Vaterpolo

Slovenski vaterpolo: stari že tisti pri 22 letih

RTV Slovenija 02.02.2023
Vaterpolsko reprezentanco od 23. do 25. junija čakajo kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024. V nedeljo, 12. februarja, bo selektor Krištof Štromajer na prvi reprezentančni zbor v Kranj povabil 21 igralcev. Na seznamu selektorja Štromajerja je… »

Kako je Luka Dončić osrečil srbske vaterpoliste?

SiolNET 02.02.2023
Luka Dončić, slovenski košarkarski zvezdnik v ligi NBA, je pred kratkim osrečil srbske vaterpoliste, potem ko je celi ekipi kupil vstopnice za tekmo. View this post on Instagram A post shared by Bad Bunny Basket (@badbunnybasket) Ni malo tistih, ki bi… »

Preobrat Calcit Water Pola v dvoboju s Koprčani

Domžalec 31.01.2023
Prvi dan četrtega turnirja Alpe Waterpolo lige v Kranju je bil v ospredju slovenski obračun med Calcit Water Polom in Grafist Koprom. Z 11:10 so se po pravi drami na koncu zmage veselili Kamničani. V prvi tekmi nedeljskega programa je Calcit Water Polo… »

Rockerica iz Rumenega mačka zabrenkala za zgodovino

Delo 30.01.2023
Mladinska svetovna prvakinja po češkem podvigu nova hrvaška junakinja belih strmin. V nadaljevanju preberite: Hrvaški športniki z nogometom znajo po zemlji, v in na vodi z vaterpolom, veslanjem in jadranjem, z metalko diska Sandro Perković tudi po… »

Beograjski župan protikorupcijski komisiji ni prijavil vile v Trstu

Primorske 27.01.2023
Nekdanji vaterpolski zvezdnik Aleksandar Šapić, od junija lani pa beograjski župan je leta 2018 za 820.000 evrov kupil vilo pod Ferlugi, srbski protikorupcijski agenciji pa je ni prijavil. TRST > V gozdu ob Novi cesti za Opčine – pod Ferlugi, točno… »

Oslabljeni vaterpolisti kamniškega Calcita izgubili proti Braniku

Domžalec 18.01.2023
Calcit Water Polo je moral priznati poraz proti mariborskemu Braniku, ki se je v januarskem prestopnem roku okrepil s kar šestimi igralci. Mariborčani, ki so bili v prvem krogu prosti, so tako v domačem bazenu s 13:9 (5:2, 3:2, 1:2, 4:3) bili boljši… »

Vaterpolisti Calcita vknjižili prvo točko ob začetku državnega prvenstva

Domžalec 09.01.2023
Calcit in Slovan sta se na prvi tekmi prvega kroga letošnjega državnega prvenstva v vaterpolu po napeti in izenačeni tekmi razšla z neodločenim izidom 10:10 (3:3, 3:2, 2:3, 2:2). Državni podprvaki igralci Calcit Water Pola kljub odsotnosti nekaterih… »

Zamenjam blok za vodo!

Delo 02.01.2023
Kranjčan Krištof Štromajer, nekdanji reprezentant, zdaj vaterpolski trener in selektor, svoj šport primerja s hokejem, gre le za drugo agregatno stanje vode. V nadaljevanju preberite: Po letih mrtvila slovenska reprezentanca spet vijači, kranjski… »

Na reški Kantridi Kamničani prišli do dveh zmag in tako skočili kar na tretje mesto AWL!

Domžalec 13.12.2022
Drugi dan tretjega turnirja sta se v edinem slovenskem obračunu pomerila Calcit Water Polo in mariborski Branik. S 13:10 so jo dobili kamniški vaterpolisti, ki so potrdili trenutno tretje mesto na lestvici. V taboru Calcita so si za osnovni cilj zadali… »

Vaterpolisti Calcita v četrtek Pod Skalco v Kamniku računajo na močno podporo s tribun!

Domžalec 17.05.2022
Calcit se končno vrača v domači bazen Pod Skalco, kjer se bodo za potrditev tretjega mesta pomerili proti proti banjaluškemu Borcu. Tekma 8. kroga med Calcitom in Slovanom je dobila epilog. Po mnenju kamniškega moštva so sporne sodniške odločitve… »

Novice dneva »

Biden / »Med Izraelom in Hamasom ni nobene enakovrednosti«

Mladina pred 47 minutamiše 7 povezanih

Tako bo Golob reševal problematiko pomanjkanja zdravnikov

Zurnal24 pred 7 uramiše 5 povezanih

Dobra in slaba novica za Roberta Goloba

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana

Velika zmaga za Juliana Assanga

Zurnal24 pred 7 uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem