Vaterpolo

Triglav prvi finalist, drama na Kodeljevem

RTV Slovenija 14.05.2023
Vaterpolisti Triglava so dobili tudi drugo polfinalno tekmo končnice državnega prvenstva, Calcit Water Polo so premagali s 13:7. Štiri gole je dosegel Jan Justin, po tri Juš Vončina in 15-letni Nace Štromajer. Kamničani, ki so bili pred dvema… »

Zmaga vaterpolistov Triglava

Gorenjski glas 12.05.2023
Kranj – Minulo sredo sta potekali prvi tekmi polfinala državnega prvenstva v vaterpolu. Moštvo AVK Triglav se je pomerilo z ekipo Calcit Water Polo, Kranjčani pa so v domačem bazenu zmagali z rezultatom 13 : 7. Slovan je v gosteh premagal Branik… »

Štromajer se bo na kvalifikacije pripravljal z 21 vaterpolisti

RTV Slovenija 08.05.2023
Selektor vaterpolske reprezentance Krištof Štromajer je določil 21 igralcev, ki bodo tri dni po zadnji tekmi državnega prvenstva začeli priprave za nastop v kvalifikacijah za uvrstitev na evropsko prvenstvo. Kvalifikacije bodo na sporedu od 22. do… »

Nekdanji vaterpolist, ki se je udomačil v svetu elitnega kolesarstva

SiolNET 07.05.2023
Ko se je Marko Džalo, takrat nadobudni študent strojništva, pred leti udeležil tečaja masaže, si ni predstavljal, da mu bo ta korenito spremenil življenje. Nekdanji vaterpolist je že več kot desetletje soigneur ali deklica za vse, kot pravi sam… »

Vaterpolisti Calcita v polfinalu proti aktualnim državnim prvakom!

Domžalec 24.04.2023
V desetem krogu prve vaterpolske lige je Calcit Water Polo s 15:13 (4:1, 3:3, 3:4, 5:5) premagal Grafist Koper in s tem samo potrdil četrto mesto po rednem delu tekmovanja, medtem ko so ga Koprčani končali brez osvojene točke. V polfinalu bodo… »

Floor ball?, 2.

Dnevnik 11.04.2023
Najprj naj se gospodu Silvu Kristanu zahvalim, ker je po njegovi zaslugi floorball (in to celo s fotografijo) sploh omenjen v časopisnem mediju (Dnevnik, 31. marca), kar je izredno redko. Strinjam se, da je treba v slovenščini uporabljati čim manj… »

Največji pokal vaterpolistom Triglava

Gorenjski glas 29.03.2023
Ljubljana – Minuli konec tedna je na kopališču Kodeljevo v Ljubljani potekal zaključni turnir prve izvedbe Alpske vaterpolske lige. V sobotnem velikem finalu sta se po pričakovanjih srečali najboljši moštvi rednega dela tekmovanja, ekipi… »

Preobrat v Kopru za zmago Calcit Water Pola

Domžalec 07.03.2023
Vaterpolisti Grafist Kopra so tudi v petem krogu državnega prvenstva ostali brez točk, saj jih je s 13:8 (1:5, 1:1, 7:1, 4:1) premagal Calcit Water Polo. Koprčani bodo v prihodnjem krogu spet igrali doma, v goste jim prihaja AVK Triglav, Kamničane pa… »

Hokej, vaterpolo, nogomet …

Dnevnik 01.03.2023
Poklical nas je zvesti bralec Franc s Hrušice in nas oštel, da na naših straneh nismo dovolj izpostavili problemov slovenskega hokeja na ledu. Medtem ko se vsi ukvarjajo s Planico in cenami svetovnega prvenstva, je praktično pred našimi očmi… »

Zakaj je nogomet trdnjava homofobije

Delo 25.02.2023
Kako neprijazen je nogomet za skupnost LGBT+ potrjuje dejstvo, da je Jakub Jankto prvi nogometaš elitne španske lige, ki je javno obelodanil, da je gej. V nadaljevanju preberite: »Prepričan sem, da je med nogometaši veliko homoseksualcev, ki si ne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem