Arhiv novic 06.01.2023

Zvezdnik Jackassa je bil na respiratorju in skoraj umrl

Svet24 06.01.2023
Bam Margera je povedal, da je v začetku decembra pet dni preživel v komi, vmes so ga skoraj proglasili za mrtvega. Zvezdnik Bam Margera, ki ga poznamo iz serije Jackass, se je začetku decembra okužil s kovidom in zaradi tega doživel štiri napade… »

PODALJŠANJE POGODBE: Edomwonyi ostaja v Kopru (FOTO)

Regional 06.01.2023
Slovenski nogometni prvoligaš Koper je podaljšal pogodbo z nigerijskim napadalcem Brightom Edomwonyijem. Kot so sporočili iz kluba, bo 28-letnik na Bonifiki ostal do konca sezone 2023/24. Edomwonyi se je Kopru pridružil septembra, odigral deset tekem… »

Slovenski jezuiti žrtve patra Rupnika prosijo odpuščanja

24ur 06.01.2023
Slovenski jezuiti so objavili izjavo glede zlorab patra Marka Ivana Rupnika, v kateri žrtve prosijo odpuščanja. Zapisali so, da za odpuščanje prosijo zlasti sedanje in nekdanje članice skupnosti Loyola, vse, ki imajo podatke o spolnih zlorabah, pa… »

Bruinsi v zadnji tretjini napolnili mrežo Kingsov

RTV Slovenija 06.01.2023
Potem ko so košarkarji Bostona v noči na petek ugnali Dallas, so za zmago poskrbeli še hokejisti iz TD Gardna. Ti so v gosteh s 5:2 odpravili Los Angeles Kingse. Anže Kopitar je prispeval podajo za drugi zadetek svoje ekipe. Tekma je bila sicer precej… »

Žiga Deršek je novo pesem kot zaobljubo na poroki zapel ženi

Necenzurirano 06.01.2023
Pevec, ki se ga spomnimo tudi iz oddaje MasterChef, s skladbo Nekaj je v tebi deli svoje intimne trenutke. Pevec, voditelj in novinar Žiga Deršek je v svet poslal novo skladbo Nekaj je v tebi, ki je zaznamovala njegov najlepši dan življenja: ko se je… »

Na podeželju je vozniški izpit nuja, v mestih se zanimanje zmanjšuje

Necenzurirano 06.01.2023
V številnih evropskih državah se vse manj mladih zanima za opravljanje vozniškega izpita in samostojno vožnjo. Glavni razlogi so večja dostopnost javnega prevoza, ugoden javni potniški promet in nove oblike mobilnosti. Nekateri mladostniki se bojijo… »

Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 6. 1. 2023

Celje.info 06.01.2023
Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 195 klicev občanov. 75 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 22 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in… »

Hotel Celjska koča išče novega najemnika

Delo 06.01.2023
Kot je za STA povedal prokurist Pišek gostinstva Peter Pišek, je glavni vzrok za odpoved pogodbe pomanjkanje kadrov. Celjsko podjetje Pišek gostinstvo je odpovedalo najemno pogodbo za Hotel Celjska koča, ki ga upravlja od lanskega junija. Kot je za… »

Širi se nova različica omikrona. To zdravilo bi še vedno moralo biti učinkovito

Svet24 06.01.2023
Bliskovito se širi nova različica omikrona, ki je nastala s križanjem iz njega izhajajočih različic. V Združenih državah Amerike se pospešeno širi nova podvrsta omikrona, prevladujoča je še v Indiji, primere okužbe z XBB.1.5 pa so zaznali tudi… »

Že 75 hokeja, želijo v ICEHL

Delo 06.01.2023
Jeseničani zadovoljni z doslej opravljenim, ob jubileju pa optimistično naprej. Potem ko so hokejisti Sija Acronija Jesenic uspešno opravili prvi del naloge v sezoni in prepričljivo dobili redni del alpske lige, so se danes že ozrli v bogato… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem