Arhiv novic 19.01.2023

Misica Nina trpi za hudo boleznijo, pri 20 letih že dvakrat v umetni komi (VIDEO)

Slovenske novice 19.01.2023
Mlada lepotica ima epilepsijo in večino časa preživi na zdravljenju v bolnišnici. Nina Bojanović, mlada Koprivničanka, je javnosti znana kot Miss Supranational Hrvaške. Mlada lepotica ima epilepsijo in večino časa preživi na zdravljenju v… »

Na odboru podprli subvencioniranje letalskih prevozov za boljšo povezljivost Slovenije

RTV Slovenija 19.01.2023
Odbor DZ-ja za gospodarstvo je brez glasu proti podprl vladni predlog interventnega zakona o pomoči za zagotovitev večje letalske povezljivosti. Večinoma so se strinjali, da je to boljša rešitev kot ponovna ustanovitev nacionalnega letalskega… »

Nove podražitve na Ptuju

Spodnje Podravje 19.01.2023
Župani mestnih občin so obravnavali podražitve stroškov dela v vrtcih. Vlado pozivajo, da pokrije stroške vseh povišanj plač, ki so oziroma bodo nastali po 1. 1. 2023, v nasprotnem primeru bodo mestne občine zaradi nevzdržnega finančnega stanja… »

Mgc Bistrica gosti slikarska dela ženskih umetnic U3ŽO Lipa Domžale

Domžalec 19.01.2023
V avli Medgeneracijskega centa Bistrica so v teh dneh na ogled slikarska dela ženskih umetnic, ki so članice likovnega izobraževanja Univerze za tretje življenjsko obdobje Lipa Domžale. Razstavljena dela bodo na ogled predvidoma do konca januarja… »

Evropska komisija na obisku v Savinjsko-Šaleški regiji

Savinjsko Šalaške 19.01.2023
Ob potrditvi Programa evropske kohezijske politike v obdobju 2021-2027 je Slovenijo obiskala delegacija Evropske komisije, ki jo vodi Sofia Alves, direktorica v Generalnem direktoratu za regionalno in mestno politiko. Skupaj s predstavniki Službe vlade… »

Maja Brelih Lotrič nova direktorica Lotrič Meroslovja

Delo 19.01.2023
Po izvolitvi na mesto predsednika državnega sveta je ustanovitelj podjetja Marko Lotrič predal vodenje hčeri. V nadaljevanju preberite: »Zavedam se, da prevzemam stabilno podjetje, podjetje ki letno izkazuje rast, tako finančno kot tudi v številu… »

Francoski delavci nočejo delati do zadnjega diha

Delo 19.01.2023
Jasno sporočilo Francozov macronistični politiki, da nasprotujejo pokojninski reformi. V nadaljevanju preberite: Nepregledne množice Francozov, ki jih je včeraj povezala ulična stavka, so sporočale oblastem, da mislijo resno, ko kričijo ne… »

To je država, ki je na skrivaj rešila Ukrajino

SiolNET 19.01.2023
Bolgarija je uradno zavračala dobavo orožja, po drugi strani pa je ukrajinski vojski na skrivaj dobavljala dizelsko gorivo, strelivo in orožje. Bolgarska pomoč je bila v zgodnjih fazah vojne ključna za ukrajinsko preživetje, saj je Bolgarija včasih… »

V novi številki Primorskih novic preberite

Primorske 19.01.2023
Počitniški bungalovi na Debelem rtiču, dolga leta prazni in zaprašeni, so od lanskega leta polni življenja. V njih si svojo prihodnost daleč od vojne tkejo begunci iz Ukrajine, mame in otroci, tete in babice ter tudi nekaj očetov. Čeprav upanje… »

Celjski dan saksofona v Glasbeni šoli Celje

Celje.info 19.01.2023
Na Glasbeni šoli Celje so prvo soboto v tem letu izpeljali že tradicionalni Celjski dan saksofona. V goste so povabili Roya kvartet, ki ga sestavjajo štiri izvrstne saksofonistke iz treh dežel Petra Horvat, Weronika Patryka, Betka Bizjak Kotnik in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem