Arhiv novic 05.01.2023

Policisti preplavili središče Ljubljane, kaj se dogaja? (FOTO)

Slovenske novice 05.01.2023
Vhod stavbe na Tavčarjevi ulici so obdali s policijskim trakom. V Ljubljani na Tavčarjevi ulici, kjer je okrožno sodišče, se je pojavilo več policijskih vozil, policisti so stavbo obdali s trakom. Kot smo izvedeli, naj bi morali obiskovalci… »

Nuša Lesar in Gregor Trebušak pred izzivom: nova oddaja v novem terminu

Slovenske novice 05.01.2023
Novo leto, novi izzivi. Novo leto je čas za nove izzive, in tako je tudi v uredništvu oddaje Svet vzniknila ideja, da osvežijo oddajo oziroma ji dodajo nekaj novega. Z novim letom je namreč na male ekrane prišla nova polurna informativna oddaja, ki… »

Bralec Roman našel kovanec za 5 tolarjev: toliko je vreden (FOTO)

Slovenske novice 05.01.2023
Pred leti ga je našel med drobižem. Zanimalo ga je, koliko jih še obstaja. Oglasil se je bralec Roman. Poslal nam je fotografije srebrno obarvanega kovanca za pet tolarjev in pripisal: »Imam kovanec, ki sem ga pred leti dobil med drobižem. Mislil… »

Adele razkrila, da trpi za hudo boleznijo

Slovenske novice 05.01.2023
Bolečina jo včasih zvije tudi na odru. Adele je ena najpopularnejših pevk zadnjih let. Kljub svoji veliki prepoznavnosti pa svojo zasebnost skrbno skriva. Tokrat pa je naredila izjemo in za tuje medije razkrila, da ima bolezen, ki ji povzroča hude… »

Noseča znana Slovenka razburila z izjavo: Morda ima pa kdo fetiš na nosečnice

Slovenske novice 05.01.2023
Ana Pusovnik je delila svoje mnenje. Korošica Ana Pusovnik, ki smo jo spoznali v prejšnji sezoni Sanjskega moškega in ki si kruh služi s prodajo erotičnih fotografij, je prejšnji teden razkrila veselo novico. S partnerjem Saškom Taksom namreč… »

[Ekskluzivno pričevanje] Pretepli so ga, da je izgubil zavest, nato so ga še denarno kaznovali!

Nova 24TV 05.01.2023
Policija je aretirala in pretepla lastnika zemljišča na vodovarstvenem območju, kjer želi župan Janković graditi kanalizacijo. “Zakrčil sem se v strahu,” je žrtev policijskega nasilja opisala trenutke, ko so policisti – kot so opisale priče… »

Prva polna luna v 2023. prinaša zelo nenavadno energijo: kako jo preživeti?

Slovenske novice 05.01.2023
Prva polna luna v letu 2023 nas čaka v noči na 7. januar, v znamenje raka bo vstopila ob 00:09. To bo odlična priložnost, da se spomnimo, kaj nam je zares pomembno in kaj nas resnično zanima. Ker bo polna luna sovpadala tako z retrogradnim Merkurjem… »

Jernej, kaj si storil? Oboževalke niso navdušene nad potezo lepega čuka (FOTO)

Slovenske novice 05.01.2023
Pod fotografijo so se vsuli komentarji oboževalk, ki se ne strinjajo z njegovo potezo. Pevec priljubljene skupine Čuki Jernej Tozon je presenetil svoje oboževalke. Jernej je poskrbel, da je bil skok v novo leto pri njem drugačen. Srečno 2023 je… »

Špela Grošelj v Kumrovi spalnici: Puščam svoj vonj (FOTO)

Slovenske novice 05.01.2023
Svojega kužka Jacka je poslala v varstvo. Pevka Špela Grošelj ne skriva, da imata s kolegom Domnom Kumrom razburkan odnos. Očitno sta zadnje čase veliko skupaj, saj je Grošljeva pristala v spalnici postavnega pevca in se pošalila, da pušča svoj… »

Ne boste verjeli, kaj je počel voznik avtobusa med vožnjo (FOTO)

Slovenske novice 05.01.2023
Voznik avtobusa je med upravljanjem prevoznega sredstva tipkal po mobilnem telefonu. Prevoznik: »V skupini imamo ničelno stopnjo tolerance do prekrškov, ki bi ogrožali naše potnike ali ostale udeležence v prometu.«. Voznik avtobusa mora biti… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem