Slovenija arhiv novic 06.01.2023

Ženska, ki jo je nekdanji mož napadel s sekiro ni več v življenjski nevarnosti

24ur 06.01.2023
Zagreb še vedno pretresa srhljiv napad moškega na nekdanjo ženo in njene leto in pol stare deklice. Po grozljivi novici, da ju je napadel s sekiro, pri čemer je otrok umrl, mama pa je bila do nedavnega v kritičnem stanju, so zdaj iz bolnišnice… »

Princ Harry zdaj razkuril še talibane

Slovenske novice 06.01.2023
Knjiga spominov britanskega princa še pred uradnim izidom buri duhove. Knjiga spominov princa Harrya z naslovom Spare (Rezerva) še naprej razburja javnost na Otoku in drugod po svetu. Na odlomek iz knjige, v katerem princ trdi, da je v času vojaškega… »

Konec ljubezni: razšel se je ta znani slovenski par

SiolNET 06.01.2023
Razšla sta se komik Tin Vodopivec in glasbenica Urška Majdič. O koncu njune ljubezni sta zdaj že nekdanja partnerja spregovorila za 24ur.com. Komik Tin Vodopivec in glasbenica Urška Majdič sta na skupno pot stopila leta 2017. Ljubezen med njima je… »

Harry o ženinih prizorih seksa v seriji: »Potrebujem terapijo z elektrošoki, da jih spravim iz glave«

Svet24 06.01.2023
Princ Harry je razkril, da je gledal žgečkljive televizijske prizore Meghan Markle, ko sta začela razmerje. Zanimalo ga je in našel jih je na internetu. V svojih prihajajočih spominih je zapisal, da je to bila napaka. Nova knjiga 38-letnega princa… »

V streljanju v vojašnici v bližini Dunaja ubit vojak, še en ranjen

Primorske 06.01.2023
V vojašnici na letališču v mestu Wiener Neustadt je danes prišlo do streljanja, v katerem je bil en vojak ubit, en pa ranjen. Kot je povedal tiskovni predstavnik avstrijske vojske Michael Bauer, se je incident zgodil malo pred 7. uro zjutraj… »

Policija išče voznika Renault megane, udeleženca prometne nesreče

Domžalec 06.01.2023
V četrtek, 5. 1. 2023, nekaj pred 16. uro se je na prehodu za pešce na Korotanski ulici v križišču z Drabošnjakovo ulico zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena neznani voznik osebnega avtomobila znamke Renault megane sive barve in… »

Hekerji naj bi pridobili elektronske naslove 200 milijonov uporabnikov twitterja

Primorske 06.01.2023
Hekerji so pridobili elektronske naslove več kot 200 milijonov uporabnikov družbenega omrežja twitter in jih javno objavili v hekerskem omrežju, je po navedbah tiskovne agencije Reuters sporočil soustanovitelj izraelskega podjetja za kibernetsko… »

Pozor pri tem "zdravilu" za spolno nemoč, z lažno Bojano Beović ljudem prodajajo mačka v žaklju!

Svet24 06.01.2023
Ne samo, da lahko izdelek predstavlja tveganje za zdravje potrošnikov, temveč goljufi pri promociji uporabljajo tudi ukradeno identiteto znane slovenske zdravnice in predsednice Zdravniške zbornice Slovenije Bojane Beović. Zdravstveni inšpektorat RS… »

Fiskalni svet: Država letos načrtuje rekordno rast porabe

Delo 06.01.2023
Državni proračun je lani, po prvi oceni, ustvaril 1,4 milijarde evrov primanjkljaja. Primanjkljaj državnega proračuna je po začasnih podatkih v lani znašal 1,4 milijarde evrov, ocenjuje fiskalni svet na podlagi podatkov ministrstva za finance. Ob… »

Spet spregledani starši na polovičnem delovnem času?

Svet24 06.01.2023
Spremembe davčne zakonodaje so vznejevoljile starše, ki kot samostojni podjetniki koristijo možnost zaposlitve za polovični delovni čas. S prvim januarjem je kljub ostrim protestom opozicije, predstavnikov gospodarstva in kmetijstva začela veljati… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem