Arhiv novic 05.01.2023

Sanjski moški očaran nad Ksenijo: Ob tebi ni lahko ostati zbran

24ur 05.01.2023
Sanjski moški Toni Šćulac je bil v šoku, ko so v bitko za njegovo srce vstopila tri nova dekleta. Prvo je želel bolje spoznati prav Slovenko Ksenijo Kranjec, ki ga je med drugim pritegnila s svojim videzom. Sanjska telenovela Nov dan je prinesel novo… »

Kaj prinaša ta vikend na Ptuju?

Spodnje Podravje 05.01.2023
👉PETEK, 6. DECEMBER 2022 Ob 16. uri, Mestni kino Ptuj: LIL, LIL KROKODIL Ob 17. uri, Mestni kino Ptuj, mala dvorana: SNEŽNI LEOPARD Ob 18. uri, Mestni kino Ptuj: KORZET Ob 19. uri, Mestni kino Ptuj, mala dvorana: I WANNA DANCE WITH SOMEBODY: FILM O… »

Pele po novem tudi v Kolumbiji

Delo 05.01.2023
Kolumbija je prva država v Latinski Ameriki, ki je izpolnila željo predsednika Fife Giannija Infantina. Kolumbija je prva država v Latinski Ameriki, ki je izpolnila željo predsednika Mednarodne nogometne zveze (Fifa) Giannija Infantina, da en stadion… »

Generalni sekretar FIS svoje besede obžaluje: Bila je napaka

SiolNET 05.01.2023
Ko je generalni sekretar Michel Vion jeseni govoril o možnosti hitre vrnitve ruskih športnikov na tekmovanja pod okriljem Mednarodne smučarske zveze (FIS), je naletel na ostre kritike. Zdaj svoje besede obžaluje. Michel Vion je septembra lani na… »

Cenejša nafta za kmete in njena kvaliteta

Spodnje Podravje 05.01.2023
V prvih dneh, odkar se je pričela uporabljati kmetijska nafta, je Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije (KGZS) prejela številne klice članov, ki jih najbolj skrbita kakovost goriva in dostopnost črpalk, ki ponujajo gorivo za kmetijsko mehanizacijo… »

Dnevni horoskop za petek, 6. januarja 2023

Zurnal24 05.01.2023
Sedaj boste vedeli, kaj potrebujete, in z veseljem boste sledili svoji poti. Treba bo prevzeti odgovornost, ne glede na to, kako občutljivi in čustveni boste. Za čustveno ravnovesje morate spoznati, da vas prevzemanje razpoloženja drugih lahko odvrne… »

Slovenke in Slovenci, zbudite se, za vas gre!

Delo 05.01.2023
Pri nas je resna reforma zdravstva, brez sprememb v razmišljanju in brez enotnosti med politiki, nemogoča. Za začetek dve vprašanji, na kateri sta odgovora jasna. Prvič: zakaj si je slovenska politična elita v bivši Jugoslaviji zase organizirala… »

To so 4 zaobljube za boljši seks v novem letu

Slovenske novice 05.01.2023
Skupna aktivnost pozitivno vpliva na partnersko življenje. Določite dneve, ob katerih se boste posvetili samo drug drugemu. Zakaj bi vedno zaobljubljali, da boste shujšali, začeli živeti bolj zdravo in se gibati, če imate še druge razvade, ki jih… »

Poglejte, s kom se Putin pojavlja v javnosti: Isti ljudje »igrajo« vojne heroje, ranjence, ...(VIDEO)

Slovenske novice 05.01.2023
Putina so že pred tem kritizirali, da je v propagandnih javnih nastopih uporabljal igralce, zdaj pa se domneva, da je poskušal celo posnemati ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega. Vladimir Putin je v svojem novoletnem nagovoru Rusom uporabil… »

Modni radar: Luka Dončić, Nataša Pirc Musar in Urša Kavčič (FOTO)

Slovenske novice 05.01.2023
Poglejte njihove oprave. Luka Dončić Se sin je košarke oblekel v pastirja, ki namesto za žogo za kravami dírja. Kot kavboj iz Teksasa strumno maršira, ameriška srenja pa komaj požira sline naslade, saj v DNK piše, da kdor ni patriot, ne sme tak… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem