Arhiv novic 19.01.2023

Nov elan za Mercedesovo šik limuzino #foto

SiolNET 19.01.2023
Mercedes-Benz je udarno začel letošnje leto, saj je poleg prve dostave superšportnega modela one zdaj predstavil še prenovljeni CLA. S posodobitvijo so to všečno limuzino pripravili na novo življenjsko obdobje - z novimi motorji, izboljšano… »

Na Veliki planini bo še letos stala nova šestsedežnica

Dnevnik 19.01.2023
Na Veliki planini so prejšnji teden dobili zeleno luč za gradnjo šestsedežnice, v ponedeljek pa se je iztekel tudi razpis za izvajalca del. Prejeli so eno ponudbo, italijansko podjetje Leitner je vrednost del z davkom ovrednotilo na nekaj več kot 12… »

Dolly Parton bo izdala prvi rock album

RTV Slovenija 19.01.2023
"Če želim biti v Dvorani slavnih rokenrola, bom morala storiti nekaj, da si to zaslužim," meni Dolly Parton, ki bo tako izdala svoj prvi rock album. Rock Star bo mešanica originalnih pesmi in priredb, na njej bodo pele tudi številne rokerske zvezde… »

Kupil kokain in zaradi hudih zdravstvenih težav pristal v kliničnem centru (FOTO)

Slovenske novice 19.01.2023
Ob odvzemu prostosti so mu zasegli tudi manjšo količino prepovedane droge, opravljena je bila tudi hišna preiskava. Policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi so prejšnji teden obravnavali občana iz območja Vuzenice, ki je prepovedano drogo kokain… »

Pismo iz Ugande: Konec ebole

Finance.si 19.01.2023
Trenutno imamo učinkovito cepivo proti zairskemu sevu ebole, v letu dni pa bi lahko imeli zaščito tudi proti sudanskemu sevu. Sredi lanskega septembra smo v Ugandi imeli izbruh ebole, bolezni, zaradi katere ljudem že ob omembi imena zledeni kri v… »

Dolžniški spopadi kot vojna za različne vizije ameriške družbe

Delo 19.01.2023
Decembra 2021 določena meja 31.400 milijard dolarjev bo presežena danes. V nadaljevanju preberite: Meja zadolževanja ZDA, kot so jo določili decembra 2021, bo danes presegla 31.400 milijard dolarjev. Demokrati predsednika Joeja Bidna hočejo njen… »

Stanje po težavah s srcem precej slabše od pričakovanega

Zurnal24 19.01.2023
Nekdanji zvezdnik Arsenala in Barcelone ima hude zdravstvene težave. Nekdanji nizozemski reprezentant Marc Overmars, ki je v svoji klubski karieri nosil tudi drese Ajaxa, Arsenala in Barcelone, je bil v preteklem mesecu hospitaliziran zaradi težav s… »

Pri tretjini sodelujočih v meritvah radioaktivni radon čez mejo varnega

Necenzurirano 19.01.2023
Zavod za varstvo pri delu vabi prebivalce 51 radioaktivnemu radonu najbolj izpostavljenih občin, naj oddajo prijavnico za brezplačno merjenje plina. Financira ga ministrstvo za zdravje. Zunaj akcije, ki jo organizirajo od sprejema namenske uredbe leta… »

Domačin Franc Branko Janžek v Rogaški Slatini predstavil novi roman

Kozjansko 19.01.2023
Domačin Franc Branko Janžek je v Knjižnici Rogaška Slatina v ponedeljek predstavil svoj novi roman z naslovom Podeželska šola. Govori o mladi učiteljici povojnega časa, ki pride na podeželje poučevat najmlajše vaščane. V pogovoru z Erno… »

Za največ baft se poteguje vojna drama Na Zahodu nič novega

RTV Slovenija 19.01.2023
Največ baft se letos nasmiha novi filmski priredbi istoimenskega romana Na Zahodu nič novega, ki se poteguje za 14 najvišjih britanskih filmskih priznanj. Sledi mu eden od slavljencev pred kratkim podeljenih zlatih globusov, Duše otoka. Na Zahodu nič… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem