Šport

Norris primoran Piastriju prepustiti zmago v Budimpešti

RTV Slovenija 21.07.2024
Oscar Piastri (McLaren) je veliki zmagovalec dirke formule ena za VN Madžarske v Budimpešti. Drugo mesto je osvojil njegov moštveni kolega Lando Norris, tretji je bil Lewis Hamilton (Mercedes). Takšen razplet je bila strategija moštva iz Wokinga, a… »

Urška Žigart se seli v belgijsko ekipo

RTV Slovenija 21.07.2024
Najboljša slovenska kolesarska Urška Žigart bo v naslednji sezoni vozila za ekipo AG Insurance-Soudal. 27-letnica je zadnje štiri sezone kolesarila za avstralsko ekipo Liv AlUla Jayco. Novico je potrdil razvpiti Patrick Lefevre, ki je v kolumni za Het… »

Kakšen triler! Slovenski mladci zgrešili trojko za evropski naslov

Zurnal24 21.07.2024
Slovenski košarkarji srebrni na evropskem prvenstvu do 20 let. Slovenska moška košarkarska reprezentanca do 20 let je osvojila srebrno medaljo na evropskem prvenstvu v Gdynii na Poljskem. V finalu je izgubila proti branilcem naslova Francozom z 78:82… »

Španec Pedreno okrepil obrambo Olimpije

RTV Slovenija 18.07.2024
Dan pred začetkom nove sezone v Prvi ligi se je Olimpija okrepila s Špancem Manuelom Pedrenom. 23-letni branilec je nazadnje igral za španskega tretjeligaša Tarazono. Nogometaš iz Murcie je v karieri nastopal za pet španskih klubov. Športno pot je… »

Modrić tudi v naslednji sezoni z Realom

Dnevnik 17.07.2024
Hrvaški nogometni zvezdnik Luka Modrić je podaljšal pogodbo z Realom iz Madrida še za eno sezono. Podpis 38-letnega Hrvata so danes potrdili tudi v upravi zmagovalcev lige prvakov, kjer so Modrića označili za legendo Reala in svetovnega nogometa… »

Prihodnjo sredo v Celju gostuje Slovan Bratislava

RTV Slovenija 17.07.2024
Slovaški prvak je tudi na drugi tekmi 1. predkroga Lige prvakov premagal prvaka Severne Makedonije. Slovan Bratislava je tako postal tekmec Celja v 2. predkrogu. Prvaki Slovenije bodo prvo tekmo dvoboja gostili prihodnjo sredo. Celje je v 1. predkrogu s… »

Nova velika tragedija v družini pokojnega Kobeja Bryanta

Zurnal24 16.07.2024
V 70. letu starosti je zaradi infarkta preminil nekdanji košarkar in oče Kobeja Bryanta, Joe Bryant. Iz ZDA prihajajo tragične novice o smrti nekdanjega NBA košarkarja in očeta legendarnega Kobeja Bryanta, Joea Bryanta. Štiri leta in pol po usodni… »

Tudi ACH Volley je dobil tekmece v Ligi prvakov

RTV Slovenija 16.07.2024
Danes je na sedežu Evropske odbojkarske zveze (CEV) potekal žreb elitne Lige prvakov za sezono 2024/25. Slovenijo bo v moški različici elitnega klubskega tekmovanja zastopal večkratni državni prvak ACH Volley Ljubljana. Ljubljanskemu kolektivu je… »

Brazilke za slovo pred olimpijskim krstom

Dnevnik 16.07.2024
Generalko pred sobotnim potovanjem na olimpijske igre v Pariz bo ženska rokometna reprezentanca Slovenije opravila danes v dvorani na Kodeljevem v Ljubljani. Ob 18.30 bo gostila izbrano vrsto Brazilije, prav tako udeleženko OI 2024. Po prvem delu… »

Nogomet: Za Celje le še formalnost

Dnevnik 15.07.2024
Nogometaše Celja čaka danes ob 19. uri povratna tekma prvega kroga kvalifikacij za ligo prvakov s Floro iz Talina, ki bo le še formalnost, saj so slovenski prvaki že na prvi tekmi v estonski prestolnici zmagali s 5:0. »Nasprotnika ne smemo… »

Šport, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem