zaporniki postanejo igralci, sočne dvorne intrige & portret Kundere

Delo 05.12.2023
Nocoj tri premiere: francoska komedija o zapornikih, ki »čakajo Godota«, portret nedavno umrlega Milana Kundere in serija o spletkah na dvoru Ludvika XIV. Torek, 5. dcembra Uspešnica (Premiera): TV SLO 2 ob 22.10 Vikendova ocena: 4 (od 5) Un triomphe… »

Bottasova gola zadnjica prinesla 150 tisoč dolarjev #video

SiolNET 30.11.2023
Finski voznik formule 1 Valtteri Bottas je svojimi golimi fotografijami zbral 150.000 ameriških dolarjev, ki jih je namenil dobrodelni organizaciji za moško zdravje Movember. Bottas je izdal poseben koledar s fotografijami zadnjice, že prvo naklado… »

Listič v skrinjico odvrgel tudi Kim Džong Un, našlo se je nekaj glasov nasprotovanja

Necenzurirano 28.11.2023
V Severni Koreji so v nedeljo potekale lokalne volitve. Kot kaže, so zabeležili tudi nekaj glasov nasprotovanja. Na tokratnih severnokorejskih lokalnalnih volitvah, ki potekajo vsake štiri leta in na katerih volijo predstavnike na več ravneh lokalnih… »

Seul bo po izstrelitvi severnokorejskega vohunskega satelita znova okrepil nadzor na meji

RTV Slovenija 22.11.2023
Južna Koreja je, potem ko je Severna Koreja kljub opozorilom Washingtona in zaveznic v torek izstrelila vohunski satelit, zamrznila del vojaškega sporazuma, ki ga je leta 2018 podpisala s Pjongjangom, in bo okrepila vojaški nadzor ob meji… »

UMRLA HUDO BOLNA DOJENČICA: Znašla se je v središču pravne bitke, starša nasprotovala odklopitvi z aparatov

Regional 13.11.2023
Hudo bolna osemmesečna britanska deklica Indi Gregory, ki se je znašla v središču pravne bitke v Veliki Britaniji glede njenega zdravljenja, je danes umrla, je sporočila njena družina. Ob tem je pojasnila, da je deklica umrla manj kot 24 ur po… »

PANIKA V ITALIJANSKEM MESTU: Po ulicah se je sprehajal lev, prebivalce pozvali, naj ostanejo doma (VIDEO)

Regional 12.11.2023
Prebivalce italijanskega mesta blizu Rima so v soboto pozvali, naj ostanejo doma, da ne bi srečali leva, ki je pobegnil iz lokalnega cirkusa in ga policija aktivno išče. ‼️AVVISO IMPORTANTE‼️ Un leone è scappato dal circo attendato in Viale… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem