Arhiv novic 06.01.2023

Princ Harry komuniciral z mrtvo Diano

Svet24 06.01.2023
V javnost počasi prihajajo delci vsebine težko pričakovanih spominov princa Harryja. V njih je vojvoda sussekški opisal prepire z bratom, izkušnjo s kokainom, svoje ljubezenske afere in odnos z mačeho. Vendar pa britanski mediji poročajo, da je… »

Hamlin že komunicira; liga dokončno odpovedala tekmo

RTV Slovenija 06.01.2023
Zdravstveno stanje Damarja Hamlina, ki se je zgrudil na ponedeljkovi tekmi Lige NFL med Buffalom in Cincinnatijem, je boljše, saj je pokazal velik napredek, a zdravniki opozarjajo, da je njegovo stanje še vedno kritično. Damar Hamlin se je v ponedeljek… »

Izbruhnil oster spor med veleposlanikoma Izraela in Palestine: "Delujete s popolnim prezirom" #video

SiolNET 06.01.2023
V Varnostnem svetu ZN je v četrtek izbruhnil oster spor med veleposlanikoma Izraela in Palestincev. Zasedanje VS ZN so sklicali zaradi torkovega obiska novega izraelskega ministra za nacionalno varnost Itamarja Ben-Gvirja v mošeji Al Aksa. Gre za tretji… »

Milijon in pol gledalcev navdušenih: "Slovenija in svet je videl, da smo Antenovci 'prtegnjeni"

Svet24 06.01.2023
Oponašali so predstavljanje tekmovalk za Miss Universe, namesto Francije pa so dodali - ovco. Ekipa Radia Antena je znana po svoji mladostni energiji, ki kar poka od zabavnih domislic. Zdaj pa se lahko pohvalijo še z rekordnim dosežkom. Na TikToku so s… »

Courtois vratar leta, tako se je odrezal Oblak

Zurnal24 06.01.2023
Član madridskega Reala Thiabut Courtois je bil izbran za najboljšega čvratarja leta 2022. Mednarodni institut za nogometno zgodovino in statistiko (IFFHS) je za najboljšega vratarja leta 2022 razglasil Belgijca Thibauta Courtoisa, sicer člana… »

Pred nami vremenska fronta: To so podrobnosti

Zurnal24 06.01.2023
Danes še sončno, nato postopno spremembe. Vremenoslovci na Arsu za danes napovedujejo večinoma sončen dan, le na Primorskem in Notranjskem bo sprva vztrajala nizka oblačnost, ki se bo čez dan prehodno razkrojila. Najvišje dnevne temperature bodo od… »

V DIVAČI NE PODPIRAJO VETRNIC: Namesto tega si želijo večjih sončnih elektrarn

Regional 06.01.2023
V občini Divača niso naklonjeni postavitvi vetrnih elektrarn v Dolenji vasi, namesto teh predlagajo postavitev večjih sončnih elektrarn. Sklep o pripravi državnega prostorskega načrta za polje vetrnih elektrarn Dolenja vas je na četrtkovi seji… »

Kaj bo s predlogom za razrešitev spet prisotnega generala

Delo 06.01.2023
Generalni direktor RTV Slovenija Andrej Grah Whatmough je spet na delovnem mestu. Akterji pogledujejo proti ustavnemu sodišču. Po enomesečni odsotnosti se je Andrej Grah Whatmough, dosedanji generalni direktor RTV Slovenija, ki ga na Kolodvorski tako… »

Sodišče v Južni Karolini v ZDA razveljavilo zakon o prepovedi splava

Delo 06.01.2023
Zakon je prepovedoval splav po šestem tednu nosečnosti. Sodišče je ugotovilo, da zakon nerazumno krši ustavno pravico žensk do zasebnosti. Vrhovno sodišče konservativne zvezne države Južne Karoline na jugu ZDA je v četrtek presenetljivo… »

Hrvaška navijačica iz Katarja v družbi hollywoodskih zvezd

24ur 06.01.2023
Hrvaška vplivnica, ki je s svojim videzom navduševala med svetovnim prvenstvom v nogometu, se mudi čez lužo. Ivana Knoll je tako praznike kot prve januarske dni preživela v družbi velikih imen popularne kulture. Med drugim se je zabavala skupaj z… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem