Šport

Šeško in kolegi namučili Real, na koncu jih je ustavila tudi prečka

Zurnal24 pred 23 dnevi
Real in Manchester City naslednja četrtfinalista. Nogometaši Reala iz Madrida ter Manchester Cityja so naslednji četrtfinalisti lige prvakov. Prvi so po remiju z 1:1 ter skupnim izidom 2:1 izločili Leipzig slovenskih nogometašev Benjamina Šeška in… »

Liga NBA le priznala, Luka je bil najboljši!

Zurnal24 pred 23 dnevi
Luka Dončić je s strani lige NBA zasluženo prejel nagrado za najboljšega igralca zahodne konference meseca februarja. Čeprav ga v pogovorih o morebitnem MVP-ju sezone liga NBA rada spregleda, tokrat vodstvo lige preprosto ni moglo zatisniti oči ob… »

Poraz Gorenja za slovo od Evrope

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Rokometaši Gorenja so v zadnjem krogu drugega dela Evropske lige na svojem parketu izgubili proti Skjernu iz Danske s 24:29. Velenjčani so že pred to tekmo ostali brez možnosti za napredovanje. Velenjčani so dvoboj začeli podobno slabo kot tistega z… »

Znana prva četrfinalista

Zurnal24 pred 24 dnevi
PSG in Bayern prva četrtfinalista lige prvakov. Znana sta prva četrtfinalista nogometne lige prvakov. To sta po povratnih tekmah osmine finala postala Paris Saint-Germain, ki je v gosteh pri Realu Sociedadu zmagal z 2:1, in Bayern, ki je doma ugnal… »

Bayern rešuje sezono

Dnevnik pred 24 dnevi
Na prvih povratnih tekmah osmine finala lige prvakov bo Lazio danes v Münchnu proti Bayernu branil prednost z 1:0 s prve tekme, PSG pa v San Sebastianu z 2:0 proti Realu Sociedadu. Ko je Bayern čakal na prvo tekmo osmine finala lige prvakov, je verjel… »

Evenepoel že v uvodni etapi preizkušal potrpljenje Rogliča

RTV Slovenija pred 25 dnevi
Dirka Pariz–Nica se je začela z razgibano etapo v okolici Les Mureauxa (157,7 km), ki jo je v ciljnem sprintu večje skupine dobil Olav Kooij (Visma). Primož Roglič je svojo prvo dirko za novo ekipo Bora Hansgrohe končal v času zmagovalca na 17… »

James presegel mejo 40.000 točk, toda zmage se je veselil Denver

RTV Slovenija pred 25 dnevi
LeBron James je postal prvi košarkar, ki je v Ligi NBA dosegel več kot 40.000 točk. Magično mejo je presegel na tekmi proti Denverju, ki pa je Lakerse v gosteh premagal s 124:114. 40.000. točko je 39-letni superzvezdnik, ki je v lanski sezoni na… »

Olimpija ob koncu lovila Partizan, poraz tudi Krke

Zurnal24 pred 25 dnevi
Oba slovenska kluba sta bila poražena. Košarkarji Cedevite Olimpije so v tekmi 21. kroga lige Aba v gosteh izgubili s Partizanom s 102:110 (24:42, 57:70, 77:87). Ljubljančani so po premoru zaradi pokalnih in reprezentančnih tekem v nadaljevanje… »

Raspadori popravil napako Osimhena in končal sanje Juventusa o "scudettu"

RTV Slovenija pred 26 dnevi
Enajst krogov pred koncem sezone v Serie A Inter drvi proti "scudettu". Ima že 15 točk naskoka. Na derbiju 27. kroga je Napoli premagal Juventus z 2:1. Odločil je Giacomo Raspadori dve minuti pred koncem. Aktualni prvaki so bili večji del sezone v… »

Na začetku nove sezone brez prave spremembe

Zurnal24 pred 26 dnevi
Verstappen nadaljeval, kjer je končal prejšnjo sezono - na vrhu. Nizozemski dirkač formule 1 Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec prve dirke sezone svetovnega prvenstva za veliko nagrado Bahrajna. V Sakirju je svetovni prvak po odličnem startu… »

Šport, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem