UN

Najbolj nevarna deklica na svetu

Delo 07.01.2024
Kim Džong Un ima v ponedeljek zadnjo možnost, da dopolni 40 let. V nadaljevanju preberite: Njegovi biografi namreč navajajo različna leta njegovega rojstva, vendar vsi nekako nihajo med leti 1982, 1983 in 1984. Dejstvo pa je, da tisti, ki so najbolje… »

Vprašanje za letošnje leto je, kako daleč lahko gre Kim Džong Un

Delo 06.01.2024
Kim Džong Un bo v ponedeljek proslavil 40. rojstni dan, toda raketiranje ob pomorski meji z Južno Korejo ni rojstnodnevni ognjemet. V nadaljevanju preberite: Ko je voditelj Kim Džong Un v novoletnem nagovoru nacije v ponedeljek pozval severnokorejsko… »

Zlovešča novoletna "voščila" okrutnih diktatorjev

SiolNET 02.01.2024
Kitajski predsednik Ši Džinping, severnokorejski voditelj Kim Džong-un in ruski predsednik Vladimir Putin so v svojih novoletnih poslanicah vsemu svetu razkrili, da mir nikakor ni njihova intimna opcija. Združitev s Tajvanom je zgodovinsko neizogibna… »

Kim zagrozil z jedrskim napadom, napovedal izstrelitev novih satelitov

Delo 31.12.2023
Kim je znova okrcal tudi ZDA, saj je ocenil, da predstavljajo različne vrste vojaške grožnje. Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je v soboto znova zagrozil z jedrskim napadom na Seul. Zaukazal je tudi krepitev vojaškega arzenala, da bi se pripravili… »

Kim Jong-un se spet širokousti

Zurnal24 31.12.2023
Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je v soboto znova zagrozil z jedrskim napadom na Seul. Zaukazal je tudi krepitev vojaškega arzenala, da bi se pripravili na vojno, ki da lahko izbruhne kadarkoli, ter napovedal izstrelitev treh novih vojaških… »

Kim Džong Un napovedal izstrelitev novih vohunskih satelitov

RTV Slovenija 31.12.2023
Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je v soboto zaukazal krepitev vojaškega arzenala, da bi se pripravili na vojno, ki da lahko izbruhne kadar koli. Napovedal je tudi izstrelitev novih vohunskih satelitov ter omenil možnost uporabe jedrskega orožja… »

Kim zagrozil z jedrskim napadom, napovedal izstrelitev novih satelitov

Dnevnik 31.12.2023
Severnokorejski voditelj Kim Jong-un je v soboto znova zagrozil z jedrskim napadom na Seul. Zaukazal je tudi krepitev vojaškega arzenala, da bi se pripravili na vojno, ki da lahko izbruhne kadarkoli, ter napovedal izstrelitev treh novih vojaških… »

Kim grozi z jedrskim napadom

SiolNET 31.12.2023
Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je v soboto znova zagrozil z jedrskim napadom na Seul. Zaukazal je tudi krepitev vojaškega arzenala, da bi se pripravili na vojno, ki da lahko izbruhne kadarkoli, ter napovedal izstrelitev treh novih vojaških… »

Italijanski policisti na meji s Slovenijo zasegli 77 pasjih mladičev

SiolNET 28.12.2023
Italijanski policisti so pri mejnem prehodu Štandrež - Vrtojba blizu Gorice v preteklih dneh ustavili kombi, v katerem so odkrili 77 pasjih mladičev različnih pasem. Ugotovili so, da jih je 46-letni tuji državljan nezakonito pripeljal v Italijo… »

Kim pozval k pospešitvi priprav Severne Koreje na vojno

SiolNET 28.12.2023
Severnokorejski voditelj Kim Džong Un je pozval k pospešitvi priprav Severne Koreje na vojno, vključno s programom jedrske oborožitve. K temu je pozval zaradi resnih političnih in vojaških razmer na Korejskem polotoku, ki so jih po njegovih besedah… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem