Slovenija arhiv novic 06.01.2023

Vnelo se je v stanovanjskem bloku, eno osebo morali odpeljati v bolnišnico

Slovenske novice 06.01.2023
Zgodilo se je v Celju. Gasilcem so pot oteževala parkirana vozila na intervencijski poti. V četrtek nekaj pred 7. uro zjutraj so bili policisti PU Celje obveščeni o požaru. Zagorelo je v stanovanju stanovanjskega bloka na Nušičevi ulici v Celju… »

Evrska splošna inflacija je decembra glede na november upadla z 10,1 na 9,2 odstotka - zlasti zaradi umiritve rasti cen…

Finance.si 06.01.2023
Je pa decembra v primerjavi z novembrom zrasla tako imenovana jedrna inflacija, iz katere so izločeni vplivi gibanja cen energentov in hrane Splošna inflacija na evrskem območju se je decembra v primerjavi s prejšnjim mesecem umirila, so sporočili z… »

Novoletne zaobljube 2023 in vse hudičeve skušnjave

Necenzurirano 06.01.2023
Ste tudi vi med tistimi, ki ob prehodu iz starega v novo leto sprejemajo zaobljube? Če ste se letos odločili za katero izmed spodaj navedenih in boste kdaj v skušnjavi, da bi jo prelomili, vam na Statističnem uradu RS za spodbudo in moralno podporo… »

Vloga za ločitev povod za pokol družine

24ur 06.01.2023
Znane so nove podrobnosti družinske tragedije v Utahu. 42-letnik, ki je ustrelil svojih pet otrok, ženo in taščo, nato pa sodil še sebi, naj bi to storil, ker je njegova žena pred nekaj tedni vložila zahtevo za ločitev. Policija v ameriški zvezni… »

McCarthy v 12. krogu volitev napredoval

SiolNET 06.01.2023
Vodja kongresnih republikancev Kevin McCarthy je v 12. krogu volitev za položaj predsednika predstavniškega doma kongresa precej napredoval, saj je na njegovo stran prestopilo okrog 14 tako imenovanih republikanskih upornikov, ki so doslej glasovali… »

Golob podvomil v sistem, ki omogoča podkupovanje: 'To ni demokratično'

24ur 06.01.2023
Premier Robert Golob je ob zadnjem obisku Bruslja za Politico komentiral trenutno politično sfero Evropske unije. Večina komentarjev se je nanašala na korupcijski škandal, v katerega je bil vpleten tudi Katar. Celotno situacijo je označil za… »

Pijani bančnik Mishra se je na letalu olajšal na sopotnico, solze mu niso pomagale

Necenzurirano 06.01.2023
Ena največjih ameriških bank Wells Fargo je zaradi povsem nedopustnega in nespodobnega vedenja odpustila enega od svojih najvišjih uslužbencev v Indiji. Shankar Mishra, ki se v zadnjem obdobju domnevno skriva in z javnostjo komunicira le prek… »

Tako zelo so trgovci navili cene med prazniki!

Zurnal24 06.01.2023
V dveh tednih cene gor za več kot 30 odstotkov! Deveti popis osnovnih prehranskih proizvodov, izveden na prvi delovni dan letošnjega leta, razkriva minimalno znižanje košarice osnovnih živil ter košarice sadja in zelenjave, primerjava gibanja cen v… »

Poročilo o policijski represiji

Mladina 06.01.2023
Objavljamo poročilo o nadzoru nad ravnanjem policije na protivladnih protestih v času tretje Janševe vlade. Objavljamo celotno, 161 strani dolgo poročilo o ravnanju policije na protivladnih protestih v letih 2020 in 2021. Gre za najobsežnejši nadzor… »

Slovenski selektor po dramatičnem porazu ni skrival jeze #video

SiolNET 06.01.2023
"Nisem razočaran, ker je na koncu koncev to le pripravljalna tekma, a sem jezen zaradi nekaterih igralcev, ki imajo kakovost in bi morali to na tej tekmi pokazati in odigrati na drugačen način," je po porazu slovenske rokometne izbrane vrste proti… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem