Arhiv novic 05.01.2023

Upravniku celjskega gledališča izrekli opomin

Celje.info 05.01.2023
Po nesklepčni seje sveta zavoda Slovenskega ljudskega gledališča Celje, kjer so nameravali obravnavati problematiko ravnatelja Mihe Goloba, ki so mu očitali več nepravilnosti in predlagati razrešitev, so se strasti pomirile. Na današnji seji je… »

FOTO: V Cirkulanah je zagorel sušilni stroj

Svet24 05.01.2023
Ogenj se je iz stroja razširil po hiši in očitno naredil precejšnjo škodo, sploh kopalnica je povsem uničena. Včeraj popoldne je v naselju Gradišča v občina Cirkulane v stanovanjski hiši zagorel sušilni stroj. Požar se je razširil po hiši… »

Škandal v Lecceju: Umtiti in Banda tarči rasističnih vzklikov navijačev Lazia

SiolNET 05.01.2023
Samuel Umtiti, v Kamerunu rojen nogometaš, leta 2018 s Francijo svetovni prvak, je bil s skupaj z zambijskim soigralcem pri italijanskem Lecceju Lameckom Bando tarča rasističnih žaljivk navijačev Lazia na domači prvenstveni tekmi, poroča francoska… »

VIDEO: Madžarski deskar pokosil več smučarjev, štirje pristali v bolnišnici

Svet24 05.01.2023
V Avstriji je včeraj 18-letni madžarski deskar, ki se ni uspel obdržati na vlečnici, v bolnišnico poslal štiri osebe. Drama se je odvila na smučišču Rosenkranzhöhe na avstrijskem Štajerskem, osrednjo vlogo pa je odigral 18-letni madžarski… »

Namesto voščila grozljiva diagnoza: pomotoma poslali sporočilo, da imajo raka

Slovenske novice 05.01.2023
Šokirana prejemnica je ravno čakala rezultate biopsije po odstranitvi kožnega znamenja. Ko med prazniki odpiramo elektronska in druga sporočila, običajno pričakujemo voščila z dobrimi željami. Zaradi napake enega od zaposlenih pri britanskem… »

Vreme spet premagalo Zagrebčane, na vrsti je Kranjska Gora

Dnevnik 05.01.2023
Svetovni pokal v alpskem smučanju za moške se bo v soboto in nedeljo nadaljeval v Adelbodnu, kjer imajo organizatorji obilo težav. Podoben kot lani, ko so zagrebški organizatorji izpeljali le eno tekmo svetovnega pokala v alpskem smučanju, je bil… »

Kam bomo najraje in največ potovali v letu 2023

Slovenske novice 05.01.2023
Ameriški Airbnb je objavil destinacije za katere so prepričani, da bodo hit v letošnjem letu. Spletna stran za iskanje in rezervacije nastanitev Airbnb in revija Manjournal je tako kot konec vsakega leta naredila analizo destinacij, ki so bile v letu… »

Hrvati navalili v slovenske trgovine: Hvala lepa, a v Sloveniji je ceneje!

Slovenske novice 05.01.2023
Hrvati naj bi zaradi eksplozije cen v svoji državi množično obiskovali trgovine za živila čez mejo v Brežicah. Štiri dni zatem, ko je Hrvaška vstopila v schengen, se je po pisanju hrvaškega Večernjega lista že vila kolona vozil s hrvaškimi… »

Pot okoli sveta ni stvar denarja

Slovenske novice 05.01.2023
Modna oblikovalka z družino na šestmesečno potovanje. Vedno uglajena in dovršeno urejena podjetnica Maja Ferme je v prvi vrsti odločna ženska, ki ve, kaj hoče. Zase pravi, da vedno uresniči to, kar si zada. V novo leto je vstopila vznemirjena pred… »

Potrjeno: truplo pripada dekletu, ki ni želelo dogovorjene poroke

Zurnal24 05.01.2023
Februarja se začenja sojenje petim družinskim članom mlade Saman. Truplo, ki so ga v italijanski Novellari našli 18. novembra, pripada Pakistanki Saman Abbas. Prepoznali so jo s pomočjo fotografij, videoposnetkov in zobovja. Dekle je umrlo v noči na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem