Vladimir Putin

Marija Stepanova: Putin je interpret namišljene zgodovine

Delo 30.03.2024
Po mnenju ruske pesnice, romanopiske in novinarke Marije Stepanove je večina naivno prepričana, da dobri fantje na koncu vedno zmagajo. V nadaljevanju preberite: »Res so na potek zgodovine neredko vplivala naključja. Pri Putinu je bilo veliko neznank… »

V primeru Jalte 2 Evrope ne bo za mizo, ampak na jedilniku ZDA, Rusije in Kitajske

Necenzurirano 30.03.2024
Vojko Volk je kar 27 let preživel v diplomaciji in predstavljal Slovenijo v tujini. Prepričan je, da ima naša država velik ugled v svetu, prav tako tudi v EU, kjer so v času energetske krize dobrodošle izkušnje premierja Roberta Goloba. Opozarja na… »

Takšni in drugačni junaki našega časa

Delo 29.03.2024
Manifestativna upornost ima danes še največ odmeva na družbenih omrežjih, kjer si deli popularnost z domiselnimi oblikami različnih prigrizkov. V nadaljevanju preberite: Danes junaki niso več moderni. Vsaj ne takšni, ki si upajo biti oporečniki… »

Zgodovinarji nad Scholzevo nejasno politiko do Rusije

Delo 28.03.2024
Starosta med nemškimi zgodovinarji in dolgoletni član SPD Heinrich August Winkler stranki očita spodbujanje Putina. V nadaljevanju preberite: Nemško javnost razburja pismo skupine zgodovinarjev blizu SPD, v katerem so izjemno kritični do politike… »

Putin na inavguracijo z ruskim avtomobilskim ponosom

Zurnal24 27.03.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin se bo po zmagi na predsedniških volitvah na svojo peto inavguracijo pripeljal v velikem slogu. Ob inavguraciji Vladimirja Putina bodo predali prenovljeni aurus senat. Gre za rusko limuzino, ki je nastala kot projekt… »

Legendarno hrvaško podjetje kupil ruski milijarder, blizu Putinu

Necenzurirano 26.03.2024
Znano hrvaško slaščičarsko podjetje Zvečevo iz Požege je prešlo v roke enega najbogatejših Rusov, ki ga je ukrajina po izbruhu vojne uvrstila na seznam sankcioniranih oseb. Znano hrvaško slaščičarsko podjetje Zvečevo iz Požege je prešlo v… »

Putin: Napad so izvedli radikalni islamisti, a kdo ima od tega koristi?

RTV Slovenija 25.03.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin je za petkov teroristični napad v koncertni dvorani v predmestju Moskve okrivil radikalne islamiste, za katere pa je zatrdil, da so poskušali pobegniti v Ukrajino, in se vprašal, zakaj. "Vemo, da so zločin zagrešili… »

Putin znova razburja z izjavami: "Vemo, da so zločin zagrešili ..."

Zurnal24 25.03.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin je danes izjavil, da so za petkov smrtonosni napad v koncertni dvorani v predmestju Moskve krivi radikalni islamisti, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Ob tem je dodal, da so napadalci poskušali pobegniti v… »

#video Putin: Napad v Moskvi zagrešili radikalni islamisti

Dnevnik 25.03.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin je danes izjavil, da so za petkov smrtonosni napad v koncertni dvorani v predmestju Moskve krivi radikalni islamisti, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Ob tem je dodal, da so napadalci poskušali pobegniti v… »

V javnost prišle fotografije napadalcev iz Moskve z izmaličenimi obrazi

Zurnal24 25.03.2024
Število žrtev petkovega terorističnega napada v koncertni dvorani v predmestju Moskve je danes naraslo na 137. Med ubitimi so tudi trije otroci, poročanje ruske tiskovne agencije Tass povzemajo tuje tiskovne agencije. Število ranjenih je medtem… »

Novice dneva »

V Kolpi našli človeško okostje

Dnevnik pred tremi uramiše 3 povezane

Pirc Musar podprla kandidaturo Pahorja

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana

V hrvaški Istri zagorel avto, v katerem je bila slovenska družina

Necenzurirano pred 8 minutamiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem