Arhiv novic 19.01.2023

Bolgari nad sosede s čaščenjem legendarne atentatorke

Delo 19.01.2023
V senci napetosti na Kosovu in v BiH ostajajo skrite zadnje iskrice med Severno Makedonijo in Bolgarijo. V nadaljevanju preberite: »Naj živi Bolgarija! Makedonija je bolgarska!« Vzkliki bolgarskih desničarskih politikov sredi Skopja med prireditvijo… »

Upokojenka soproga, ki jo je leta trpinčil, z metlo potolkla do smrti

Necenzurirano 19.01.2023
Mnogi bi rekli, da svet 89-letnega upokojenca, ki ga je krasila surova narava, ne bo pogrešal. Za njegovo 83-letno soprogo so se s tem končala leta trpičenja in nasilja. Zločin se je odvil v mestu Frankenthal v zvezni deželi Porenje-Pfalz. Tam so… »

Mora javnost vedeti s kom spi Robert Golob?

Necenzurirano 19.01.2023
Koliko sme javnost zanimati intimno življenje visokih političnih predstavnikov, na primer premierja? Kje se konča pravica politikov do zasebnosti glede na pravico javnosti do obveščenosti? V začetku leta so se v domačih medijih začela pojavljati… »

Milijoni za dolgoletnega partnerja in nekdanjega solastnika Pristopa

Necenzurirano 19.01.2023
Aleš Razpet, dolgoletni partner in solastnik v Pristopu, največji oglaševalsko-lobistični agenciji pri nas, bo v prihodnjih letih bogatejši za 1,2 milijona evrov. Toliko namreč znaša kupnina, ki jo bo Aleš Razpet prejel z umikom iz lastništva… »

BMW bo lastnikom prenašal nogometne tekme

Zurnal24 19.01.2023
BMW bo kot prvi avtomobilski proizvajalec svojim kupcem v avtomobilih omogočil ogled neposrednih prenosov nogometnih tekem nemškega prvenstva prva Bundesliga. Najprej bo to mogoče na ukrivljenem zaslonu nove sedmice. Pred leti je ingolstadtski rival… »

IZBOLJŠANJE IGRALNIŠKE IZKUŠNJE V LIPICI: Leto 2023 v znamenju prenove, novih avtomatov in številnih promocij

Regional 19.01.2023
V Grand Casinoju Lipica so se z novim letom odločili, da še izboljšajo igralniško izkušnjo. V začetku leta so tako pričeli s prenovo stropa, kar bo igralnico naredilo svetlejšo in jo postavilo ob bok najlepšim igralnicam na svetu. To pa še ni… »

Zmaga kot diploma za študente španske šole

Delo 19.01.2023
Slovenski rokomet je močno povezan z deželo dvakratnih svetovnih prvakov iz Španije. Brata Dušebajev pod Zormanovim vplivom. V Krakovu za četrtfinale. V nadaljevanju preberite: Španija je ena od rokometnih dežel, s katero je Slovenija najtesneje… »

Pravoslavci vnovič plavali za križ, blagoslov in srečo

Delo 19.01.2023
Tradicionalno plavanje ob verskem prazniku so že sedmič izpeljali na celjski Špici. Med nežnim naletavanjem snežink je enajst pravoslavcev v natikačih in kopalkah prišlo na levi breg Savinje. Pokleknili so v sneg k obredu, ki ga je opravil… »

Po Messiju bo Gvardiola izzval še Musiala

Delo 19.01.2023
Nemško nogometno prvenstvo se kot zadnje od »velikih« vrača na spored s petkovim gostovanjem Bayerna v Leipzigu (20.30). V nadaljevanju preberite: Slovenski ljubitelji nogometa bodo v prihodnji sezoni zelo podrobno spremljali dogajanje v Leipzigu, ki… »

Znani so nominiranci britanskih filmskih nagrad bafta

24ur 19.01.2023
Britanska filmska akademija je objavila celotni seznam nominirancev za nagrade bafta. 76. podelitev nagrad bosta vodila igralec Richard E. Grant in televizijka Alison Hammond, slavnostna podelitev pa bo 19. februarja v Londonu v dvorani Royal Festival… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem