Arhiv novic 05.01.2023

Zdravnica razkriva: teh pet delov telesa si ne umivamo dovolj

Zurnal24 05.01.2023
Preverite, če morda tudi vi kaj od naštetega redno izpuščate. Ameriška zdravnica in predavateljica na univerzi Rowan v Filadelfiji Jennifer Caudle se zaveda moči družbenih omrežij. Aktivna je predvsem na TikToku, kjer redno deli nasvete, eden… »

Elektronabava je postala Rexel Slovenija

Delo 05.01.2023
Po 73 letih delovanja je Elektronabava prešla pod okrilje blagovne znamke lastnika, mednarodne skupine Rexel. V nadaljevanju preberite: Elektronabava, slovenska specializirana družba za prodajo in distribucijo elektrotehničnega materiala in storitev… »

Po lanskem škandalu spremembe v organizaciji documente

Dnevnik 05.01.2023
Umetniško vodstvo documente v nemškem Kasslu vsakih pet let izbere za to pristojna komisija. Predlog za njeno sestavo naj bi prvič podali dosedanji umetniški vodje documente, poleg beneškega bienala ene od najpomembnejših razstav sodobne umetnosti… »

Mulec še mesto višje, Marčič 100 kilometrov vozil po platišču

SiolNET 05.01.2023
Na vzdržljivostnem reliju Dakar so dirkači končali peto etapo, dolgo 645 km, ki je tako kot četrta potekala v okolici Haila. Med motoristi je bil najhitrejši Adrien Van Beveren. Toni Mulec je etapo končal na 20. mestu, mesto višje kot dan prej. V… »

Turistični delavci na Balkanu obupani zaradi tople zime

RTV Slovenija 05.01.2023
Številna smučišča po Balkanu so zaradi nenavadno visokih temperatur med prazniki samevala. Po lanski rekordni sezoni, ko so turiste privabili nizke cene in blagi covidni ukrepi, so v letošnji turistični delavci marsikje obupani. Na Jahorini in… »

“Uradniki za raznolikost” na ameriških univerzah zaslužili več kot 400 tisoč dolarjev letno

Nova 24TV 05.01.2023
Foto: STA Urad floridskega guvernerja Rona DeSantisa je od državnih univerz zahteval informacije o izdatkih za raznolikost. Memorandum, naslovljen na floridskega komisarja za izobraževanje Mannyja Diaza in kanclerja Floridske državne univerze Raya… »

Video: Legendarni Mile Kitić grobo nad mladega oboževalca

Zurnal24 05.01.2023
S to potezo se je marsikomu zameril. Legendarni bosanski glasbenik Mile Kitić (71) si je na ponovoletnem koncertu v Cazinu privoščil kiks, ki so mu ga oboževalci zelo zamerili. Pod odrom je namreč sedel mladi oboževalec, ki je s telefonom… »

Andretti in General Motors morda že blizu formule 1

Dnevnik 05.01.2023
Slavno dirkaško ime Andretti bo morda že v bližnji prihodnosti tudi del formule 1. Kot poroča nemška tiskovna agencija dpa, naj bi namreč ekipa Andretti v sodelovanju s podjetjem General Motors načrtovala vstop v formulo 1, a še ni določila… »

Nov fiasko v Zagrebu: Bog obvaruj smučarke ... (VIDEO in FOTO)

Slovenske novice 05.01.2023
Danes na Sljemenu brez slaloma. Američanka Mikaela Shiffrin je še petič osvojila krono in plašč Sljeme snežne kraljice in se izenačila z Marcelom Hirscherjem, ki je bil prav tako petkrat na prestolu Rdečega spusta. Na Sljemenu je pretoplo, zato so… »

Iz spisa leteli številni obremenilni dokazi

Delo 05.01.2023
Tožilstvo je še naprej prepričano, da bo zmagalo, obramba pa je predlagala nov sodni senat. Verjetnost, da bo kazenska zadeva Balkanski bojevnik pravnomočno končana do 26. novembra, ko bo absolutno zastaral kazenski pregon, je iz obravnave v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem