Vladimir Putin

»Lažne volitve v Rusiji niso niti svobodne niti poštene«

Mladina 18.03.2024
Zahodne države kritične do ruskih predsedniških volitev: "Rezultat ne preseneča nikogar. Putin vlada avtoritarno, stavi na cenzuro, represijo in nasilje." Zahodne države so kritične do predsedniških volitev, na katerih si je Vladimir Putin… »

Putin na tiskovki po zmagi z novim grozečim sporočilom

Zurnal24 18.03.2024
Ruski predsednik znova grozi. Zahodne države medtem kritične do ruskih predsedniških volitev. Vladimir Putin je na tiskovni konferenci v Moskvi, na kateri je obeležil "zmago na predsedniških volitvah", dejal, da ni mogoče izključiti obsežnega… »

PUTIN PREPRIČLJIVO ZMAGAL, ŽE PETIČ: Napovedal ukrepanje zoper tiste, ki so glasovnice naredili neveljavne

Regional 18.03.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin je glede na skoraj vse preštete glasove na predsedniških volitvah osvojil 87 odstotkov glasov, s čimer si je prepričljivo zagotovil že peti mandat na čelu države. Njegova zmaga je bila pričakovana, saj na volitvah… »

Marija Stepanova: Putin je izgubil pragmatičnost; ni več mafijski kriminalec, le še nori zgodovinar

RTV Slovenija 18.03.2024
"Nočem se omejiti na pisanje poezije o rožicah in metuljčkih," o svoji odločitvi, da zapusti Rusijo, dokler je Putin na oblasti, pove pesnica Marija Stepanova. "Drugega ne bi mogla izdati. Država pa ne bo narekovala stopnje kompleksnosti mojega… »

Toliko izbire kot v sovjetskih trgovinah

Delo 17.03.2024
Zakaj so v Rusiji sploh potrebne predsedniške volitve, ko pa je rezultat znan že v trenutku, ko se Vladimir Putin spet odloči, da bo na njih nastopil. V nadaljevanju preberite: Vprašanje je, zakaj so sploh potrebne volitve, ko pa je rezultat vedno… »

Vladimir Putin dosegel najboljši volilni rezultat doslej

Delo 17.03.2024
Po vseh pričakovanjih poglavar Kremlja ostaja isti. Protestniki so se zbrali točno opoldne. V nadaljevanju preberite: Rusko federacijo bo še naslednjih šest let vodil 71-letni Vladimir Putin. Po izidih vzporednih volitev je zanj glasovalo rekordnih 87… »

Putin tudi uradno do petega predsedniškega mandata

Dnevnik 17.03.2024
Predsedniške volitve, s katerimi je Vladimir Putin dobil še peti šestletni mandat, so minile relativno mirno, z obsežnimi protesti državljanov, ki so sledili pozivom opozicije, naj v nedeljo opoldne množično odidejo na volišča in volijo kogar… »

Putin s skoraj 90 odstotki glasov po pričakovanjih prepričljivo zmagal na volitvah

RTV Slovenija 17.03.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin je na predsedniških volitvah glede na izide vzporednih volitev dobil skoraj 88 odstotkov glasov in tako prepričljivo osvojil še peti predsedniški mandat, kar pomeni, da bo vladal Rusiji najmanj do leta 2030. Glede na… »

Volitve v Rusiji / Putin osvojil peti predsedniški mandat

Mladina 17.03.2024
Na ruskih predsedniških volitvah je glede na izide vzporednih volitev s 87,8 odstotki glasov zmagal trenutni predsednik Vladimir Putin. Njegova zmaga je bila pričakovana, saj na volitvah ni imel prave konkurence. Na ruskih predsedniških volitvah je… »

Nič čudnega, da se Putinu tako smeji

Zurnal24 17.03.2024
Na ruskih predsedniških volitvah je glede na izide vzporednih volitev s 87,8 odstotki glasov zmagal trenutni predsednik Vladimir Putin, je danes po zaprtju volišč sporočila državna javnomnenjska agencija Vtsiom. Putin si je tako zagotovil svoj peti… »

Novice dneva »

V reki Kolpi našli človeško okostje

RTV Slovenija pred eno uroše 3 povezane

Pirc Musar podprla kandidaturo Pahorja

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana

ŽE KUJETE NAČRTE ZA VIKEND? Preverite, kakšno vreme se obeta

Regional pred tremi uramiše 1 povezana

Furs izdal odločbe za odmero 47 milijonov evrov davka

RTV Slovenija pred 41 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem