Arhiv novic 06.01.2023

Ker so Romi, jim lokalu v Murski Soboti niso postregli pijače

Necenzurirano 06.01.2023
Natakarica v Černelavcih je v začetku decembra 2021 trojici gostov povedala, da jim ne bo postregla pijače, ker so Romi. Zakaj? Ker se je dan pred njihovim obiskom skupina Romov v tem lokalu sprla in zapletla v pretep. Če bi zdaj postregla njim, bi… »

Minister Bešič Loredan: "V sanjah si ne predstavljam, da bi kakšen župan prodajal zdravstvene domove, ker so na elitnih…

Svet24 06.01.2023
Slovensko zdravstvo poka po šivih. Minister za zdravje Danijel Bešič je na terenu ugotovil, da v večjem delu države v zdravstvu ni izrednih razmera, nedopustne pa se mu zdijo dogodki v Ljubljani. Včeraj in danes razburja tudi dogajanje pred… »

#video Bešič Loredan kritično o zdravniški stavki in županu Jankoviću

Dnevnik 06.01.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je v današnji javni predstavitvi odgovora vlade na stavkovne zahteve Fidesa med drugim izpostavil, da ravnanje sindikata pomeni zlorabo pravice do stavke. »Pogajanja vedno pomenijo kompromis, in ne igre, v… »

Spet vroče na Kosovu: v streljanju ranjena mlada kosovska Srba

Slovenske novice 06.01.2023
Napad je potrdila tudi kosovska policija in dodala, da fanta nista v smrtni nevarnosti. V Gotovuši pri Štrpcu na Kosovu je tamkajšnji prebivalec albanskega rodu iz premikajočega se vozila danes streljal na kosovska Srba, stara 11 in 21 let ter ju… »

Čeferin tudi uradno edini kandidat za predsednika Uefe

Primorske 06.01.2023
Aleksander Čeferin, aktualni predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa), je tudi uradno edini kandidat za predsedniško funkcijo v naslednjem mandatu. Uefa je danes na svoji spletni strani objavila, da je do 5. januarja, ko se je iztekel rok, prejela le… »

Ženska, ki jo je hudo ranil partner in ji ubil otroka, ni več v smrtni nevarnosti

Slovenske novice 06.01.2023
Oglasile so se prijateljice napadene in povedale, kaj bi lahko bil razlog za napad. Potem ko smo v četrtek pisali, da je 41-letni Goran v Zagrebu s sekiro napadel bivšo ženo (42) in enoinpolletno malčico, ki je v bolnišnici umrla, so danes iz… »

Vialli izgubil boj z rakom

Delo 06.01.2023
Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Gianluca Vialli je danes v Londonu umrl v 59. letu življenja. Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Gianluca Vialli je danes v Londonu umrl v 59. letu življenja. Legendarni napadalec je izgubil bitko z… »

Eksplozivni spomini princa Harryja

Dnevnik 06.01.2023
William je Harryja zbil na tla. Oba sta očeta, ki se je šalil o tem, ali je Harry njegov, rotila, naj se ne poroči s Camillo. Princ Harry je v Afganistanu ubil 25 talibanov. To so samo nekatere od eksplozivnih trditev v Harryjevem življenjepisu… »

Konec ljubezni med znanima Slovencema: razšla sta se po petih letih

Slovenske novice 06.01.2023
Nekdanja zaljubljenca Tin Vodopivec in Urška Majdič imata triletnega sina Krisa Maja. Komik Tin Vodopivec in pevka Urška Majdič sta za portal 24ur sporočila, da sta se razšla. Skupaj sta bila od leta 2017, pred tremi leti pa sta postala starša sinu… »

Harry o ženinih prizorih seksa v seriji: »Potrebujem terapijo z elektrošoki, da jih spravim iz glave«

Necenzurirano 06.01.2023
Princ Harry je razkril, da je gledal žgečkljive televizijske prizore Meghan Markle, ko sta začela razmerje. Zanimalo ga je in našel jih je na internetu. V svojih prihajajočih spominih je zapisal, da je to bila napaka. Nova knjiga 38-letnega princa… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem