Vladimir Putin

ZAMRZNITEV VOJNE V UKRAJINI NI NITI ZAŽELENA NITI MOGOČA: Hitro moramo vzpostaviti raketno obrambo, poziva prvi mož nemške…

Regional 22.03.2024
Vrhovni poveljnik nemške vojske Carsten Breuer je pozval k hitri vzpostavitvi raketne obrambe pred morebitnim napadom iz Rusije. Predsednik Vladimir Putin ne skriva svojih namenov do Zahoda, je dejal Breuer v današnjem intervjuju za nemške časnike… »

»Putin potrebuje to vojno«

Mladina 22.03.2024
Karl Schlögel, verjetno najslavnejši nemški zgodovinar, strokovnjak za vzhodno Evropo. Karl Schlögel je v Berlinu, Moskvi in Sankt Peterburgu študiral filozofijo, sociologijo, vzhodnoevropsko zgodovino in slavistiko. Danes 76-letni profesor je do… »

Orban in Vučić čestitala Putinu za zmago na volitvah

Dnevnik 21.03.2024
Madžarski premier Viktor Orban je danes ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu čestital za zmago na predsedniških volitvah minuli konec tedna, je sporočil tiskovni predstavnik vodje vlade v Budimpešti. Ruskemu voditelju je za osvojitev novega mandata… »

Predsednik Francije v boksarskih rokavicah: pripravljen na dvoboj s Putinom?

Delo 21.03.2024
Uradni posnetki predsednikove fotografinje, ki so bili objavljeni v torek na instagramu, so sprožili mešane odzive. Fotografije predsednika Emmanuela Macrona z boksarskimi rokavicami so v Franciji dvignile kar nekaj obrvi, ne le zaradi vsebine, ampak… »

Se Macron pripravlja na borbo s Putinom? Mu je AI povečal bicepse?

Necenzurirano 21.03.2024
Črno beli podobi francoskega predsednika Emmanuela Macrona med treningom boksa jena svojem Instagramu delila njegova uradna fotografinja Soazig de la Moissonnière, javnost pa je fotografiji spejela z mešanimi občutki. Dežurni spletni policisti… »

DVE BESEDI STA JO STALI SVOBODE: Ženska v Rusiji končala za zapahi, ker je na glasovnico napisala "ne vojni"

Regional 21.03.2024
Rusko sodišče v Sankt Peterburgu je danes obsodilo žensko na osem dni zapora, ker je med predsedniškimi volitvami prejšnji teden na glasovnico zapisala "ne vojni". Volitve, na katerih je znova slavil ruski predsednik Vladimir Putin, so zaznamovali… »

Putin pozval FSB k pomoči ruskim podjetjem pri spoprijemanju s sankcijami in prodiranju na nove trge

RTV Slovenija 19.03.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin je Zvezno varnostno službo (FSB) pozval k pomoči ruskim podjetjem pri spoprijemanju s sankcijami Zahoda zaradi vojne v Ukrajini in pri širitvi na nove svetovne trge. "Zagotavljanje gospodarske varnosti Rusije in boj… »

Žižek pri Morganu: "Trumpov populizem ni kar tako padel z Lune"

RTV Slovenija 19.03.2024
Slavoj Žižek je bil gost posebne izdaje pogovorne oddaje znanega britanskega novinarja Necenzurirano s Piersom Morganom. Beseda je med drugim tekla o Vladimirju Putinu in Donaldu Trumpu, stanju v Ukrajini in Gazi, pa tudi o Elonu Musku in kulturi… »

»Izid volitev v Rusiji nima nobenega pomena«

Mladina 19.03.2024
Vdova ruskega oporečnika Alekseja Navalnega, Julija Navalna je Ruse, ki nasprotujejo predsedniku Vladimirju Putinu, pozvala, naj ne odnehajo v prizadevanjih za svobodno Rusijo. Vdova ruskega oporečnika Alekseja Navalnega, Julija Navalna je danes Ruse… »

Putin napovedal obnovo kopenske železniške povezave s Krimom

Dnevnik 19.03.2024
Rusija bo obnovila železniški promet iz Rusije prek zasedenega Donbasa do polotoka Krim, je v ponedeljek ob deseti obletnici priključitve ukrajinskega polotoka sporočil ruski predsednik Vladimir Putin. Na množičnem shodu na Rdečem trgu se je… »

Novice dneva »

V Kolpi našli človeško okostje

Zurnal24 pred 25 minutamiše 1 povezana

Vreme: takšna mineštra naš čaka v naslednjih dneh

Zurnal24 pred 37 minutamiše 1 povezana

Turčija zaradi vojne v Gazi ustavlja vso trgovino z Izraelom

RTV Slovenija pred tremi uramiše 1 povezana

Roglič in ekipa tudi uradno v dresih Red Bulla

Dnevnik pred 14 minutamiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem