Arhiv novic 21.01.2023

Avstrijcem s pokojnino do 1600 evrov kriznega dodatka 500 evrov, kako je pri nas?

Nova 24TV 21.01.2023
Golobove dvige pokojnin sproti "požre" inflacija. (Foto: STA) “Uradna stopnja inflacije za leto 2022 je 10,3 %, Vlada RS pa bi pokojnine dvignila za 4,9 %. To preprosto pomeni, da bo upokojencem ukradenih 5,4 % njihovih pokojnin. Pri pokojnini 600 eur… »

Znana Slovenka pod plazom obtožb: Nisem se slikala na avtocesti!

Slovenske novice 21.01.2023
Po bizarnem fotografiranju je završalo. Pred dnevi je splet preplavila fotografija, kjer so se spraševali » Koliko všečkov je dobila!?!?« na zavodu Reševalni pas, ob objavi fotografije, na kateri je slikan avtomobil, ki je z odprtimi vrati… »

»Kdo vam laže?« končno v programu TV Slovenija

Mladina 21.01.2023
Jože Možina bo na javni televiziji v oddaji gostil razvpitega direktorja Nova24TV Borisa Tomašiča. Bo slednji tudi plačnikom RTV-prispevka pojasni, kdo nam laže? Dolgo smo čakali na ta triumfalni trenutek: na RTV Slovenija prihaja v goste razvpiti… »

Kje se smučanje najbolj izplača: doma ali v tujini, na velikih ali manjših smučiščih?

Necenzurirano 21.01.2023
Smučanje je še vedno slovenski nacionalni šport, a žal postaja vedno dražji in tako vse težje dostopen. Analizirali smo ponudbo smučišč v Sloveniji in okoliških državah, kamor Slovenci radi odhajamo na snežne strmine, in preverili cene… »

V koaliciji so si morali najprej naliti čistega vina

Mladina 21.01.2023
IZJAVA DNEVA. "Koalicijski vrh se ni razpletel tako, kot je Robert Golob napovedal v sklicu. Da bo leto 2023 leto reform, našteli so jih šest (zdravstvena, davčna, pokojninska, plačna, šolska, stanovanjska), je jasno že nekaj mesecev, a je včeraj… »

Slovo najlepše ženske na svetu

Delo 21.01.2023
Zvezde zlate dobe Hollywooda odhajajo, v ponedeljek je umrla ena zadnjih, 95-letna italijanska diva Gina Lollobrigida. V nadaljevanju preberite: Danes je evropski film globoko v senci mednarodnega, natančneje ameriškega, še bolj natančno… »

Tretjič zapored na obračunu Liverpoola in Chelseaja mreži obmirovali

RTV Slovenija 21.01.2023
21. krog angleškega prvenstva sta z medsebojnim srečanjem odprli največji razočaranji premierligaške sezone do zdaj, Liverpool in Chelsea. Na Anfieldu je bilo 0:0. Oba velikana otoškega nogometa letos zaostajata za pričakovanji. Imata težave s… »

Klaebo v Livignu pritekel do 60. zmage v karieri

RTV Slovenija 21.01.2023
Norvežan Johannes Hoesflot Klaebo in Švedinja Jonna Sundling sta zmagala na sprinterski tekmi za svetovni pokal v prosti tehniki v Livignu v Italiji. Med šesterico finalistov so bili po dva Norvežana, Francoza in Švicarja, po eden iz vsake države pa… »

STE ŽE NAŠLI SORODNO DUŠO? Spoznajte tri vrste ljubezni, ki jih izkusi prav vsak

Regional 21.01.2023
Poti do duše, ki je podobna naši, so pogosto dolge in polne ovir. Nekateri celo menijo, da sorodna duša ne obstaja. Kakorkoli že, vsak v življenju sreča tri vrste ljubezni. Morda ste pomislili, da gre prvenstveno za tisto ljubezen, ki jo dojemamo… »

Zmajarji postavili Guinnessov rekord

Slovenske novice 21.01.2023
Na največjem festivalu v spuščanju zmajev na svetu tudi člani društva KAP Jasa. Prekrižarili celo indijsko državo Gudžarat. Med 8. in 14. januarjem je v Indiji potekal eden najbolj norih, zabavnih in pisanih festivalov, kar jih je, največji v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem