Arhiv novic 05.01.2023

V Kaliforniji zaradi močnih neurij razglasili izredne razmere

Dnevnik 05.01.2023
Kalifornijo so v sredo zvečer prizadele močne nevihte z intenzivnimi sunki vetra in padavinami, ki naj bi se nadaljevale vso noč. Pristojne oblasti so izdale opozorila o izrednih razmerah za obsežna območja najbolj naseljene ameriške zvezne države… »

FOTO: Med epidemijo na Japonsko, kjer je življenje povsem drugačno kot v Sloveniji

Svet24 05.01.2023
Če snameš masko, ti je nerodno pred okoljem, pred kritično množico, ki dosledno upošteva nošenje zaščitnih mask tudi pri štiridesetih stopinjah in relativno visoki vlagi. Domačini se dobro spoznajo na zimske športe in presenetljivo dobro… »

V Riu poimenovali ulico po Peleju. Vodi do stadiona Maracana.

SiolNET 05.01.2023
Teden dni po Pelejevi smrti so ulico v Rio de Janeiru poimenovali po brazilski nogometni legendi. Odsek večpasovne ceste Radial Oeste v bližini stadiona Maracana se bo v dolžini 1,4 kilometra imenoval Avenida Rei Pele oziroma avenija kralja Peleja… »

Policija zaradi najave možnosti nevarnega predmeta zavarovala sodno stavbo v Ljubljani

Dnevnik 05.01.2023
Policija je zaradi najave možnosti, da je prisoten nevaren predmet, zjutraj zavarovala osrednjo sodno stavbo na Tavčarjevi ulici v Ljubljani. Stavbo so obdali z zaščitnim trakom in onemogočili dostop do nje, sodišče nekaj časa ni poslovalo. Pri… »

FOTO: 10 najdražjih avtomobilov Slovencev v letu 2022

Svet24 05.01.2023
Za najdražjega jeklenega konjiča je neznani Janez z dodatno opremo odštel 525 tisoč evrov, čakal pa ga je vse od leta 2019. Pri časniku Finance so opravili pregled 35 najdražjih avtomobilov Slovencev v letu 2022. Za najdražjega je neznani Janez z… »

Hči nekdanjega šefa ameriških obveščevalcev obsojena umora

SiolNET 05.01.2023
Porota v ameriškem mestu Rockville blizu Washingtona je v torek 29-letno hčerko nekdanjega prvega direktorja obveščevalnih dejavnosti ZDA Johna Negroponteja spoznala za krivo nenaklepnega umora. Sophia Negroponte je februarja 2020 s kuhinjskim nožem… »

Krimovke čaka pomemben obračun

SiolNET 05.01.2023
Rokometašice Krima Mercatorja bodo v nedeljo odigrale prvo evropsko tekmo v koledarskem letu 2023. Čaka jih pomemben obračun za napredovanje iz skupinskega dela lige prvakinj. Tekmice v dvorani bodo igralke nemškega Bietigheima, dvoboj pa se bo začel… »

Tudi letos bosta na slovenskih smučiščih pomagala hrvaška policista

RTV Slovenija 05.01.2023
Slovenskim policistom, ki zagotavljajo varnost na smučiščih, sta se v torek pridružila dva hrvaška policista. S slovenskimi policisti bosta sodelovala vse do 16. januarja, ko bo na slovenskih smučiščih več hrvaških turistov zaradi počitnic. Kot… »

Ronaldu bo postregel tudi zajtrk, če bo treba

Delo 05.01.2023
Nekdanji zvezdnik Lyona in brazilske nogometne reprezentance Juninho Pernambucano o francoskem trenerju pri Al-Nasr Rudiju Garcii nima lepih besed. Prestop Cristiana Ronalda k moštvu Al-Nasr in njegov prihod v Savdsko Arabijo že učinkuje na vseh… »

Debi Cristiana Ronalda v dresu Al-Nasra bi se lahko zavlekel

Dnevnik 05.01.2023
Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo, ki bo pri 37 letih kariero podaljšal v Savdski Arabiji, bo moral še počakati na prvenec v dresu novega kluba Al-Nasr. Ker ima slednji registriranih preveč tujcev, bi se njegov debi lahko zavlekel… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem