Zagreb

Marinič kljub zmagi ostal brez olimpijskih točk

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Slovenski judoisti so v soboto na evropskem prvenstvu v judu v Zagrebu dosegli dve zmagi. Enej Marinič, ki je na robu lestvice za uvrstitev na olimpijske igre v Parizu, z eno zmago ni izboljšal svojega položaja. Marinič je najprej gladko opravil s… »

Metka že vrgla svetovno prvakinjo, toda ...

Delo pred 8 dnevi
Zadnji dan posamičnih bojev na 73. evropskem prvenstvu v judu ob Lobnikovi do uvrstitve v Zagrebu tudi Marinič. Dragič bo še stisnil zobe. Zadnji dan posamičnih bojev na 73. evropskem prvenstvu v Zagrebu naših judoistov ne bo v popoldanskih… »

'BRONASTA' KOPRČANKA ANDREJA LEŠKI: "V tem trenutku je ta kolajna najbolj pomembna in največja"

Regional pred 8 dnevi
Judoistka Andreja Leški je na evropskem prvenstvu v Zagrebu osvojila bronasto odličje v kategoriji do 63 kg. Čeprav je bila lani zlata, je bila izjemno vesela tudi po bronu, morda celo bolj čustvena kot leto prej ob zmagi v Franciji. Gre za velik… »

#glosa Kohabitacija

Dnevnik pred 10 dnevi
Oba sta rojena v Zagrebu, oba sta dalmatinskih korenin, oba sta končala pravno fakulteto in specializirala mednarodno pravo. Oba sta službovala na zunanjem ministrstvu in kot predstavnika svoje države v vrsti evropskih institucij. Zdaj zasedata… »

Andreja Leški do nove kolajne na evropskem prvenstvu

Delo pred 9 dnevi
Branilka zlate lovorike iz Montpellierja 2023 si je izbojevala še eno odličje na velikem tekmovanju v judu. Na evropskem prvenstvu v judu je Slovenija po včerajšnjem srebrnem odličju Kaje Kajzer (do 57 kg) dobila novo kolajno. Andreja Leški, ki se… »

Branilka naslova Andreja Leški na EP-ju po podaljšku osvojila bron

RTV Slovenija pred 9 dnevi
Slovenija je osvojila drugo medaljo na EP-ju v judu v Zagrebu. Andreja Leški je v kategoriji do 63 kg po treh zmagah in polfinalnem porazu v boju za bron premagala Avstrijko Lubjano Piovesana. Ta Koprčanke do zdaj v šestih poskusih še nikoli ni… »

Še ena kolajna za Slovenijo na EP

Zurnal24 pred 9 dnevi
Judoistka Andreja Leški na EP v Zagrebu do brona. Branilka naslova Andreja Leški je na evropskem prvenstvu v judu v Zagrebu osvojila bronasto kolajno v kategoriji do 63 kg. V odločilni borbi je premagala Avstrijko Lubjano Piovesana. Slovenka je… »

Judoistka Andreja Leški na EP v Zagrebu do brona

Dnevnik pred 9 dnevi
Branilka naslova Andreja Leški je na evropskem prvenstvu v judu v Zagrebu osvojila bronasto kolajno v kategoriji do 63 kg. V odločilni borbi je premagala Avstrijko Lubjano Piovesana. Slovenka je Avstrijko, ki je pred tem tekmovala tudi za Veliko… »

KOPRČANKA ANDREJA LEŠKI NA EVROPSKEM PRVENSTVU OSVOJILA BRON: "Šla sem na vse ali nič"

Regional pred 9 dnevi
Andreja Leški je na evropskem prvenstvu v judu v Zagrebu osvojila bronasto kolajno v kategoriji do 63 kg. V odločilni borbi je premagala Avstrijko Lubjano Piovesana. Avstrijko, ki je pred tem tekmovala tudi za Veliko Britanijo, je premagala še šestič… »

Slovensko junakinjo Kajo malo zmotil le sodniški kriterij v korist Ukrajinke

Delo pred 9 dnevi
Kajzerjeva po treh letih spet evropska podprvakinja v judu. Če bi ji kdo pred tekmo ponudil srebrno kolajno, bi jo takoj vzela. V nadaljevanju preberite: Kako je včeraj na 73. evropskem prvenstvu v judu zablestela Kaja Kajzer, na kakšen način si je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem